Sevgilim ufak konularda bana kızıp azarlıyor onun için hep haksız olan ben oluyorum nasıl davranmalıyım neden böyle yapıyor?

Hava soğuk mesela havanın soğuk olduğunu söylüyor gün içinde bende evet soğukmuş diyorum ama sabah güzel olduğu için ona göre giymiştim onun işi öğleden sonra başladığı için gün içinde hava durumu değişiyor sonuçta sonra bana kızıyor sen hava durumuna bakmıyor musun ona göre giyinsene demeye başlıyor sen düşünemiyo musun sabah farklı akşam farklı olacağını vs vs daha sonra güniçinde havanın soğuk olduğunu dışarı çıkınca anladığımda geri dönüş sağlıyorum evet cidden çok soğukmuş aşkım diyorum sen saf mısın ben sana soğuk olduğunu zaten söylüyorum bana inanmıyor musun ben seni ikna edemiyor muyum demeye başlıyor.. bu en hafif bi örnek bu kadar tepki vermesi bana kızıp çağırması sonra da ban soğuk yapıyor.. gün boyunca hu şekilde trip atıyor soğuk davranıyor akşam olunca da senin neyin var diyor neden keyifsizsin diyor bana?
Sevgilim ufak konularda bana kızıp azarlıyor onun için hep haksız olan ben oluyorum nasıl davranmalıyım neden böyle yapıyor?