Batuma giden her erkek sadece karı-kız için mi gider?

Çok büyük bir aşk ve tutkuyla başlayan ilişkim bu dozda sürerken erkek arkadaşım birlikteliğimizin 2. ayında bikaç arkadaşıyla Batum'a içmeye gitmek istediklerini söyledi. Ben de pek sorgulamak istemedim sık boğaz etmemek için çünkü çok yeni bir beraberlikti ve karşılıklı bu kadar yoğun duygular yaşarken bana bir yanlışı olucağına inanmak istemedim hatta ihtimal vermedim açıkçası. Ama Batum'un binbir rezillik ve günahın barındığı bir yer olduğunu söyleyen arkadaşlarım var ve benim canım bu konu yüzünden çok sıkkın. Orda bişiler yaşanıp yaşanmadığını sorarak kendimi düşürmek istemiyorum ama sanırım bu kuşku beni bitirmek üzere. Bikaç arkadaşın rızası üzerine yapılan bu bikaç saatlik Batum gezisi içimi yiyip bitircek kadar kötü olaylara sebep olmuş mudur gerçekten? Olmama ihtimali olamaz mı? Gerçekten sadece clupta içmek için gidilmiş olamaz mı? Ya da ben mi çok safım. Nerdeyse ilişkimi bu kuşku yüzünden bitirmek üzereyim. Lütfen objektif ve bir o kadar da vicdanlı yorumlar yapın. Canım çok sıkkın 😔
Batuma giden her erkek sadece karı-kız için mi gider?