Bence böyle bir duygu yok bunlarda ben hiçbir erkeğin hiçbir kadına âşık olabileceğini düşünmüyorum, bağlılık zaten hak getire bir garip varlıklar 😂😅
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence böyle bir duygu yok bunlarda ben hiçbir erkeğin hiçbir kadına âşık olabileceğini düşünmüyorum, bağlılık zaten hak getire bir garip varlıklar 😂😅
Cevap
26Cevap
Merhaba,
Ben çok sevmiştim. 😅
Hayatımın merkezine koydum o da hayatıma! 😅
Evet oluyoruz. Sonra tükenip kimseye ilişmiyoruz bi süre 😂
Olmazlar ama iyi aşık rolü oynarlar...😀
Hiç bir kadın aşık olmaz. ama erkek aşık olabilir.
Barış terk et burayı.😂✋🏻
Çok aşık olabilen bir adam tanıdım yıllar önce. Öyle aşıktı ki kadına sırf kadın üşüdü diye ocak ayında hava buz gibiyken kadın taşa oturmasın diye montunu kadının altına serdi. Kendi üşüdüğü için hasta oldu günlerce evden çıkamadı. Kadın ona çorbalar yaptı , çaylar içirdi. Gel gelelim ki kadınla adam evlendi. Yıllar sonra kadın adamın yalanlarını öğrendi adamı bıraktı. Adam yeminler etti kadını geri kazanmak için uğraştı didindi ağladı kapısında yattı çiçekler gönderdi kadına. Kadın affetti adamı ki kadının en nefret ettiği şey yalanken bir kez daha şans verdi. Aradan tam 7 ay geçmişti ki adamın yine yalanlarını yakaladı ve sadece giysilerini aldı. Tam tamına 10 yılı bir bavula koyup evden bir daha dönmemek üzere gitti kadın.
O kadın kalbine dünyaları sığdırdı ama adam o kadını kalbine sığdıramadı..
Şimdi aşk var mı yok mu?
Erkeklerde aşık olanlar var evet ama gerçek aşkı yaşayan ve yaşatan erkek sayısı minimum düzeyde. Eskiden aşık dediğin erkek eşref gibi olurdu mert olur evdalısının yanında dururdu gel gelelim günümüze. Şu anda aşk kelimesi kadında da erkek dede dilden dile dolaşan kelime hâline geldi. Kim doğru kim yanlış birbirine karıştı, o yüzdendir ki kimsenin aşkı ( çok az kişiler hariç ) gerçek değil.
aşık oluyorlar ama genelde bunu bizim bildiğimiz şekilde göstermiyorlar. dışarıdan düz ve duygusuz görünüyolar ama içten içe fena bağlanabiliyorlar, sadece bunu belli etmeyi zayıflık sanan bi kitle var.
Oluyorla yar hemde hayal bile edemeyeceğin şekilde ama işte doğru kişiler yanlış kişilere denk geliyor sanırım kaderin oyunu mu deniyor buna bilmiyorum
Kısa vadeli oluyorlar.
Bir çocuk biliyorum çok şaşırtıcı cidden biri birisini bu şekilde sevebilir mi dedirtiyor ve bu sevgisine rağmen kız tarafından terk ediliyor günlerce ağlaması falan unutamaması bla bla bla var gerçekten şaşırtıcı derecede çok sevenler inancını kaybetme bence anlatabilirim belki bakış açın değişir cinsiyeti yok bence bunun
Bende aynısını kadınlar için düşünüyorum cidden😂
Acaba kadınlarda gerçekten severmi diye ama pek inanmıyorum
Aşk gerçek ama boş bişey bunu da unutmayın
Hayatımdaki en zararlı alışkanlıktı aşk bıraktım kurtuldum
ahh nalan neleri yanlış öğretmişler sana
Bence öyle kanka ya şahsen ben inanmıyorum çok sahtekar geliyorsunuz.
Hepsine sahip olmak varken, aşka gerek var mı?
En azından durustsun.😂🥱✋🏻
Tabii ki aşık oluyoruz hatta kızlar tarafından harcanıyoruz bile
Niye olamayalım bizim duygularımız yok mu insan değilmiyiz
Ya yok ne aşık olması sapık hepsi konuşmayın şunlarla resmen tek bir amaç için sevgili oluyorlar reziller
sizin gibi paraya tipe mi aşık olalım :D
Bacım herkesi genelleme tek Fakir olsun karekteri sağlam olsun zeki olsun bu ka
Güzel sevsin ve bana her konuda dürüst olsun birgün sevgisi de bitebilir yeterli dürüstçe söylesin
karakteri sağlam olsun masallarına hiç bir erkek inanmıyor söylim onu o yüzden aşk maşk yalan :D
Karektersizsin dimi kabul ediyorsun yani😂🥱
sen nasıl görmek nasıl duymak istiyorsan öyleyim seni mi kırcam :D
ne zaman aksini söylesem kızlar hep sen öylesin sen böylesin. alıştım :D
Takdir ettim seni 👏🏻👏🏻😂🥱
canım karaktersizlik yapmak istiyor düşünüyorum ne yapsm diye :D
Yürü be karektirsiz arkadaşım canı gönülden destekliyorum kızlar karektersiz vs ama en azından dürüst.😂🥱
karaktersiz biri dürüst olamaz ama çelişki :D nasılsa kızlar bozuklara aşık oluyor
şener şen ne deömişti namuslu filminde. baban gibi eşek olacağına hırsız ol ki itibar göresin :D
https://www.youtube.com/watch?v=kRcWzKGHRwE
Ben ironi yaptım zaten.😂😂🥱
namuslu bilo gitti kızlar yok etti namussuz bilo geldi :D
İçimde yoktu demiyorda eyyyy babaya rahmet ben kaçar 📿😂🥱✋🏻
içimde olsaydı bu yaşıma kadar beklemezdim :D
bazen oluyor öyle hatalar.
Seni çok üzmüşler adiler ama oluyoruz
Kendine aşkı edersen oluyorum
Maraz Ali, hayal ürünü…
Yani olmaya korkuyorum diyelim.
Olmazlar rol yapiyo sıpalar
Olmuyor muyuz
Yok hiç sanmıyorum blrli bir süre hoslanti daha dürüst bir erkeğe denk gelmedim full yalan
Aşık olamasam bile saygı duyarım ihanet etmem
Zamanında aşık olduk
Sonra bitti dimi.😂🥱
Bitirdiler el birliğiye başka bir adam yaptılar
Ne aşkı ya lay lay lom peşinde
Sanmıyorum
Oluyoruz bence
Olur neden olmasın
Evet neden olmasın
Niye biz insan değil miyiz?
öyle bir oluyor ki oooff
Yok duyguları yok onların
Kesin mi
Bence öyle
Duygu vardır illa ki
Hayır olmazlar
oluruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selin aşko, yaşadığın hayal kırıklığını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Ama inan bana aşık oluyorlar, hem de öyle bir oluyorlar ki akılları başlarından gidiyor ✨
Sadece erkeklerin sevgilerini gösterme ve bağlanma şekilleri bizimkinden biraz farklı çalışıyor. Doğru kişiyi bulamadıklarında ya da henüz olgunlaşmadıklarında bize sevgisiz gibi gelebiliyorlar 💅
Sen hiç aklını başından alan, çocuk gibi şebekleşen bir erkek görmedin mi gerçekten? 💖