Kızların erkeklerden beklediğini erkekler kızlardan beklese
- Kadın evin geçimini sağlasın kira fatura kredi bunları ödesin, erkek de evin düzenini sağlasın
- Erkek sabah kalkıp evi robot ile süpürsün, bulaşık yıkasın gün boyu eşini beklesin
- Kadın yorgun argın eve gelince bize yardım etsin evi beraber temizleyelim
- Yemek yaptın mı sorduğunda ben senin hizmetçin değilim deyip dışarıdan söylesin
- Kadın kendi ütüsünü kendi yapsın ben maç izleyeyim
- Onca işinin arasında evlilik yıl dönümü, doğum günü, sevgililer günü, inekler günü, dünya su aygırları günü yani sonunda günü olan her özel günü hatırlasın beni yemeğe çıkarsın ve pahalı hediyeler alsın
- Ailesine karşı beni savunsun el üstünde tutsun, ben yorulmayayım diye o çalışsın
- Sonra salonda dizi izlerken 20 yıl evvel asansöre binerken komşunun kocası asansöre yetişmeye çalıştığını görüp eli ile asansörün kapanmasını geciktirdiği için onu darlayayım trip atayım ve ağlayayım, onu affetmem için bana pahalı hediye alsın
- Tabi ben de evde canım sıkılıyor diye işe gireyim çalışayım, aldığım parayı kendi bakımıma ve spor salonuna harcayayım, çalıştığım için ev işleri yapamıyorum eve arada bir gündelikçi çağırsın
- Komşum yeni perde almış diye o da evin perdesini alsın, parası yetmiyorsa kredi çeksin ya da ek iş yapsın
- Kendisine çorap bile almasın ama beni mutlu etmek için sürekli eve çiçekle gelsin, hatta hediye seçmesin kartını versin ben onun yerine kendime hediye alırım
- Ben arkadaşlarım ile görüşebilirim ama o benden izin alsın
- Benimle yaşamak istemiyorsa boşanalım
- Dişinden tırnağından artırıp yemeyip içmeyip borçla harçla satın aldığı evi bana versin
- Her ay bana nafaka versin
- Düğün borçlarını ödemek için bozdurduğu altınları geri alsın
- Ben de onun verdiği nafaka ile yeni sevgilime gömlek alayım
Bence senaryo güzel, nasıl olsa kadınların erkeklerden istediği bu
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar