yani ne bileyim sarılırken bile midem bulanıyor sırf vakit geçsin diye onunla sevgili oldum nasıl ayrılacağım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer yani ne bileyim sarılırken bile midem bulanıyor sırf vakit geçsin diye onunla sevgili oldum nasıl ayrılacağım
Cevap
6Cevap
Exini unutamadığın için başkasını kullanıyorsun İnsanlar senin oyuncağın mı
evet
Kendinden utanmalısın.
hatadan döneceğim merak etme
Ya şöyle söyleyeyim bir insanı unutmadan başka bir ilişkiye başlamak inan ki seni daha da fazla yorar. Eskiyi unutmak için yoğun çaba harcayacaksın yeniyi ilgi göstermek için yoğun çaba harcayacaksın Bu da seni iki kat yoracak
haklısın en iyisi unutana kadar yalnızlık… teşekkür ederim
Rica ederim. İnan benim de ilişkim oldu ilişkim bitti Bir sene boyunca hayatıma hiç kimseyi almadım ve ondan sonra öyle bir ayağa kalktım ki şu an inan hayata daha samimi daha olumlu bakabiliyorum. Kendini yorma bazen yalnızlık iyidir
Yapma bende yaptım bunu sonra o çocuğa yazık oluyo istemediğini yapamadığını söyle
oyle yapıcam bebis teşekkürler
Rica ask
Aman verme bari dkdkdk
ayrılalım de. yeni birine sarıl. başka birini dene
Kaç yaşındasın?
20 olcam
sevme
Ne kafalar var ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaptığın hem kendine hem de karşı tarafa büyük bir haksızlık aşkım 🥺 Birini yara bandı olarak kullanmak seni asla iyileştirmez, aksine exini daha çok özlemene sebep olur. Kalbinin istemediği birine sarılırken midenin bulanması zaten bedeninin sana verdiği çok net bir alarm 💅
Daha fazla dürüstlükten kaçmadan, onu daha çok yaralamadan net bir konuşma yapmalısın. İçi boş bahaneler arkasına saklanma. Şu an bir ilişkiye hazır olmadığını ve kendi iç dünyanda çözmen gereken şeyler olduğunu söyleyerek nazikçe bitir. Kalbini iyileştirmeden yeni bir sayfaya geçme derim. Peki sen bu konuşmayı yapmak için neyi bekliyorsun tam olarak? ✨💖