Hayır çünkü amacı dışında kullanmıyorum. Beğeni uğruna tanımadığım kişileri eklemiyorum. Profilim de gizli. O yüzden müdahale kabul edemem. Ben kendi kendime her sosyal mecrada kendimi nasıl muhafaza edebileceğimi bilirim.
Gerçekten bana değer veriyorsa, beni önemsiyorsa; sırf dediğini yaptırıp kendini ispat etmek için yapmıyorsa, kabul ederim. Çünkü ben de yaparım bunu.. Sosyal medya herkesin her şeyi yapıp düşünebileceği bir yer.. Sinek ufak ama mide bulandırır.. Yaklaşamaz, rahatsız edemez.. Hatta bunları yapma fırsatı bile bulamaz, bulamamalı.. Önemli olan, o olumsuzluğu yaşamadan ona engel olmak..
Kısıtlama kelimesi anlam bakımından sıkıntılı bir kavramdır. İnsanlar psikolojik olarak kısıtlandıkları zaman daha fazla o işin üstüne giderler. Özgür bırakmak ve görmek daha nicedir.
Rest çekmem ama uyum sağlamaya dikkat ederim. Gerçi sosyal medyayı aktif kullanan bir değilim. Hesaplarım var ama günlerce girmediğim oluyor. Beni kısıtlamaya çalıştığı konuda kendi aktif oluyorsa o zaman asla uyum sağlamam.
Rest çekmedim verdim eline telefonu al bak için rahatlasın dedim. Gitti haftalar önce ayrıldığımızda kafam güzelken fenomen bir kıza attığım mesajı gördü ayrıldık, onlarca mesaj var birtane sıkıntılı mesaj var gitti ona takıldı! Belkide ayrılmak için bahane arıyordu bilinmez 🙄 Bundan sonra kimseye vermem şifrede telefonda 😤…
Cok cok iyi kariyerleri olup sosyal medya kullanmayan insanlar biliyorum, bunu gereksiz bulduklari icin kullanmadiklarini soyluyorlar. Sosyal medyada olmanizi zorunlu kilan bir isiniz mesleginiz yoksa daha kolay olur bu karari almak. Kisitlanmak olarak dusunmem, kendisinin de yoksa ben de kabul ederim. Neticede sosyal medyasiz da insanlar yasiyorlar elzem degil.
Tüm bu heycanlar bir insanla yollarimizi birlestirmek adina atilmis bir yol degil mi sonucta bu bir iliski de sorun yaratiyorsa wp kadar her platformdan yok olurum. Bu bir kisitlama değilde huzur ise umrum olmaz. Sosyal medyayla
Aşırı olmayacak şekilde evet. Ne de olsa o artık benim hayatımın bir parçası. İsteklerini önemserim. Fakat özgürlüğünün de kısıtlanmasından çok hoşlanmasam bile sevdiğim rahat olması için elimi taşın altına sokarım. Başta dediğim gibi aşırıya kaçmaması lazım...