Ailem hep olgun birinden hoşlanacağımı bilirdi zaten fakat bu kadarı onlara da fazla geldi başlarda bana her gün alttan üstten anlattılar laf soktular konuştular vs vs duymuyordum o zamanlar özellikle baktılar laftan anlamıyorum mecbur razı geldiler
Babam 60 yaşında ben en küçüğüm biraz duygusal olarak uzak büyüdüm ailemin de bu duygusal boşluğu fark etmesinden kaynaklı benim büyük bir adamı seveceğimi bilmeleri hayatım...
@Kenank07 en özelimi detaya ve buraya dökmek olmaz ama şu şekilde söyleyebilirim kadın mutsuz olsa bazı konularda uzun ilişki sürmez evli değiliz daha ayrılırız biter sabah yüzüm gülerek uyanır ve kahvaltısını hazırlar işe gönderirim gece yorulduğu için ondan önce kalkarım :) ki nefs köreltecek kadar yapsak diğer günler yapmasak öpse bile yeter çok aşığım galiba ondan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
21 yaşındaki ben 40 yaşındaki sevgilim... sevgi saygı yetiyor sadece..
Kaç yıllık bı ilişki 🤔
ailen ne diyor bu dueuma?
1 yıl iki ay oldu @Kenank07
Maşallah kuzulara
Ailem hep olgun birinden hoşlanacağımı bilirdi zaten fakat bu kadarı onlara da fazla geldi başlarda bana her gün alttan üstten anlattılar laf soktular konuştular vs vs duymuyordum o zamanlar özellikle baktılar laftan anlamıyorum mecbur razı geldiler
hayatım baban kaç yaşında ki. bu adam babana yakın yaştadır diye tahmin ediyorum
Babam 60 yaşında ben en küçüğüm biraz duygusal olarak uzak büyüdüm ailemin de bu duygusal boşluğu fark etmesinden kaynaklı benim büyük bir adamı seveceğimi bilmeleri hayatım...
@Kenank07 en özelimi detaya ve buraya dökmek olmaz ama şu şekilde söyleyebilirim kadın mutsuz olsa bazı konularda uzun ilişki sürmez evli değiliz daha ayrılırız biter sabah yüzüm gülerek uyanır ve kahvaltısını hazırlar işe gönderirim gece yorulduğu için ondan önce kalkarım :) ki nefs köreltecek kadar yapsak diğer günler yapmasak öpse bile yeter çok aşığım galiba ondan..
Saatlerdir aynı soru artık ikna ol çok abes bir durum değil bu kuşak farkı kalmadı artık kafa yapısına bak
Aşağıda saçma sapan görüş yapan bir kız var sen onlardan olma bugün öyle düşünüyor belli zaman sonra görür kuşağı olgunluğu
8 yaş çok değil bence benimde sevgilim arasında 9 10 yaş farkı var beni de tedirgin ediyor aslında zaman zaman ama kader nasip
Bişey olmaz hayatım bizim 12 yaş var
20 32 yani? bu biraz fazla gibi ya..
Evet fazla, arada anlaşmazlıklar oluyor tabi ama herkeste var bu sorun sevgi olsun yeterki
Benimde 20 29 yaşında bi ilişkim var ama 30 da olabilir erkek arkadaşım bu yaş farkı beni de çok tedirgin ediyor zaman zaman
Beni hiç tedirgin etmedi çünkü hep olgun istemiştim
Hayır
8 yaş var ama aynı dönemi yakalamış olabilirler mi ki çocukken?
8 yaş çok değil evet tüm dönem olmasa da kısmet o yüzden yine de olumlu
Saçmalama, aranızdaki fark olsa olsa 20cm olur
26-34... o pokemonlarla tasolarla büyümüş bir adam...
Adam karta kaçmış sen en fazla 30'luk birini bul.
olmaz. iyi bence
Çok da olmaz.
Bişey olmaz korkma ya
Yok ya
Bence cok degil