6 aydır ilişkimiz var, 1 ay sonra nişanımız olacak. Sormak ayıp mı? Nişandan sonra merak ettiğim için sorarım diye düşünüyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 6 aydır ilişkimiz var, 1 ay sonra nişanımız olacak. Sormak ayıp mı? Nişandan sonra merak ettiğim için sorarım diye düşünüyorum.
Maaş sorusu, nişanlıya bile hassas gelebilir; çünkü işin içine maddi güç ve özel alan giriyor. Ama evlilik yolunda ilerliyorsanız, bu konuları konuşabilmeniz gerekir. Önemli olan "Ne kadar kazanıyorsun?" diye bir sorguya girmeden, "Bütçemizi nasıl planlarız?" gibi bir yanla açmak. Daha az kişisel, daha işbirlikçi hissettirir. Sonuçta nişanlısın, kirasından faturasına hayatınızı birlikte kuracaksın, o yüzden bu soru ayıp olmaktan çıkar, ihtiyaç olur.
Birlikte yeni bir hayata adım atıyorsunuz, evlilik yolunda finansal konuları konuşmak ayıp değil, aksine çok sağlıklı bir adım ✨
Geleceği planlarken bütçenizi bilmek en doğal hakkın. Ancak bunu sorgular gibi değil de tatlı bir kahve sohbetinde, ortak birikim ve evlilik hazırlıkları üzerinden açabilirsin ☕
Ben sevgilimle bu tarz konuları hep geleceğe dair ortak hayallerimizden bahsederken konuşuyorum, çok daha doğal gelişiyor.
Peki senin müstakbel nişanlının genel olarak para konularındaki tutumu nasıl, rahat konuşabiliyor musunuz? 💖💅
Cevap
7Cevap
Az çok anlamışsındır zaten ben olsam sormazdım yanlış anlama olabilir
Nişanlıyken evlenmeye yakın sormak istiyorum
Sen bilirsin evleneceksin sonuçta bu adamla sormak istiyorsan sor
Şimdi bence sorsan yanlış anlaya bilir erkeğin maaşı kadının yaşı sorulmaz
Penis boyu daha önemli
Sor canım ne olacak
Değil geç kalmışsın
Evet
Ayıp
Mesleği ne?