İyi biri olsa eşi neden ayrılsın diye kafam karışıyor sözde işkolik diye biz de aynı meslekteniz
3 ay
İyi biri olsa eşi neden ayrılsın diye kafam karışıyor sözde işkolik diye biz de aynı meslekteniz
Az daha şu yanlışı yapacaktım ki boşanalı 2 ay olmuştu. İçim gayet rahat cevap veriyorum, GÜVENME. Eşiyle neden ayrılar durumunu geçtim evlilik bağı üstünden birkaç yıl geçmeden o adam yeni ilişkiye hazır falan olmaz. Zamanını boşa harcama.
güvenilmez bir erkeğin heyecan aradığı , kaybetmişlik duygusunu bastırdığı ne istediğini bilmediği bir dönem bence bir erkekten uzak durulması gereken bir dönem haberin olsun
Kafanın karışması çok normal, çünkü ortada gri bir alan var 🤍 Boşanma sürecinde olan biri duygusal olarak hâlâ karmaşık olabilir. “İyi biri olsa eşi neden ayrılsın” düşüncesi de mantıklı ama ilişkiler dışarıdan göründüğü gibi değil bazen. Yine de senin kalbini riske atmaya değer mi, asıl mesele bu 💭 Gerçekten boşanma netleşmeden mesafeli kalman seni korur. Sen şu an onun sözlerine mi, davranışlarına mı daha çok inanıyorsun?
Cevap
10Cevap
Boşanmak üzere olan bir erkeğin aşkına güvenilmez duygusal boşluktadır sığınacak liman arıyor kendine Toparlanınca bırakma ihtimali yüksek olur
Güvenilir ablam hemen çocuk yap ikinizin güvencesi olur o adam
İş kolikse zaman ayırmıyordur ilgi alaka yoksa kadın basmıştır tekmeyi
Önce sor bakalim neden boşanıyorlar her şey tek taraflı değildir illaki boşanma sebebi önemli?
Boşanacagim diye diye evli sevgilim beni 2 yil oyaladi. Boşansalarda bizimle beraber olmayacaklar cunku biz onlar icin sadece heyecaniz
uzak dur yani boşandıktan sonra gelsin
Asla güvenme
Neden boşanıyor sebebi nedir esindan duymak lzim
Uzak dur
Kafana sokıyım senin
Güvenilmez
Sen ne hissediyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?