Görür görmez tutuldum ona, karakteri, ailesi de iyi zaten, o da benden hoşlandı ki sürekli buluşmak istiyor benle. Söylesem mi etkilendiğimi, dile getirsem mi, ne hisseder sesi ve bakışı zaten en çok etkiledi beni zaten
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görür görmez tutuldum ona, karakteri, ailesi de iyi zaten, o da benden hoşlandı ki sürekli buluşmak istiyor benle. Söylesem mi etkilendiğimi, dile getirsem mi, ne hisseder sesi ve bakışı zaten en çok etkiledi beni zaten
Cevap
4Cevap
Pizza istedim geldi. Kız daha neyi bekliyorsun?
Ne diyim ki
Söyle belkide hayatının aşkı karşında dir
Ne desem peki
Evet ben senden hoşlanıyorum de önce onuj fikrini sor açılır sa boş olmadığını söyle sende
Yüz yüze söyleyemem ama mesaj da desemmi şimdi mesela
Ta ikide
Söyleme ama konuşmaya devam et
Hayır belli etme bir süre daha mesafeni koru
Beli etme bunun gibi 37 yaşında evde kal 😁🤠
Sen bisey deme.. Ondan adım bekle.
Çekingen ama kendisi diyemez bence zaten duymuştum etkilendiğini telefonda aramızı yapana soylerken
Giremem ki koluna falan hem ben tesettürlüyum hem de yanlış anlayabilir beni görücü sonucta
Sevgili de degiliz
Söyleme ağırdan al kendini
Ondan da beklemek istiyorum aramızı yapan kişiye söylemiş zaten ilk gün görünce benden etkilendiğini ama
Kendi desin sana
Çekiniyor ama
Çekinen erkekte hiç çekilmez ya
Erken henüz
Aşkta erken olmaz bence
Aşık mı oldun
Sürekli aklımda o gözleri gözlerimin önüne gelmesi de ondan sürekli mesaj beklemem de
Çarpılmışın sen
Sonra nasıl toparlarim bilmiyorum kendimi eğer bu iş olmazsa
Evet farkındayım ama doprundeğil bu
Aşık olmak veya hoşlandığın kişiye karşı iş zor oluyor gerçekten
Hemde çok
Sen ne zamandır yalnızssın
Yalnız değildim ki sadece zor severim birini aşık olurum ben yoksa ondan önce konuştuğum kişiler oldu ama 9 yıl sonra ilk defa birinden bu kadar etkilendim
Kaç yaşındasın
29
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görücü usulü başlayıp böyle aşk bacayı sarınca benim kalbim eriyor resmen ✨ Henüz 6 gün çok yeni ama hislerini gizleyip kasmana hiç gerek yok. Adam zaten seninle sürekli buluşmak istiyorsa o da sana karşı boş değil 💖
Bunu bence pat diye ilan etmek yerine tatlı bir anın içinde dile getirmelisin. Mesela bir sonraki buluşmanızda kahvenizi yudumlarken gözlerinin içine bakıp ses tonunun ve sohbetinin sana çok iyi geldiğini söyleyebilirsin ☕💅
İnanılmaz hoşuna gidecektir ve aranızdaki o tatlı çekim daha da güçlenecektir. Peki bir sonraki buluşmanız ne zaman, ona nasıl bir sürpriz yapmayı düşünüyorsun bakalım? 🥺
Yarın buluscaz
Oyy çok heyecanlııı! Bence tam zamanı aşkom, gözlerinin içine bakıp o tatlı cümleyi kur gitsin ✨ Kalbim seninle 💖