Erkekler mesela sevgiliniz sizden fazla kazanıyor bu sizin için sorun mu?
Veya kadınlar sevgiliniz sizden az kazanıyor bu sizler için sorun mu?
Benim hanımın benden fazla kazansa sorun olmaz benim için (tabi 3 4 katı fazla kazanıp beni çok eziyordur, bu büyük sorun)
Veya kadınlar sevgiliniz sizden az kazanıyor bu sizler için sorun mu?
Benim hanımın benden fazla kazansa sorun olmaz benim için (tabi 3 4 katı fazla kazanıp beni çok eziyordur, bu büyük sorun)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim için ilişkide para ortaktır, onun parası benimdir benim param da onundur.
Valla kanka aynen katılıyorum sonuna kadar
Böylesi çok daha güzel
Bu dediğine katılmıyorum
Eskisi de böyle diyordu ve çoğu hesabı ben ödüyordum. Arada o ödüyordu. En son 3.5k borç taktı gitti
Her ilişkide olacak şey değil bahsettiğim zaten
@grişehirr shhsjs mesajıma baksana safoş😅
Aynen doğru
@grişehirr ama şöyle bir şey de var
Herkes bir değil de çoğu aynı bence. Ya da bilmiyorum bana öyleleri denk gelmiştir belki de
Kanka bence senin karşına düzgün çıkmamış olabilir
Ezgi'nin yorumunu bi gün anlarsın düzgün çıkınca😅
@yghjkl bilmiyorum doğrudur
@grişehirr hiç hayatına giren birisine böyle bir şey yaptın mı? Ya da duydun mu? Yapmadıysan senin gibi kızların kalması biz erkekler için güzel😅
@grişehirr nereye kayboldun nereyeeee? Merak ettim sorunun cevabını
Maasimizi ortak hesaba atardık kullanırdık ordan ve kim ne kadar harcamış diye düşünmezdik, hesabımızı ordan oderdik ve mahcup hissetmesin diye her zaman hesabı o oderdi ama para hep ortaktı. Olabiliyor böyle şeyler.
@grişehirr oha MaşaAllah o zaman size. İyiymiş yani :)
Ayrıldık ama tabii ahahahah
İlginç ve güzelmiş. Baya güven varmış aslında. Hoş bu kadarı da bence fazla da neyse siz bilirsiniz
He bu eski anlattığın ahshjs bende şu an ki enişte sandım
Neyse hahsjs
@grişehirr o kaybetmiş
Şu an maaşım yok o yüzden asla ortak biseye giremem işsizim ahzjhsjzjw ama işe girdiğim an enisteciğinle de aynı durum söz konusu olacak, benim için maddiyat tartışması yaşanan ilişki bitmelidir. Sen fazla harcadın ben çok harcadım muhabbeti yaşandığı an şak ilişki biter.
Aynen katılıyorum dediklerinde
Onu bunu bırakta ne diye mesajlarıma dönmüyorsun shshsjsks
Neyse inşallah bulabilirsin ya güvenlik ya aşcılık
@grişehirr gel benle manita ol shsjsjaja boş ver sevgilini ne yapacaksın gül gibi erkek buldun shsjsja şaka tabi
@grişehirr Google haritalarda resmini taraddım ama bulamadım ahahah. Bu profildeki kız sen değilsin cici kız. Sahtekarlıktan elendin
Sen nasıl bir psikopatsın shshhssjjsks güldüm
@grişehirr ben sana niye mesaj atamıyorumm :D takip istediğimi kabul et bari arada soruları cevaplarız
@grişehirr bu maras sana yürüyor he shshsjsk
@grişehirr öldün mü aloo😅 ses ver haha
@grişehirr kendini ne ağırdan sattın. Bari yorumlara geri dön eğer görüyorsan. Boşuna @yghjkl ile adını anıp duruyoruz
Googlede beni aratıp nasıl buldun ya, şikayet bari edeyim.
Ben de insanım yahu? Hem @yghjkl beni tanıyor seni de yemlemiş arada ahahaha.
İşim olabilir benim de yahuuuu?
@grişehirr bulamadım yazmış
Yemlerim ben yedirmem kimselere seni kanka ahahaja hoş sen her ne kadar mesajlarımı takmasan da 😅
@grişehirr aklıma bu soru geldi az önce ve sen geldin. arkadaşım, kız arkadaşına evlenme teklfi etti pahalı yüzükle, kız o an ayrılmak istedi ve yüzüğü almak istedi sfdjnsjf saçma dimi
bilmiyorum arkadaşım öyle anlattı
Benim maaşımdan erkeğe neymiş bu yüzden kimseyi hayatıma almayacağım
Aferin bu kafayla devam shsha ne alaka ne alakaaa😅
Benim maaş sevgiliden az veya fazla da olsa zaten hesabı her türlü ben ödicem. Karşı tarafa odetmekten nefret ederim, hediyeler vs. Erkeğe neden maaşımı yedireyim kuruşuna kadar söyleyip, zaten ayrılcaz. Ayrılmazsak daha kötü evlenince maaşıma ortak olacak 😂 En güzeli tek tabanca. Bankada biriktir tek tatile çık miss 😂
Hangi kafayı yaşıyorsun anlamadım ki 😅
Erkek olduğun için anlamaman normal kasma canım
Bizler etmiyoruz ama erkekler takıntı haline dönüştürebiliyor bunu. Bu yüzden söylememe yanlısıyım…
Ama bi şekilde eşin bilmeli bence
Valla benim içinde olmazda ama sorun oluyor hacı maalesef sen etmesen başkaları sorun ediyor.
Aynen bak çok doğru, katılıyorum kanka sonuna kadar