Adam gelmiş diyor ki en azından üzülmüş gibi davran 🙄 E mal sana iki defa şans verdim içine ettin hâlâ ağlamamı bekliyorsun slk 😃 Valla o kadar umurumda değil ki artık âşık mıydım değil miydim şüphe ediyorum aaaa 😂
Zamana bırakmaya çalışıyorum çünkü atlatmak çok zor oluyor zaman geçtikçe konuşmamaya merak etmemeye eski mesajlara bakmamaya alışıyorum bir süre sonra canım hala yanıyor ama hayatımın merkezinde olmadığını anlıyorum alışıyorum yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üzülme kotası var onu dolduruyorum duygumu saklamıyorum yaşıyorum ve geçiyor zamanla
ilişkim olmadı olsa da takmam devam ederim hayatıma kadın mı kalmadı.
Zamana bırakmaya çalışıyorum çünkü atlatmak çok zor oluyor zaman geçtikçe konuşmamaya merak etmemeye eski mesajlara bakmamaya alışıyorum bir süre sonra canım hala yanıyor ama hayatımın merkezinde olmadığını anlıyorum alışıyorum yani
Mihriban Mihriban aşk senin neyine anam shdhd
Benim de kalbim vardı 😂
anısını... diye tamamlıyorsun sanki 😅
Yok be onu rafa kaldırdım daha kimseye vermem 😂
ilk elin günahı olmaz etmeeee😅
Sus 😂
dum😏
Sen zaten sevmemişsin ki.
Sevilecek biri değildir belki
O zaman niye çıkıyodun? Niye devam ettiriyordun?
Kimin ne yaşadığını bilemezsin
Pehhh
Sen de sevilecek biri değilsin belli ki
Konu nerden bana geldi?
Tepkin bk gibi de ondan
Tepkisini beğenmediğin her insana saldırır mısın sen böyle
Boş bir tepki verme zahmetine hep girer misin böyle
Acımasız gerçekleri insanların suratına bir tokat gibi çarpmaktan hoşlanırım, evet
Senin gerçek dediğin şeylerin bazı insanlar için bomboş laflar olduğunu da garanti ederek konuş bir dahaki sefere..
Doğru, bomboş ilişkiler yaşayan bomboş insanlara söylenen her söz de bomboştur.
Çok boş yaptın ya valla canım sıkıldı hatta midem de bulandı bir ara hatırlat belki ciddiye alırım
https://www.youtube.com/shorts/r1jjg2WCxqA
Yeni manita olarak intikam alıyorum 😀
Ay çıldırcam
Nooooldu 😂
Yenisini buluyorlar
Söylenmez
Zamanla geçiyo