Sevgilim basit bir şeyde bile bana sinirlenip küs kalabiliyor?

Sonunda barışacağımızı ikimiz de biliyoruz.
Ben konuşmuyorsam gerçekten önemli bir şey olmuştur ama ona rağmen uzatmadan açıklama ve birkaç mesaj atınca kapatıyorum konuyu.
Ama eğer o küstüyse uzattıkça uzuyor. Sinirliyim şu an yazma, cezan bitmedi gibi şeyler söylüyor. Arıyorum defalarca açmıyor. Yaşı da var yani çoluk çocuk da değil ama bu trip hali nedir anlamıyorum.
O böyle yapınca ben eğer uzun uzun mesaj atarsam daha da geri çekiliyor hiç affetmek bilmiyor ne zaman kendimi geri çeksem wp felan girmesem bebeğim nasılsın kapatalım konuyu felan diyor başlıyor. Böyle durumlarda ne yapmam gerekiyor ve bu küsme trip huylarından nasıl vazgeçiririm?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o da biliyor ki kaybetmekten korkması gereken o, çoğu açıdan. O yüzden kıskançlık ve güven sorunu var fazlasıyla. Dün bana ulaşamamış mesela uyumuştum çok erkenden (9 gibi) normalde akşamları konuşuruz uzun uzun. Sabah senin sesin çıkmayınca deli oluyorum, sana hastayım, kafamda kötü kötü şeyler düşünüyorum... felan yazdı sonra da cevap bile vermedi mesajlarıma uzattıkça uzatıyor.
(Ben de ona bazen aynı şekilde davranıyorum ama bilmiyorum nasıl çözeceğiz. şu an ayrılmak istemiyorum)
Sevgilim basit bir şeyde bile bana sinirlenip küs kalabiliyor?