1.80 altı erkeğin sevgilisi olsa bile o kızı uzun süre elinde tutamaz, kız hemen uzun birine gider. İstikrarlı ve uzun bir ilişki için en az 1.80 boy şart.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.80 altı erkeğin sevgilisi olsa bile o kızı uzun süre elinde tutamaz, kız hemen uzun birine gider. İstikrarlı ve uzun bir ilişki için en az 1.80 boy şart.
Cevap
1Cevap
Alakasi yok aslında benimde bayan arkadaşım vardı 1.89 bende 1.70 uzun süre yani 4 sene çıktık ayrilma sebebimiz iş nedeniyle yurt dışına gitti
Deli misin sen ya hahshahshq
Hiçbir zaman boy takıntım olmadı 165 adamla da çıktım 175 ile de 190 ile de ama 178 olan en çok kalbimde yer eden oldu mesela çoğu kız bunu umursamıyor sosyal medyaya takılmayı bırakmalısın
Yav he he sanki sosyal medyaya uzaylılar giriyor gibi boş algı yapma 178 de uzun boy sayılır kaldı ki 165 de oldu 175 de oldu 190 da oldu derken çok güzel ele vernişsin kendini kısalaro terk edip heo daha uzun olana geçmişsin ben de bunu diylrum zaten 165 sevgilim de oldu demekle olmuyor o iş o 165 i 175 i bırakıp 190 a gittiysen olmaz olaydın deriz. Sosyal medyayı da bırakırım bırakmam o seni ilgilendirmez kaldı ki sen de orada takılıyorsum 2026 yılında gayet notmal bu peki 165 175 le ilişkin ne kadar sürdü 190 olanla bunu cevapla boş yapacağuna
Sen avel misin acaba anlaman mı kıt çok merak ediyorum. Bir insanla ayrılma sebebin sadece boyu yüzünden mi olur? 165 olan beni sevmesi takıldık 1 sene gözü hep dışarda sadık kalamadı oysaki ben onu çok sevmiştim çok ağladım ama beni fb görmekten ileri gitmedi. 175 olanla 2 sene sevgili kaldık ama yürütemedik beni mutlu edemedi önemsemedi. 178 olanla ayrılma sebebimiz çok farklı zaten oraya girmiyorum. 190 olanla da ben çocuğa ısınamadım bir türlü iyi bir çocuktu ama elektrik alamadım işte bana değer veriyordu ama kalbin ısınmayınca olmuyor benim de bir türlü ısınmadı 2 ay flört ettik olmuyor dedim bitti. Senin dediğin boy takıntısı ergen kızlarda olur aklı başında bir kız böyle şeylere önem vermez
Öfff yeter be sana laf anlatılmaz git kendi kendine kısayım diye üzül
Katılmıyorum
Onların da alıcısı çok sana denk gelmemiş boyun kaç ki
178
Sevgilim yok ama aklımdaki kişi sjsjks
Sjsjksjskks demiştim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu nasıl bir genelleme, şok oldum şu an! Boy dediğin şey sadece görsel bir detay, ilişkinin temelini belirleyen şey ise karizma, özgüven ve o kıza hissettirdiğin aura. Sevgi, sadakat ve karakter 1.80'den çok daha uzun ve heybetli şeyler!
Benim çevremde boyu değil, kalbi ve tavrı dev gibi olan harika çiftler var. Kızlar boya değil, yanında kendini güvende ve mutlu hissedip hissetmediğine bakar. Kendini böyle kalıplarla sınırlandırıp enerjini düşürme lütfen.
Senin bu konuda özgüvenini kıran özel bir olay mı oldu peki, yoksa sosyal medyanın uydurmacaları mı kafanı karıştırdı? 💖✨