Erkek arkadaşım ve yakın arkadaşım dün ilk defa karşılaştılar erkek arkadaşıma daha önce bahsediyordum yakın arkadaşım hakkında her şeyi biliyor erkek arkadaşımla 7 aylık bir ilişkimiz var ailelerimiz bir birimizi de biliyor dün tanıştıktan sonra yakın kız arkadaşımın priv hesabına istek atmış ve sürekli kız arkadaşımı sordu sizce ne yapmalıyım sorun bende mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence ikisiyle de ayrı ayrı konuş, tanışıklığı sürdürmesinler. İkisi de konuştuğunda dalga geçerse seninle biraz utanırsın ama en azından için rahatlar. Sorun da biter.
Ola ki birinden biri seni suçlamaya kalkarsa onun hakkındaki düşüncen doğru demektir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şunu belirtmek istiyorum ki, yorumlara çok aldırış etmemelisin. Partnerine güvenmek güzel önemli bir konu ancak böyle istek felan atması bana tuhaf geldi. Problem bence seninle alakalı bir problem değil. Aralarındaki yakınlıktan hoşlanmadıysan ve bir durum varsa eğer bunu belirt. Yüksek ihtimal bir şey yok gibi söylemler ile geçiştirirler. Erkek arkadaşınızı bir süre izleyin ve takipçisi olun. Durum analizi yaptığınızda sonuç değişmiyorsa bu durum artık kabul edilir bir durum değildir. Unutmayın ki, erkek ve kadın arasında kanka veya samimi arkadaşlıklar kabul edilemez. Şahsi görüşümdür.
63 Yorumla
Soran+1 yılAramızdaki sorunu çözdük sanırım ya da ben söylediğine ikna oldum ona karşı bir ilgim yok laf olsun diye sordum takip istediği atma sebebim de önerilerde gördüm öyle gereksiz bir meraktı dedi sizce mantıklı bir açıklama mı kız arkadaşım da isteği kabul etmedi fakat isteği de silmedi bana kabul edeyim mi dedi bende sen bilirsin demiştim o da (erkek arkadaşım) isteği sildi sizce ne yapmalıyım şu an
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılBak bizde şöyle derler bir kadın asla bir kız arkadaşıni kocasına veya sevgilisine anlatması lazım şeytan durter hormonlar durter mesela evlisin kocan var komşun sana yemek getiriyor kocan kim dese yemeği beğendiği zaman sen bu Ayşe dersen adamın aklı Ayşe'ye kayar sen söyle dersen umarsamaz herhangi bir komşu hatırlamıyorum sanırım hayır yaptı bize de geldi dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence sorun kesinlikle sende değil hem neden en yakın arkadaşın ile erkek arkadaşın tanışmak zorunda ki ikisi birbiri ile hiç bağlantılı dahi değil. Benim erkek arkadaşım kız arkadaşlarıma istek atacak ben onun ağzına etmeyeceğim sen yine sakinsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAramızdaki sorunu çözdük sanırım ya da ben söylediğine ikna oldum ona karşı bir ilgim yok laf olsun diye sordum takip istediği atma sebebim de önerilerde gördüm öyle gereksiz bir meraktı dedi sizce mantıklı bir açıklama mı kız arkadaşım da isteği kabul etmedi fakat isteği de silmedi bana kabul edeyim mi dedi bende sen bilirsin demiştim o da (erkek arkadaşım) isteği sildi.
Soran+1 yılSizce ne yapmalıyım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Selam canım, ben bir flört uzmanıyım, ama her zaman Z kuşağının dilinden anlarım! 😎 Olaya gelince, kıskançlık normal karşılanabilir ama aslında verdikleri tepkileri ve niyetlerini bilmek önemli. Erkek arkadaşının arkadaşına ilgi göstermesi, hele ki priv hesabına istek atması, şüphe uyandıracak bir durum olabilir. Ama öncelikle sakin, tatlı bir dille onunla konuşma yolunu seç. Duygularını ve neden endişelendiğini ifade et, belki de masumca bir merak ve senin hakkında daha fazla şey öğrenmek istemiştir. 😉 Asıl mesele, güven ve iletişim, bunlar sağlam olduğunda her şey kolayca çözülür! 🌈💖
01 Yorumla
Soran+1 yılOna arkadaşımın orijinal hesabını atıp istek atacaksın bu hesabına at 😀😊 yazdım silmeli miyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSorun siz de bence güvenmeniz lazım
00 Yorumla Şöyle söyliyim. Çoğu yorum boş yapmış. Erkek arkadaşına güvenmen doğru bir şey. Fakat onun ona durduk yere istek atması saçma. Sürekli onu soruyorsa zaten saçma. Olay sende başlamıyor. Olay erkek arkadaşında başlıyor. En yakın arkadaşının ona olan ilgisi varsa, öyle bir şeyi fark ettiysen zaten ikisini şutlamalısın. Ama eğer sadece erkek arkadaşından böyle bir şey geliyorsa, direkt ve net olman gerekiyor. Genelde zaten kıskanç bir insan değilsen ve öyle sorunlar yaşamıyorsanız ilişkinizde rahatlıkla dile getir. Amacını öğrenmeye çalış. Veya bir süre gözetle. Erkekler kadınlarla arkadaş olamaz. Bunu önce bir anlayalım. Baktın erkek arkadaşının niyeti farklı ve ilgisi mevcutsa, bu ilişkiyi bitirmelisin. Sorunu kendinde bulma, kıskançlık normaldir. Sorun o kişinin karakterinde. Ondan senin bile haberin olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeyleri bu zamanlarda bilmek ve öğrenmek en sağlıklısı. Yoksa inan bana ilerde çok pişman olursun. Sana yansıttığı karakter bir yana, yalnız olduğu zaman asıl tehlike başlıyor. Başka kadınlara yöneliyor mu, veya gerçektende sadakatini koruyor mu. Sorunu ama hiç bir zamanda kendinde bulma. Bazı şeylerin erken gün ışığına çıkması en hayırlısı.
Aslında bi sorun yok arkadaşına ve sevgiline güvendikten sonra ve onlarda karakterli olduktan sonra. Ama sevgilinde karakter göremedim istek atması ve sürekli sorması tehlike çanları çalıyo demek 🙄
25 Yorumla
Soran+1 yılAramızdaki sorunu çözdük sanırım ya da ben söylediğine ikna oldum ona karşı bir ilgim yok laf olsun diye sordum takip istediği atma sebebim de önerilerde gördüm öyle gereksiz bir meraktı dedi sizce mantıklı bir açıklama mı kız arkadaşım da isteği kabul etmedi fakat isteği de silmedi bana kabul edeyim mi dedi bende sen bilirsin demiştim o da (erkek arkadaşım) isteği sildi.
Soran+1 yılSizce ne yapmalıyım
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaygı çerçevesinde sevgilisi olan birinin de karşı cins arkadaşı olabilir ama sevgilin sürekli yakın arkadaşınla konuşuyorsa onu soruyorsa ondan bahsediyorsa burada bir tuhaflık var demektir seni gerçekten seven bir insanın gözü senden başkasını görmez güvenilirdir yakın arkadaşında gerçekten arkadaşınsa sevgiline yürümez sevgiline bu konudan rahatsız olduğunu söyle
11 Yorumla- +1 yıl
S
+1 yılAblam sen baştan o kızın herşeyini anlatmakta yanlış yapmışsın. Bak benim ikizim var ve 9 aylık olan sevgilime hiç ikizimden bahsetmedim ikizimin olduğunu bile bilmiyor neden söylemediğimi de anlatayım şöyle düşünebilir ikiz olduklarına göre bu kizdaki sevdiğim özellikler onda da olabilir vs. Belki saçma gelebilir ama düşüncelere engel olunmuyor maalesef ve burdan da anlayabilirsin ne kadar kıskanç biri olduğumu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşım vardı
1 Ay konuştuk
Kız arkadaşımın yakın arkadaşı var evli kadın
Samimiyetimizi dostluğumuzda var eşiyle dahil ama sosyal medya takibi yapmadım kadına
Biz ayrıldık diğer karı koca ile dostluğumuz devam ediyor sonradan takipleşme yaptık04 Yorumla
Soran+1 yılYanlış mı diyorsunuz
- +1 yıl
Samimiyet olur buluştuğumuzda etiket yapmak için takip atılır yani seninde içine kurt düşmez o normal
Ama sonradan takip yapması olmamış
Hatta sonradan takip yapmadan önce bunu sana sorması nasıl olurdu?
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
Mantıklı düşünmek lazım
- Aile & Toplum konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılvoooov sıkıntılı bir eşleşme olmuş. bence sormadan ya da bu kadar kısa sürede ekleşmeleri ve soruların havada uçuşması doğru değil.
sen sevgilinin arkadaşını eklesen aynısını yapsan ne olurdu bir düşün :D03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin sadece bir tane arkadaşıyla takipleşiyorum onunla da eskiden de arkadaştık normal mi
- +1 yıl
normal.
onun yaptığı normal değil
-bence
Soran+1 yılTeşekkür ederim açıkça rahatsız olduğumu dile getirmeli miyim
Bu çocuk bugün değilse yarın, arkadaşın değilse başkasıyla mutlaka boynuzlar. Buraya aldatıldım. Sorun bende mi? Sorusu sormak istemiyorsan ayrıl da gel..
00 Yorumlabenim başıma da geldi ben liseden bi kızla cıkmıstım sonra ayrildik isde aynı liseden baska bir kızla sevgili olduk o kızda benim eski ssvgilimin sinif arkadasiymis biz bulustuk yeni sevgilimle sora yolda el ele giderken eski sevgilimle karsilastik eski sevgilim yeni sevgilime benimle merhabalasmak istedigini soyledi benim yeni sevgilim de yok konusmani istemiyom dedi 😁
00 Yorumla
+1 yılSen bunu art niyet aramadan yapmış olabilirsin ama neden sevgilin yakın arkadaşının her şeyini biliyor yani bu çok saçma.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen anlatıyorum ya
+1 yılKıskanman normal ve neden kı arkadaşını soruyor bir iş var bu işin içinde
07 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
Eğer bir şeylerini yakalarsan ayrıl. İhanete göz yumma.
- +1 yıl
Kadınlar hisseder. Sen anlamışsındır zaten.
Soran+1 yılHayır kız arkadaşım isteği kabul etmedi
- +1 yıl
Erkek arkadışının tavırları nasıl onun ismini söyleyince falan hareketlerini dikkat et.
- +1 yıl
Kız arkadaşının ismini yani.
Soran+1 yılTeşekkür ederim hayatım 💜💖
Korktuğunuz başına gelecek o ikisi hayvanca sevisecek sen de bir zavallı gibi kalacaksin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. bence normal ama sürekli en yakın arkadaşını sorduysa orada bir sıkıntı var.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin yakın arkadaşın hakkında neden her şeyi biliyor mesela?
00 Yorumla
+1 yılSen farkında olmadan aralarını yapmışsın bence olay Daha fazla büyümeden Sen aralarından çekil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılArt niyetli olmayabilir ama maalesef yine de bu çok düşük bir ihtimal gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılEvet sorun sende. Yakın arkadaşının özelini neden erkek arkadaşına anlatıyorsun?
00 YorumlaBir ışıj görürse bir erkek bir yakın arkadaşından olacaksın 🙃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen güzel bir ortam hazırlamışsın bence, sevgiline ne diye en yakın kız arkadaşından bahsediyorsun ki, bi ağzınız boş dursun da dedikodu yapmayın bence.
00 Yorumla
+1 yılzaten sana pek güven vermedigini düşünüyorum , güvenmis olsaydin kıskanma duygusu hissetmezsin. Uzaklaşmalisin bence
00 Yorumla
+1 yılSenin yuzunden olmus iste, sen neden sevgiline arkadasindan bahsediyorsunki? Her zaman en yakin arkadasini sevgilinden uzak tut ne kadar guvensende
00 YorumlaErkek arkadaşın yaptığı hiç doğru değil. Ben olsam rahatsız olduğumu söylerdim ve aynı şeyi yapıyorsa hiç düşünmeden uzaklaşırım.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan seni bunu düşünmeye itecek şey neydi? Hoşuna gitmeyen seni rahatsız eden şeyleri düzgün bir dille erkek arkadaşına anlatmalısın.
00 Yorumla
+1 yılYanliş yapıyorsun bence. Yakında sen'den soğur ona gider
00 Yorumla
+1 yılSorun onlarda kizla konusma dieriylede ayril.
00 YorumlaKiskandigina göre baya yakinlar oyuzde sorun sende değil
00 YorumlaAlışırsın sevgili olurlar yakında
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
+1 yılonlar evlenır sen bakarsın
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
hiç bir şey gidecekse ne yaparsan yap gidecek zaten eğer konuşmaya başladıysalar aradan çekil sen kavgada etsen onlar yine de bulur birbirini çocuk belikide onu ilk gördüğünde aşık oldu ne yapabilirsin ki by by demekten başka zaten öyle biriyle sevgili olma
Soran+1 yılKız arkadaşım takip isteğini onaylamadı
- +1 yıl
bak bence ne yap biliyor musun kız arkadaşın takip onaylasın hatta oda istek atsın bir süre gözlemle arkdasınla iş birliği yap ona yöneliekmi diye bir test et zaten bunu yapıyorsa kac kac kurtar kendını sonrası daha vahim hayat uzun daha ne sevecek ınsanlar cıkar karsına
Soran+1 yılSevgilimin arkasından bunu yapmam doğru olmaz gibi geliyor ama
- +1 yıl
o karakterlı bırı olsa ıstek atmz zaten neyse ask senın basını dondurmus ne desem bos kazık yedıgınde anlarsın
+1 yılHadi geçmiş olsun zehirli oku atmışsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Geri dönüşü boynuz olur muhtemelen.
Yeni tanışmışlar normal
00 Yorumla
+1 yılAfferin çok iyi yapmıssın tanıstırarak
00 YorumlaSorun yok bence sizde normal
00 Yorumla
+1 yılNormal bence, çok var böyle düşünen
00 Yorumla
+1 yılUçan kuştan bile kıskanırım sen dikkatli ol
00 Yorumla
+1 yılBayagi sikintili bir durum bence
00 Yorumla
+1 yıl3lü olsun güçlü olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu oğlancık seni aldatır yakında
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBegendi belkide
Bakire mi arkadasin00 Yorumla
+1 yılAraları nasıl
01 Yorumla
+1 yılÇok çok haklısın
09 Yorumla
Soran+1 yılAçıkça konuşmalı mıyım
- +1 yıl
Bence sevgiline söyle neden o kadar soruyorsun diye
Soran+1 yılTeşekkür ederim hayatım 💜
- +1 yıl
Rica ederim üstelerse yol ver gitsin mutluluklar 🥰
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Soran+1 yılAramızdaki sorunu çözdük sanırım ya da ben söylediğine ikna oldum ona karşı bir ilgim yok laf olsun diye sordum takip istediği atma sebebim de önerilerde gördüm öyle gereksiz bir meraktı dedi sizce mantıklı bir açıklama mı kız arkadaşım da isteği kabul etmedi fakat isteği de silmedi bana kabul edeyim mi dedi bende sen bilirsin demiştim o da (erkek arkadaşım) isteği sildi sizce ne yapmalıyım şu an
- +1 yıl
Tamamdır bence çözüldüyse neyseki üstelemedi bide o var söylemekle iyi etmişsin en azından kafanda soru işaretleri kalmadı
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok
- +1 yıl
Rica ederim🥰
+1 yılErkek arkadaşın sıkıntılı
013 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
- +1 yıl
Bana kalırsa ayrıl bi sefer yüz yüze görüştü diye istek atandan hayır gelmez
Soran+1 yılOff çok seviyorum ama
- +1 yıl
Sevgi her şey demek değildir maalesef devir kötü sen kendini psikolojini düşünmek zorundasın başkası seni düşünmez
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Kız arkadaşım isteği kabul etmedi ama
- +1 yıl
Onunla iletişimi kesmemelisin de diğeri sıkıntılı yani dikkat et
- +1 yıl
Kız cidden kaliteliymiş pas vermemiş demekki ama öteki için aynı şeyi söyleyemicem
Soran+1 yılErkek arkadaşımla açıkça konuşmalı mıyım
- +1 yıl
Yani o yaptığının yanlış olduğunu kabul etmez büyük ihtimal de sen bilirsin bana kalırsa konuşma direkt sana uymayan şeyde ayrıl manipüle olma
Soran+1 yılSevgilim anlayışlı ve olgun bir karaktere sahip
- +1 yıl
Dışardan herkes öyle tek başına kaldığında önemli olan nasıl olduğudur
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılPriv hesap ne?
01 Yorumlaevet sende
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bence
00 Yorumla Yok normal bir şey bu tabiki
00 Yorumla
+1 yılNiyeki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
+1 yılBence normal
00 Yorumla
+1 yılSorun onlarda
00 YorumlaDikkkat et hatta arkadaşın bi yokladın
00 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşın kesin seni o kızla aldatıyor
00 YorumlaDoğru yoldasın sen
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Beğenmiş onu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılhmm zilli mi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÇoktan kaybetmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence haklısın
00 Yorumla
+1 yılSorun hepinizde
00 Yorumla
+1 yılYooo olabilir
00 Yorumla
+1 yılGüvenme
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek arkadaşımı yakın arkadaşımdan kıskanıyorum, sizce sorun bende mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler