8 aylık ilişkide erkek acele etmek istemiyor ev almak için uğraşıyor ama kadınında birikim yapmasını istiyor Bu ilişkiye güveniniz?

O kadar garantici bir insan kira durumu, borç vs. istemiyor, mantıklı olalım, sevgi her şey değil diyor ama benim için de para her şey değil. Zaman su gibi akıp gidiyor ve beklerken korkularım da var ne bileyim, benle bekler bekler, tam ev alacak zaman gider başkası ile hemen evlenir. Belli bir birikimi var, ilk evim kredisini bekliyor, kendisi banka çalışanı ve hatta bekarken sen de ev al, evliyken iki kişiye bu ilk evim kredisi verilmiyor diyor ve sürekli maddi anlamda baskı yapıyor bana, işte kendine hiç mi birikimin yok, sen de bir şeyler yap vs. Ben de ona şu an önümüzü görecek bir şeylerin garantisini vermediğini söylüyorum, zira ilerisi için belli belirsiz konuşuyor, her şey ev almasına bağlıymış. He, davranışları sabırla beklenebilecek bir insan olmadığını gösteriyor ama yine de kimse dört dörtlük değil diye sabrediyorum.

8 aylık ilişkide erkek acele etmek istemiyor ev almak için uğraşıyor ama kadınında birikim yapmasını istiyor Bu ilişkiye güveniniz?