İnternet & Teknoloji Sosyal medyada insanları kolayca engeller misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sabırlı mı davranırsınız yani umursamaz mı takılırsınız yoksa en ufak şeyde basar mısınız engeli? Sosyal medyada insanları kolayca engeller misiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,7b cevap paylaştı. Tabi ki gereksiz herkesi engelliyorum 1 0 Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl En ufak seyde engellerim.Reel hayatta arkadaş edinmiyorum, engellenmiyor çünkü. Sosyal medya adamdır, şlak bi engel bitti gitti bir daha nerden bulcak seni sjsjss 1 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hiç sabırlı değilim.. Hele ki malum partiden olanları ve bana sataşarak prim yapmaya kalkanları anında engelliyorum.. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı. Ben erk arkadaşımda şu an engelliyim ama konuşuyoruz mesela kızgınlıkla oluyor öyle bazen. Doğal bir durum. 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hakaret olmadıkça çocukça hareketler yapıp engellemem 2 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Durup Dururken Engellemiyorum Eğer Dangalak Ca Konuşur Veya sapığın Teki biriyse başarım engeli 1 0 Yorumla
-Rebel_Lilith- Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Sohbetin içeriği ve canımı sıkan her durumda engellerim.. 1 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bu konuda sabırlı değilim engeli basarım geçerim canımı sıkarsa 1 0 Yorumla
Nickbulmakcokzormuş Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl sabırlı davranırım belki engellediğinde mesaj falan atmaya çalışırsa meraktan engelleyemem. 1 0 Yorumla
No_Yo_Aquí Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl engellemeyi pek sevmem onun yerine uğraşıp bezdiririm 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Eskiden kolayca engellerdim şimdi engellemeye üşeniyorum 1 0 Yorumla
claviculaa00 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet hassas bir yapiya sahip oldugum için tutamam kendimi 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Engellemekle uğraşmam. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Engelle bile uğraşmam 1 0 Yorumla
baldedikdemi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl İyice stolkladıktan sonra engellerim 1 0 Yorumla
auroraaborealss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En ufak şeyde engellerim kimseyi çekemem 1 1 Yorumla oondeeer +1 yıl Helal Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,5b cevap paylaştı. burada engelliyorum sadece kolayca 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anında engellerim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 5 sanıye falan sürer 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Elbette 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tabi ki gereksiz herkesi engelliyorum
En ufak seyde engellerim.
Reel hayatta arkadaş edinmiyorum, engellenmiyor çünkü.
Sosyal medya adamdır, şlak bi engel bitti gitti bir daha nerden bulcak seni sjsjss
Hiç sabırlı değilim.. Hele ki malum partiden olanları ve bana sataşarak prim yapmaya kalkanları anında engelliyorum..
Ben erk arkadaşımda şu an engelliyim ama konuşuyoruz mesela kızgınlıkla oluyor öyle bazen. Doğal bir durum.
Hakaret olmadıkça çocukça hareketler yapıp engellemem
Durup Dururken Engellemiyorum Eğer Dangalak Ca Konuşur Veya sapığın Teki biriyse başarım engeli
Sohbetin içeriği ve canımı sıkan her durumda engellerim..
Bu konuda sabırlı değilim engeli basarım geçerim canımı sıkarsa
sabırlı davranırım belki engellediğinde mesaj falan atmaya çalışırsa meraktan engelleyemem.
engellemeyi pek sevmem onun yerine uğraşıp bezdiririm
Eskiden kolayca engellerdim şimdi engellemeye üşeniyorum
Evet hassas bir yapiya sahip oldugum için tutamam kendimi
Hemen engel , hiç muhattap olmam
Engellemekle uğraşmam.
Kolay kolay engel atmam.
Genelde engellerim uğraşamam.
Anasini bile aglatirim
Kolay kolay kimseyi engellemem.
Hayır engellemem genel de
Engelle bile uğraşmam
Engel listem devamlı boş. 😀
İyice stolkladıktan sonra engellerim
En ufak şeyde engellerim kimseyi çekemem
Helal
O anki ruh halime bağlı
Burdan çok kişi engeledigim oluyor
Engelliyorum hiç ugrasamam
Kolay kolay engellemem.
Sabırlı davranmaya çalışırım
burada engelliyorum sadece kolayca
Hiç engellemedim bu güne kadar kimseyi
Umursamaz olmak en güzeli
Kimseyi engellemem cevap yazmam olur biter
Anında engellerim
Hayır engellemem
En pratiği sosyal medya kullanmıyorum... :)
Evet engellerim.
5 sanıye falan sürer
Elbette
Hayır.
İnsanları engellemek mesleğim desem
Hayır
Davranışlarına bağlı
Uğraşmam
Direk
hemen engellemem
Çok kolay engellerim
Engellerim