Sosyal medyada engel atmaya meyilli misiniz biri bana taktı red ediyorum halen uzatıyor engel atacağım djdjdjd
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada engel atmaya meyilli misiniz biri bana taktı red ediyorum halen uzatıyor engel atacağım djdjdjd
Cevap
4Cevap
Hiç polemiğe girmeye gerek yok can sıkmaya gerek yok çünkü bu tipler laftan anlamazlar engelle geçsin
Tipini begenmedim tarzım değilsin diyom hala yaziyo mal ya
Hayır çok da normal konuşuyorsun tipim değilsin konuşmak istemiyorum Teşekkür et önüne bak yani bu kadar ısrar neyin nesi zaten kararını değişmeyecek.
Aynen degismicek zengin fenomen yakışıklı tiplerden hoslaniyorm çocuk fakir ve tip yok daha ne bu ısrar dürüst olup diyorum
Yani en güzel dürüst olmak zaten de işte karşıdaki insan anlamayınca Bence çok da fazla polimeğe girmeye gerek yok direkt engelleyeceksin gitsin.
Aynen anlamicak ne var anlamiyorm
Ya bazı insanlar şanslarını her türlü denemeye çalışıyorlar. Yani anlamıyorum hani mesela ben kendim için örnek vereyim bir insanla konuşursun karşıdaki insanın söylemesine gerek yok istemediğini anladığım anda konuşmayı ben bir şekilde kesiyorum gerek yok. Yani insanda birazcık gurur olur
Tipim degil tarzım değilsin benlik değilsin diyorum halen yakışıklı zengin tipler imkan cokmu sağlar evlilik için diyor yaa bu kadar beyin yok her şey para değil tipte
Hic gurur yok ya sktr olmuyolar
Olmaz olmaz dediğim gibi sana ya bu tiple anlamazlar ya Bir de senin isteğin bu yani sana ne Senin hayatın bu sen istediğini yaparsın Yok onlar mı seni mutlu edecek sana ne arkadaş
Aynen benim kriterim. bu evlilik için ya parayı sevmek ile alakası yok varlikli hayat yaşamak ister anlamicak ne var anlamıyorum herkesin hoslandigi tip farklı unlulerden hoşlanıyorum kekolardan mi hoslanaym anlamiyorum ki bu ısrar ne 🙂🙂
Illa küfür ettircekler ya
Bu kaçıncı ısrar eden tip sanki zorla
Ya diyorum ya bir de insanla eleştirirler niye böylesin ya size ne benim görüşüm bu benim düşüncem bu Siz benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz ya da ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim karşı taraftan Benim beklentim bu bu şekilde olmazsa ben hayatımı almam Bu kadar basit aslında 🙂
Aynen öyle kriterlerine uymuyosa almazsn yani halen açıklama derdindeler kibarca sktr diyoruz işte djfjfjf
😅😅 kibarca bak bu çok iyiydi
Biri de akpli mhpli ben chpliyim dedim görüş farklılığı olmaz illada benim le sevgili olcaksn diyo malmidir nedir uymuyosa gidecen fjfjfjf
Bak o konuda kesinlikle sana hak veriyorum kendi görüşüme yakın insanlarla genelde çıkmayı tercih ederim farklı görüşlerle kesinlikle anlaşamam anlaşamadığım bir şeye de başlamaya gerek duymam
Aynen herkesin kriteri var işte
Öyle öyle yani benim kriterim de beni bağlar insanlar ne düşündü umurumda değil Benim istediğim budur. Kesinlikle sonuna kadar katılıyorum sana. O yüzden bence nezaket çerçevesinde açıklama yapma yerine Bu tipleri direkt engelle gitsin böylelikle canın sikilmaz
Aynen engel çünkü bu bagnazlarlatakila takıla istediğim modern insanı kaçıririm
İşte bu kadar doğru mantık bu karşımıza çıkan kötü insanlar yanlış insanları yüzünden gözümüzden doğru insanlar kaçabiliyor bir şekilde
Süper bir düşünceSüper bir düşünce
Aynen öyle enerjini başka insana jarcamana gerek yok
Kusura bakma lütfen sanırım ben de çok konuştum 😅😅
Yok konuşmak iyidir yaa
Teşekkür ederim 🙏 Peki hiç beklentilerini karşılayacak birileriyle görüşebildin mi bari az da olsa
Yok hiç denk gelmedim ehlime sen
Yok bende hiç denk gelmedim. Ben geldiğimi sandığım zamanlar oldu ama tanıdıkça zaten bazı şeylerin gitmeyeceğini anlıyorsun bir şekilde.
Olsun illaki olur yA
Öyle tabii de günümüzde gerçekten ilişkiler artık çıkar olayına döndüğü için insan ister istemez adım atmaya korkar olmuş. Eminim senin için de böyledir kolay kolay güveni biliyor musun insanlara?
Ben artık insanlara hiç güvenmiyorum en son sevgilim maddeci cikti
Ciddi olamazsın peki fark etmedin mi hiç durumları? Ama nereden fark edecektin ki Büyük ihtimal anladıktan sonra hemen uzaklaşmışsındır
Hic farketmedm yüzü karaydi esmerim dedi içtiği ortaya çıktı sonra halen içmiyorum diyor hahaha insanlar tuhaf ya
Gerçekten tuhafmış senin de şansına ben gelene bak ya 🙂 Peki bir anda bırakabildin mi peşine takılmadım ya da niye beni bırakıyorsun demedi mi
Kendi ayrılmak istedi ya ama beni aldstiyorsun dedi manyak djfjfjjff sana anlataym çık gizliden de olayı anlataym
Tamam merak ettim
Ulaşamazlar artık
Hahaha
ondan başka ilgi verenin yok demek ki ne engelli
Tip olarak beğenmedim halen yazuyo mal
SM Kullanıyorum
Sm ne Instagram dedm
Bdjdjdjd
At gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hiç sabretmeye ve o tatlı enerjini düşürmeye gerek yok aşkım. Bir kere hayır dedikten sonra sınırlarına saygı duymayan insanı direkt engellemek en doğrusu ✨
Ben de sosyal medyada böyle ısrarcı tipleri gördüğüm an hiç uzatmadan engeli basıyorum, huzurumdan daha değerli değil çünkü 💅
Senin de kafan rahat olsun, hiç vicdan yapmadan bas engeli gitsin. Peki sen genelde çok şans verir misin böyle tiplere? ☕💖
Aynen
Aşırı haklısın aşkom, hiç uğraşmaya değmez vallahi! Direkt bas engeli, kafan mis gibi rahat etsin ✨💅 Aynen devam! (17 kelime)