AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olabilir neden olmasın önemli olan kafaların uyuşması
Bence önemli değil , ikinizin görüşleri önemli anlaşabilmeniz
Bugün anlaşır.. 10-15 sene sonra gör sen
@sanalkullanici1234 neden öyle dedin?
Benim eşim benden 8 yaş büyük çok normal anlaşıyoruz biraz da karşı ki tarafın anlayışı önemli
Ben kendimden 9 yaş küçük birini sevdim 6 sene olmadı. Kuzenim kendinden 10 yaş büyük biri ile evli.. şu an boşanmayı düşünüyorum diyor.. yan daire de. Aralarında 10 yaş olan bir çift var. Kavga küfür olmadığı 1 saat bile yok. Yani. Bugün canım cicim ayaklarında sorun olmuyor. Ama evlen. Herşey sıradan normal e binince senin değerin sıfıra iner. Ozaman anlarsın. 3-5 yaş. Normal birşey. Fazlası sırf evlendim desinler diye evlenilen iliskiler
Ben pek katılmıyorum bu duruma , evet haklısın çok yaş arası olunca bazen sorunlar olabiliyor 6 senedir beraberiz şu an bir sorun yok olmasında istemem
Dedim ya 10-15 sene geçince normal evlilikler monotonlaşir. Bu yaş farkida olunca sorunlar ortaya çıkar. Ben şahsen 30 yaşındayım. 30-35 yaş adagiya artık merhaba bile demem
Herkesin kendi düşüncesi tabi haklı olduğun konularda var
Bence engel değildir aşkı her anlamda yaşamak gerek aşkın yaşı yoktur kiminle mutlu olduysan onla yaşarsın
Hyr ama ayrı kafadan olunca zor olur sen gezme tozma isterken o evde yatmak istiyorsa yürümez
Hayır öyle biri değil. Benim gibi hareketli ve enerjik biri. Gezmeyi, tozmayı, eğlenmeyi seviyor.
Iyi iste guzel zaman geçirirsiniz olgundur evlenirseniz sorun yaşamazsınız gibime geliyie
Teşekkür ederim yorumun için. Umarım öyle olur. İyi geceler dilerim 🙂
Sevgiye engel değilde şöyle düşününce garip geliyor erkek yetişkin bir birey olmuşken kız daha ergenliğe girmemişti.
Bence aşkın yaşı yoktur aşırıyı kaçmadığı sürece
Kısmen fazla olabilir
Yok değil erkek olgunsa mantıklı
Fazla degil baya az yani en az 30 falan olması gerek
Dalga geçmene gerek yoktu. Düzgünce bir soru sordum.
Aşırı fazla değil ama tabi biraz fazla
Fazla
Değil
Çok değil bence
Evet çok fazla.
Engel
Neden? Yaş farkı çok mu fazla?
Bence fazla , ve zamanla aynı dili konuşmadığınızı da farkedeceksin zaten
Evet aynı dili konuşmuyoruz doğru.😅O meksikalı, ben İranlı. ama ortak dili konuşuyoruz. Yani ikimizinde ingilizcesi var. 😅 Anadillerimizi konuşmuyor olsakta onu yakından tanıdığım ve onunla vakit geçirdiğim için mutluyum. Çok enerjik, neşeli, gezmeyi seven biri. bana aşırı benziyor. Ve huyları hoşuma gidiyor. Tek sorun ailem yaş farkına kızabilir.
İşin içine aile girerse geçmiş olsun
İşin içine aileyi sokmam. Ben seviyorsam tamamdır. O da ailesini sokmayan biri. Ama kafamda soru işaretleri var. Yanlış mı yapıyorum diye. Birçok kişi yaş farkını çok buluyor. ama kimin ne dediğini takmamaya çalısıyorum. ben onu çok seviyorum. Sanırım bu pek takılcak birşey değil. onunla olmak beni gerçekten mutlu ediyor. Hayat dolu bir adam. Ve o anlatılamayacak kadar mükemmel. her gün ona daha fazla hayran oluyorum. Ve ilk defa kendimi böyle hissediyorum. İlk defa heyecanlanıyorum, onu görünce istemeden gülümsüyorum. Onunla geçirdiğim zamanlar güzel. ve onu her geçen gün daha da seviyorum. ona yakın olmak hoşuma gidiyor.
