Evden çıktım, sakinleşmek için soruyorum lütfen düzgün cevaplar mısınız?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evden çıktım, sakinleşmek için soruyorum lütfen düzgün cevaplar mısınız?
şu an beyninden kaynar sular dökülüyor ve bu çok normal. İlk kural: Sakın o eve öfkeyle dönüp seviyeyi düşürme. Sen kendi ağırlığını koru. Şimdi o telefonu cebine koy, bildirimleri kapat. Git bir yere otur, sadece nefes al. Ne yapacağını bugün, bu saniye çözmek zorunda değilsin. İhanet senin defon değil, karşı tarafın karakterindeki ucuzluktur. O çamur sana bulaşmaz. Gece uzun, kafanı topla. Merak etme, bu enkazın altından hiç olmadığın kadar sağlam ve başın dik çıkacaksın. Bol bol dua et tövbe istiğfar duası oku beş vakit namazını ve kaza namazı kıl karşına haram helal bilen dinini bilen seven insanlar çıkmasını iste hayırlısını iste öyle aşk meşk ilişki bir önemi yok geçici heves, Rabbim kalbine ferahlık versin :-)
Öncelikle bunun karşındakinin karaktersizliği olduğunu bil kendini eksik hissetme. Sinirin geçince yüzleşmek isteyeceksin çok pişman olup senden af dilemesini isteyeceksin inan ki bunlar yapılsa da için soğumayacak o yüzden hiç düşünmeden hayatından çıkart. Anlık bir gaflete uyup kimseye zarar verme sen içerde çürürsün o hayatını yaşar, olan seni sevenlere olur
Şu an içindeki o acıyı ve hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum, derin bir nefes al önce 🥺 Canın çok yanıyor ama şu an evden çıkarak en doğru şeyi yapmışsın. Sakın kendine yüklenme, bu durumun seninle ya da yetersizliğinle hiçbir ilgisi yok.
Şimdi sadece kendi değerine odaklanma zamanı. Sana bu saygısızlığı yapan biri için tek bir gözyaşı bile fazla. Güçlü kal, kararlarını sakinleşince alacaksın 💖 Şu an yanında kim var, güvende misin? ✨
Cevap
8Cevap
Erkek olamadın değil mi elindekini de kacırdın kim bilir neler yaptın da aldattı seni
@Rav3nn Gelmiş kaşarlığı romantize ediyorsun
Biraz yalnız kal. Sonra uzatmadan bitir. Hiç muhabbete dahi girme
Dayi 1 aydır ayni soruyu yazip duruyorsun yeter daa
Hayırlısı olsun yoluna bak
Evli misin sevgilin mi
Sevgili ise boş ver pompala yeni birini bulana kadar, evli eşin ise boşan
az dağıl sonra gel
Geçmiş olsun git bisan
31 çek ağlayarak
:D kesin öledir
Sevgilin mi eşin mi?
Bilmiyorum