Sevgilimin ablasının erkek arkadaşı beni niye bu kadar rahatsız ediyor, yoksa gerçekten fazla mı kıskancım ve güvensizim?

Sevgilim, ablası ile dışarı çıktı ama hem ablasının sevgilisi gelmiş hem de iki arkadaşı daha, kız erkek, bunlar da sevgiliymiş. İlk de dedim erkek var mı ortamda, dedi işte ablamlayım, arkadaşları sanki bana sarkacaklar tarzı konuştu. Ben ısrar edince söyledi sevgililer zaten diye ama çocuğun profilde sevgilisiyle fotosu bile yok. Sonra da ertesi gün instadan istek atmış, sonra baktım Spotify'ında takip ediyor bunu. Dedim niye takip ediyor seni, dedi ablama sormuş atayım mı diye, ablam da at demiş, ablam da bana kabul etti deyince ettim dedi. Biz de o gece kavga ettik, o yüzden dedi işte sus karışma zaten sinirliyim sana falan filan dedi, geçiştirdi. Çıkaracağım dedi, hâlâ çıkarmamış. Spotify'da sordum işte, şarkı dinlerlerken demiş bende güzel şarkılar var falan, oradan takip etmişler. Rahatlığa bak elemandaki, ben sinir oldum yani ama o ablamın arkadaşı, benden de büyük zaten falan diyor. Hâlâ çok mu abartıyorum acaba?

Sevgilimin ablasının erkek arkadaşı beni niye bu kadar rahatsız ediyor, yoksa gerçekten fazla mı kıskancım ve güvensizim?