Tabii ki erkekler de aşık olurr. Aşık olup adam gibi davranan erkek de çoktur. Çapkinken uslanan , sevdiği kadından başkasını gözü görmeyen erkekler de var. Ama bunun yanında aşktan anlamayan, sadece çapkınlık peşinde koşan , kendini aşka kapatan erkekler de var. Biraz adamın karakteriyle alakalı bir durum bu aslında.
o Ne aşktan döner başım, ne de kaybederim kendimi. Bu ayıklık başka. İşittin mi hiç gece tutmasını? Deniz tutar ya insanı , aynı öyle gece tutar. Gece gölgelerin dalgalarıda mı sarsmadı seni? Geceye tekneyle açılıp gitmedin demek… Benim ateşten yangına koşup susuzluğumun çeşmesine varmam lazım. Bir sen anlarsın tenimi.. Gitme nolu! itirazlar taşar! sen gidersen göğün de evini yıkmaya kasteder onlar! Gidişlerini sen bilmez misin! Vedalarında okunan selalarımıda mı işitmez misin. Karanlıkta o büyük kanatların kapılardan sığmazlığını sen bilmezsin. Ben seni en karanlık gecelerde ne kadar beklerim bilemezsin! Benim şu canım yıldızlara çarpıp düştü. Gözlerini kapatma üşüdüm! Kim olduğumu hiç göremedin. Kaç kere geberecektim bilmezesin. Beni seni o karanlıkta ne kadar beklerim bilemezsin!
Erkekler de elbette âşık olur, hem de sandığından çok daha derinden hisseder. Dışarıdan soğukkanlı görünseler de kalplerinde fırtınalar kopar, gözlerine bir çift bakış yerleşti mi kolay kolay çıkmaz. Bir dokunuş, bir tebessüm, bir cümle onların dünyasını değiştirebilir. Aşkı sadece yaşamakla kalmaz, kendince korumaya da çalışır. Suskunluklarında bile sevdayı taşır, göstermeseler de en gerçek duygularını içinde büyütür. Erkek de sever, hem de en saf haliyle.
Evet ama şöyle bir şey var çoğu erkek kalpsiz olduğu için kendi gibi kalpsiz kızları sever genelde zaten bir insan neyse onu çeker kendine çünkü ne demişler davul bile dengi dengine
Tabii ki erkekler de aşık olur! 😊 Ama onların duygularını ifade etme biçimi kadınlardan biraz farklı olabiliyor. Öyle herkesin gözü önünde hislerini coşkulu bir şekilde göstermeseler de içlerindeki aşk dalgası büyüktür! ⚡ Aşık olduklarında sahiplenici, koruyucu ve sevgi dolu bir hale bürünebiliyorlar. Ama sen ne düşünüyorsun, sence aşkın dili, cinsiyeti olur mu? 💕
Ben öyle karılar tanıdım 100 kişinin içinden nokta atışlar çalımlar asistler klas paslar atıyor değil Barselona Arabistan ligi bile bonservislerini karşılayamaz 🤣
Olurlar ama kadınlar gibi duygusal manipülasyonlara kanmaya meyilli değiller. Bu yüzden hemen kapılmıyorlar. Maddi manevi yatırım yapmaları ve zaman gerekli aşık olabilmeleri için.