Bu kadar sevgi ve bağlılıkta beni ürküyor :)
Ürkütüyor
Bu elimde değil gerçekten 😊ama ilk defa bir erkeğe karşı böyle hissediyorum. Daha önce sevgilim oldu. Ama gerçekten çok çok sevmedim. kimseye yakın olmadım. Değişik bir his. Heyecanlı ama güzel. Benimkisi takıntılı bir sevgi değil. Saf ve masumca. Onu her haliyle ve her hareketiyle seviyorum. Sevgimi ona cok belli etmiyorum. Çünkü fazla sevgi uzaklaştırır biliyorum. Ona sevgimi içimde saklıyorum. Kalbim de öyle güzel ki. Ama o bilmiyor. Söylemeyeceğim 😅
İlşki uzmanı tadında bir kadınsın☺️Kendini anlattıkça insan hayallere dalıyor
Bu beni güldürdü 😅😅 Valla anlatıkça bende hayale dalıyorum. 😊Bazen kendime sinir oluyorum. onu düşündükçe kendimi tokatlayasım geliyor.😅
Onu anlattıkça benimde seni tokatlayasım geliyor ☺️Kendine geliniz lütfen ☺️
Kendinize geliniz*☺️
Değildir.
Saçma buluyorum
Neden?
Kendimi o yere koyuyorum da. Ben Türkiye'nin dünya üçüncülüğüne sevdiğim zamanlar o doğmamıştı bile. MSN bilmez, Kaset teyp, Radyo5'ten müzik kaydetmek bilmez. Söyleyince de öylesine bakar.
Üstelik ben çalışıyorum hayatım artık ciddi boyutta ama o hala eğlence üniversite gırgır şamata derdinde. Böyle iki insan nasıl anlaşsın ki?
Ancak ben de büyümemiş olmalıyım ki onunla kafalarımız uyuşsun
Evet haklısın. o varken ben dünyada yoktum.😅Ama bir konuda yanılıyorsun. Msn biliyorum, kaset teyp biliyorum. eskiden çocukken kullanıyordum.12 yaşlarında falandım.
Evet şu an çalışmıyorum üniversite hayatım devam ediyor. O çalışıyor. Ama okulum hep sürecek degil ya. ben de işe başlayacağım , çalışacağım. Sadece biraz zaman gerekli.
Ve 20'li yaşllarda herkes eğlenceyi sever. Bu normal. Eğlenceyi seviyorum yalan yok. Ama şımarık biride değilim. Davranışlarım gerçekten düzgün ve mantıklı. Yaşıma göre çok olgun düşüncelerim var. O da yaşına rağmen bana ayak uydurabiliyor. Sevdiğimiz şeyler, davranışlarımız , huylarımız herşeyimiz aynı. Bana her yönden aşırı benziyor. Eğlenceli , yaşam dolu bir insan. Ona hayranım her bir haline. ve her geçen gün onu daha çok seviyorum. Kelimelerle anlatılamayacak kadar mükemmel biri. ve bu hep böyle devam eder mi bilmiyorum.
Ben kendime uygun benzetme yaptım.
32 yaşımda 23 yaşında biriyle aynı düşüncede olsam kendimi sorgularım neden büyüyemedim diye.
Pekala. Anladım. Yinede yorum için teşekkür ederim.
Rica ederim. Yine de siz bilirsiniz. Köpekler istedi diye atlar ölmez
Elbette haklısınız. İyi günler dilerim.