Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim cinlerle takılan birebir arkadaşlarım var sana onları da getireceğim.

Sinerji yaratalım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen erkeklerin aşık olduğuna birini gerçekten sevdiğine inanmıyorum şahsen onlar kimseyi gerçekten canı gönülden sevemezler tek bir kişiye bağlı kalamazlar tam tersi kadınlar sever sevince tam sever erkeklerin aşkı sevdası yalan ne amaçla kızlarla birlikte oldukları belli bir tane bile düzgün adam kalmadı artık herkesin gözü başı ayrı oynuyo nerde o eski sevdalar aşklar
00 Yorumla
En son aşık olduğumda, aşık olduğum insanın eskortluk yaptığını öğrendim. Oysa ki ilk tanıştığımız da: Her ne olursan ol, doğruyu söyle gerisi hikâye. Demiştim. O ise doğruyu söylemedi.. Ben öğrendim. O gün bugündür aşkın gereksiz olduğunu, freestyle takılmanın çok daha huzurlu olduğunu tecrübe ettim. O yüzden.. Flört, arada bir eğlenmek vb.. Bunlar çok daha huzurlu.
00 Yorumla
Aşık olmuyorum, amacım da pislik değil. Kendimi bilirim. Siz kızlar sıradan insanlarsınız benim için. Çok ilgim yok yani. Ha yanlış anlaşılır şimdi bu konu, şöyle böylelerden hiç değilim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılOlurlar be niye olmasınlar insan değiller mi sanki. Bi kalp taşıyan herkes aşık olabilir de sevebilir de. Yok kadınlar şöyle yok erkekler şöyle salın bi kadınlarında erkekleri de ya. Mesele karakter sahibi olmakta bence kadını erkeği yok bu işin yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyorlar. Biraz zor oluyorlar ama aşık oldugu zaman sevdigi kadina karşı da cok cömert oluyorlar. Tabi bircogu ozellikle gunumuzde farkli yorumluyorlar aşkı ama gercekten adam gibi seven ve asık olan erkek belli oluyor. Zaten boyle bir erkekte karsi taraftan karşılığını buldugu an nikâhı basıyor, bahanelere girmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 Çok komiksiniz. Hayran hayran okuduğunuz aşk efsanelerinde aşkı için hep erkekler heba oluyor kadınlar saltanat sürüyor ama sonra erkekler aşık olmuyor. Leyla Şirin Aslı sığır gibi evlerinde yatarken Mecnun Ferhat Kerem aşkı uğruna neler yapmış.
111 Yorumla- +1 yıl
Doğada da böyle değil mi zaten. Erkek kendini heba etsin demiyoruz ama bir adım daha çaba gösteren erkek olması lazım doğanın kanunu bu.
- +1 yıl
@Muhabbet98 erkekler p kanuna uyuyor. Uymayan kadınlar.
- +1 yıl
Uymayanlar aşırı cabalayanlar. Zaten sonra silleyi yiyolar.
- +1 yıl
@Muhabbet98 o kadarını bilemem.
- +1 yıl
Bu arada erkekler o kanuna uymuyo.. ilgisiz, her adımı, emeği kadından bekleyen erkekler cogunlukta
- +1 yıl
@Muhabbet98 polemiğe girecek halim yok. Ben bir erkeğim sen kadın. Erkeği benden iyi bilecek değilsin.
- +1 yıl
Erkeklerin etkisini, tavırlarını erkekler değil kadınlar bilir canım. Çünkü etkiyi, davranışı alan kadın.
