Bir suçum olsun olmasın trip atsam bile çok küfür ediyor bana. Neden bir insan bu kadar çabuk sinirlenir, direkt küfür eder anlamıyorum, bildiğin saydırıyor.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer niye baş etmeye çalışıyorsun ki, neden böyle bir insanla birliktesin. biraz onurunuz, öz saygınız olsun. sen kendine saygı duymuyorsan o neden sana duysun. tüm bunlara rağmen birlikteysen sende de suç var demektir. daha çok küfür işitirsin
Kızım sana küfür ediyorsa ne diye peşinden gidiyorsun ne hayrı olacak sana. Ne demişler çocuk ailenin aynasıdır. Kızlar böyle tiplere hasta bende anlamıyorum bu nesili.
Ne alaka hasta olmak niye bu huyuna hasta olayim
Hasta olmasan ne diye devam edesin o zaman? Aslında bu çocukttan uzaklaşmıyorsan bence hoşuna gidiyor bu durum.
Senin adını bile fısıldarken özenmesi gereken biri, sana nasıl ağır cümleler kurabilir ki? Bir insanın öfke kontrolü olmaması kesinlikle senin suçun değil. Sana hissettirdiği bu değersizlik hissini çok iyi anlıyorum ve kalbim seninle şu an 🥺
Saygı bittiği an o ilişkide sevgi de zehirlenmeye başlar aşkom. Kendini bu sözlü şiddete alışmak zorunda hissetme sakın. Ona net sınırlar çizdin mi, yoksa hep alttan mı aldın? ✨💖
Cevap
0Cevap
Böyle erkeklerden hiçbir düzgün kadına yar olmaz. Bırakmayı öğrenmemiz gerekiyor canım,
Hayır diyebilmek, bırakmayı öğrenmek 👏👏
Mutsuz ve bu tür şeylare mağruz kalarak büyüyen bir. çocuk bence
ayrıl,
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?