Bence sorun olmamalı sonuçta biz kadınlar nasıl bize kilomuz ya da işte boyumuz soru olunca sinir oluyoruz onlarda bütün ay boyunca çalışıp aldığı parayı sorgulamak lazım Ama çalıştığı işi sorarak hakkında ufak bir fikir sahibi olabilirsin mesela diyelim ki bu adam mühendis ya da kadın artık herneyse aylık aldığı parayı ortalama baz atabilirsin
Maaş fazla olunca sevginin kalitesi dozu mu artıyor. Güven sadâkat ki artıyor.
ya da maaş düşük olunca " git seninle işim olmaz " anlamı çıkıyor.
Hani diyorlar ya. Hayatın gerçekleri var. İşte bu MAAŞ olsa gerek.
Bir gün herkes Maaş ın mutluluk getirmeyeceği yaşayarak öğrenecek. İnsanlar evliliği yanlış anlamışlar. Hayatın yükünü seninle çekmeye razıyım. Ayrısıyla gayrısıyla varlıkta da yoklukta da seninle beraberim diyecek kişi azaldı günümüzde. Evliliği konfor alanı olarak görenler maalesef acı bir gerçek yaşayarak öğreniyorlar.
Kişiyi sevmekten ziyade konforu seçenlerin de bir gün seçimleri bitiyor. Hayatta o kadar çok örnekleri var ki. Bazıları hariç tabii ki
Bu maaş sorunsalı yüzünden ciddi başlayacak ilişki, maaşlar öğrenilince vaz geçildi. Benim maaşım kendisinin maaşından biraz yüksek olunca istemedi ve ben de anlayışla karşıladım.
Zengin biri vardı konuşuyordum ama nedense çok sevmiştim paranın değersiz olduğunu bilerek tabi ki arabasını kaç paraya aldığını sorduğum da "Erkeğe maaşı kadına yaşı sorulmazmış" cevabıyla karşılaştım 🤦
Bazı şeyler özel kalmalı, kendi anlatmadan bazı şeyleri detaylı sormak bence çok saygısızca, işini sorabilirsin ama ne kadar kazandığı bence onu ilgilendirir
Sorulmamalı tanisma aşamasındaki erkekte maaşım şu kadar diye belirtmemeli yani durup dururken şu kadar kazanıyorum demekte hoş değil bence sanki seni paramla ezerim der gibi
Kankana sorabiliyorsan, sevgiline de sorabilirsin. Ne bu, resmi kurum mu? 😂 Bunun ve bunun gibi basit şeylerin rahatça ifade edilemediği bir İlişki samimi bir ilişki değildir
Bu sevgili denene her şey soruluyor da maaşı niye sorulmasın? Not :Bu arada sormadım. Ben sormadan diyenler oldu. Demeyeni de sormadım ama Google Abi'den baktım. O çok bilgili malum.