- +1 yıl
@Muhabbet98 sen bir erkeğin davranışlarını sadece görür ve kafanda yorumlarsın. ben bir erkek olarak erkeğin davranışlarının sebebine kadar her şeyini biliyor olurum
- +1 yıl
Ben de kadınlarınkini biliyorum ve altında yatan nedenleri. Erkekle kadın zaten farklı 2 cins çok normal değil mi? Farklılığımızı bilip ona göre ortak noktada hoşgörülü bir şekilde uzlassak en sağlıklısı olur zaten
- +1 yıl
@Muhabbet98 Bende onu diyorum. Kadınları çok iyi bildiğimi anladığımı zaten iddia etmiyorum ki ☺️
- +1 yıl
Tamam☺️
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevdiğinden başkasına gözü kör olan insanlarda var bu ülkede efendim.. Aklı başka şeyde dediğiniz şey zaten sadece eşi ile olmalı.. Zaten ondan başkasına gözü kör değilse aklı bütün kadınlarda olur..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Erkeklerin aşık olması biraz zordur ama aşka benzeyen bir çok duyguyu da yaşıyabilirler. Bazen seviyorum deyipte aldatabilen erkeklerin altında yatan sebep budur.
10 Yorumla
+1 yılO amaç kişiye göre değişiyor bence. Cinsiyet olarak ayırmayalım. Bazı insanlar gerçekten güzel seviyor. Yolumuz onlarla kesişir umarım.😂
20 YorumlaCinsiyet ayrımı yapmadan soruyu tekrarlıyorum. İnsanlar günümüzde hala herşeye rağmen aşka inanıyor mu? Aşık oluyorlar mı? Çünkü ilişkiler Fast food restoranlarda bir an evvel yemek yiyip orayı terk etmek gibi maalesef. Tadına bak doy keyif al bedelini öde çok çabuk bitsin ve oradan uzaklaş. Genelde böyle.
00 Yorumla
+1 yılHee hepimiz duygusuz p*zevengiz haklısın.. biz insan değil miyiz mk? Her erkeği aynı sanmaktan vazgeçin artık!
10 Yorumla
+1 yılBen tipsizim valla hoşlandığım zaman uzak duruyorum nasılsa reddedilecem uğraşmaya gerek yok. Ama erkeklerin aşık olmadığını niye düşündün anlamadım.
00 YorumlaSen iyi birine denk gelmemişsin. Aşkından dağlara çöllere düşün kadın var mı hiç veya Aşkından şiirler yazan kaç tane kadın var sence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar duygusal erkek sevmezler çapkın ve iç güdülerine göre yaşayan sert erkekleri severler. Bu nedenle mafyaların çoğunun dört beş sevgilisi olurken şairlerin çoğu yalnız ölür. Ne diyelim, teşekkürler kadınlar...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Siz kadınların en büyük hatası doğru kişileri yanlış yerlerde aramanız. Olan yine size oluyor; yine siz zarar görüyorsunuz. Yazık...
00 YorumlaOlmuşluğum var tabii. 16 sene geçti üstünden hala aklımda ❤️ Üstelik Evlendi çocuğu oldu mutlu bir ilişkisi var. Kısacası oluyoruz tabii.
00 Yorumla
+1 yılSize hep öyle erkek gelmiş maalesef Ama gerçi şu var love adamm hüü diye ağlayan kadınlarda değer bilmeyen insanlar oluyor
00 YorumlaBilmiyorum ama gerçekten seven aşık olan 3 5 erkek kalmıştır umarım
10 YorumlaAşk dedikleri şey elde edene kadar. Sadece göz boyama.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevenlerde var, ama herkese nasip olmuyor öylesi😏
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesi bir tutmayalım ön yargılarımızdan bir vazgeçelim lütfen
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sevenler hata Kadınlardan daha şiddetli seviyor sanki. Ama azlar gibi. Erkeklere sormak lazım..
00 Yorumla
+1 yılBiz oluyoruzda
Siz saygisiz seviyorsunuz
Sonra tüm erkekler diye soru açıyorsunuz
😡😡00 Yorumla
+1 yılBizim de bir kalbimiz var yok sansanız da sadece görmek istemiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılOlunca bizim kızların totosu başıyla aşk yaşıyor o yüzden de eğlenmek daha iyi
00 Yorumla
+1 yılOlduğunuz zaman evleniyoruz zaten sana çürükler denk geldiyse napalım
00 Yorumla
+1 yılOnlar duygularını daha kontrol altında tutuyor. Onlarda Kalp yoğ
08 Yorumla- +1 yıl
Nerde bizim kalbimiz
- +1 yıl
@Falankes55 münasip yerinizde
- +1 yıl
@ Muhabbet98 derken
- +1 yıl
@Falankess 3 harfli s ile başlıyor
- +1 yıl
@Muhabbet98 mesaj atarmisin bişey dicem
- +1 yıl
@Falankes55 ne oldu aşkın mı depreşti. Maalesef canım
- +1 yıl
@ yok yok harbi bisey dicem
- +1 yıl
@Mubabbet98
Yok biz insan değiliz sadece kadınlar sever aşık olur 😂
00 Yorumla
+1 yılBen aşktan, âşık olmaktan ve kadınlardan da inkâr edilemez derecede nefret ediyorum!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Senin mantığına göre kadınlarda olmuyor onlarında amacı belli
sonuçta o da insan00 Yorumla
+1 yılAmaçları falan farklı değil kızlarla aynı istekleri sadece libidoları biraz daha fazla ee erkeğin istediğini verirsen sana neden aşık olmasın üstelik aklını almayıda başarırsan 😉😋
313 Yorumla- +1 yıl
Çözmüşün
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Çok zor da olsa oluyorlar ama bizim kadar yoğun yaşamıyorlar. Duygusuzlar işte ne bekliyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmanın kadını erkeği yok ki. Yanliş bir düşünce tarzı. Sana öyle denk gelmiş olabilir.
20 Yorumla
+1 yılTabikide oluyor tabikide seviyor tabikide her canli gibi acisini yasiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın nasıl oluyorsa erkek de aynı şekilde aşık olur. Bunun cinsiyeti yok. Tamamen kişilik meselesi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Oluyor biz sandiginiz kadar duygusuz ve kalpsiz varliklar degiliz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbelli çoğunun amacı ilişki aşk demek çoğu için. merhaba diyorum asılıyor yüz vermeye gelmez
00 YorumlaErkeklerin amacının farklı olduğunu nerden biliyorsun ki, belki senin karşılaştığın tipler karaktersizdir. Niye genelleme yapıyorsun.. Ondan sonra yok şu erkek beni yatağa atmak istedi.. Geç bunları
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Esas erkekler aşık olur.
Kadınlar hipergami parayı aşk sanıyor, onların amacı farklı.00 Yorumla
+1 yılSana olmadılar diye böyle düşünmek ne kadar saçma değil mi
20 Yorumla
+1 yılGunumuzde aşk diye bir duygu yok. Erkekler cinsellik için temas etmek için kizlarda para yemek için sevgili oluyor. Maalesef gerçekler böyle artık
00 Yorumla
+1 yılTabi oluyorlar, sen erkekleri tek sınıfa koyduğun sürece bunu fark edemezsin. Her erkeğin amacı aynı değil.
00 YorumlaGerçekten aşık ola bilenler var ama bize denk gelmez öyleleri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda aşık olmuyor :d
40 Yorumla Hayır bence asla aşık falan olmuyorlar, cidden başka amaçları var ve bana göre tamamı öylee
00 YorumlaAşık olmuyorum da amacımın başka olduğundan değil yani
00 Yorumla
+1 yılOluyorlar. Biraz gözlem yapınca belli ediyorlar kendilerini sadece o detayları yakalamak gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılbazı kadınlar da şöyle böyle şeyler yapıyor. genellemek neden?
00 Yorumladaha iyisini gorene kadar
31 YorumlaBnce olurlar onlarinda kalbi var sonucta
20 YorumlaOluyolar
Tüm erkeklerin amacı o değil20 Yorumla
+1 yılOlurlar ama dış görünüşe göre olurlar maalesef..
121 Yorumla- +1 yıl
Kızlar da öyle değil mi sanki
- +1 yıl
Yoo onların daha çok enerjisel ve erkeğin havasına enerjisine göre
- +1 yıl
Parasına ve yakışıklılığına göre diyelim
- +1 yıl
Ben havası ve enerjisine göre diyorum yakışıklılık para diyosun ben Türkçe yazdım.
- +1 yıl
Ya allah aşkına günümüzde o dediğine kim bakıyor artık kimse kimseyi kandırmasın
- +1 yıl
İyide baksanda bakmasanda o enerji seni sarıyo zaten senin bişey yapmana gerek kalmiyo😅 zamninda benim ayaklarımı yerden kesen kişiyi görsen tipsiz derdin çok eskidendi tabi başkasıyla evlendi
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne diyim 🥲🤭
- +1 yıl
Hahaha dediğim gibi aşk çok farklı bişey ona buna bağlı değil ama çok nadir yaşanır ve çok az kişi yaşar aşkı aslında.. ve çok çok kutsal bişey anlatılmaz yaşanır. Dış görünüş para pul dinlemiyo kapıdan içeri girmesi bile yetiyo yani direk kapılıp çekiliyorsun😅 insanlar bazı duyguları aşkla karistiriyolar ama çok çok çok farklı bişey aşk. Bı daha böyle duygu yaşamak işter mıydım hayır tabi😅 yıpratıcı da oluyo cunku.. hayırlısı olsun tabi🙏☺️
- +1 yıl
Ama sevmek sevilmek güzeldir ben mesela bu duyguları hiç yaşamadım 😢
- +1 yıl
Ben de sevilmedim ki zaten sadece seven taraf oldum😅 aşkı yaşamana çok gerek yok çünkü bazen yipratiyi ve gerçekleri görmüyorsun. Hem içsel hem fiziksel anlamda uyusuyosun. Dizlerin uyusuyo aşağısını hissetmiyosun nefesini beyninin içinden duyuyorsun. O kişinin ruhunu görüyosun onu seviyosun gibi. gördüğün onun gözleri ama arkasını içindekini görüyorsun ve o göz sıradan bir göz değil gibi. Diğerleri insan ama o bambaşka bişey gibi. Kusurları dahil herşeyi harika kutsal gibi. Herkes için sıradan dahi olsa onun yansıması olan herşeyi seviyosun. Çok çok başka bişey aşk. Yasanmasa tabi daha az yıpratır insanı. Gerek yok o yüzden. şu an aynı şeyleri hissediyor muyum diye sorarsan hayır derim ama o duyguları hatırlıyorum sadece. Anlatılmaz tabi yaşanır 😅
- +1 yıl
Ve ruhsal bir deneyim gibi oluyo. Hiç belden aşağı hayal etmiyosun nedense çünkü tutkudan da öte bişey oluyo. Hatta öyle düşünerek kirletmiyim diyosun öyle düşünmeye bile kıyamiyosun. Fiziksel isteklerden bile öte bişey oluyo. Neyse çok konuştum hahaha
- +1 yıl
Belden aşşağı düşünmemek bende işlemez maalesef 😅
- +1 yıl
Erkeklerin biraz farklı tabi ama eğer karşılıklı olsaydı bende de olabilirdi o da var😅
- +1 yıl
Bak seeennn aşk kadınının içinden panter çıktı😂
- +1 yıl
Aşk sarhoşu panter 😂
- +1 yıl
Bende senden bir şey rica edicektim akıllı mantıklı zeki birine benziyorsun bu konulara girmeden güvenini kaybetmeden bir şey sormak istiyorum eğer izin verirsen
- +1 yıl
Tamam tabi
- +1 yıl
Bu arada hangi konulara girmeden tam anlamadım.
- +1 yıl
Panterlik muhabbetine girdik ya ondan şey ettim
- +1 yıl
Yazdım ama?…..
- +1 yıl
Yok espri yapmıştım ben
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılOluyorlar ben denk geldim
10 Yorumla
+1 yıloluyor lan ne saçma görüş
10 Yorumla
+1 yılYalnız kaybedince değerli oluyorsun gibi.
10 Yorumla
+1 yılPek sanmıyorum, belki
10 Yorumla
+1 yılKimse aşkın ne olduğunu bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHayır bence olmuyorlar
00 Yorumla
+1 yılBazılarının aşkı bambaşka.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka derken konuyu aç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Oluyorlar..
00 YorumlaNe aşkı ya 😂, anca vurup kaçanı sevin siz
00 YorumlaOlsa ne yazar karşılıksız oluyor genelde %80'i
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım