En yakın erkek arkadaşım beni kıskanıyor?

Sevgilisi olduğu halde beni kıskanıyor. Sevgilisinden ayrılmıştı 2-3 başka bir kızla çıktı sonra tekrar eski sevgilisine döndü. Sevgiliside başka bir şehirde. Diğer kızda farklı yerde. Bu okulda sürekli telefonumu kurcalıyıp duruyor. Benden hoşlanan kişiyle dalga geçiyor. Okulda en çok benimle takılıyor. Benim kuzenlerime bile yavşadı. Bu kızı bana ayarlasa diyip duruyor. Kuzenimin sevgilisi var ve onun bu davranışlarına uyuz oluyorum. Bana Facebook profil resmini değiştir diyip duruyor çok çirkin çıkmışsın diyor halbuki o fotoğrafı koyduğum ilk zaman tam tersini söylüyordu. Dün arkadaşlarımın yanında biz çıkıyoruz dedi. Bende şaka yapıyor dedim. Biz arkadaşız diyorum. Diğer arkadaşımda bizde sevgilimle ilk tanıştığımızda arkadaştık dedi. O da geçen sene beri arkadaşız dedi. Arkadaşımın böyle tavırlar yapmasından yoruldum okuldaki bizi gören herkes sevgili zannediyorlar. Beni kıskanmasına da anlamıyorum. Beni sevdiğini düşünmüyorum. Bu sene son senem okulda. Bana başka şehire geçiş yapmamı istemiyor. Aynı şehirde kalacakmışım diye söylüyor. Bu çocuğun amacı ne ki? Yanımda böyle şeyler demesinden sıkıldım.
En yakın erkek arkadaşım beni kıskanıyor?