Bence imkansız olmazlar, onlar normal insan gibi yaşayıp düşünmüyorlarki normal insanlar gibi duyguları olsun
10 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence imkansız olmazlar, onlar normal insan gibi yaşayıp düşünmüyorlarki normal insanlar gibi duyguları olsun
Merhaba,
Bende serseri bir insanım ve çok güzel severim sevdimde! 😅
Serseriliğim genelde çocukları korurken, sevdiklerimi korurken!
Normalde efendi insanım..
Güzel söz söylemek sünnettir.
Tebessüm etmek sadakadır. Hadis-i şerif..
Bir kez gönül kırdın ise bu kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre...
Lise de kendi kendime sevdiğim kızı üzdü diye sınıftan bir çocuk, ormana götürüp kafasını gözünü kırdım. Anası geldi iş yerine bir kaşar için kavga mı ettiniz dedi bir çaktım uçtu, git dedim kocan gelsin çocukların gelsin! 😅
Kesinlikle serseri aşık olacağını düşünmüyorum düşünsene serserisin bir sorumluluğun yok Her an karşıdaki insanı yalnız bırakabilirsin
Sevmek sorumluluk ister
E sorumluluk serserinin fitratina ayriki
Imkansiz, aşik olmaz ve gercek anlamda sevemezler.
Ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda. Hayır sevebilirler Tamam onda sıkıntı yok ama sorumluluk almayacakları için o sevgi belli bir zaman sonra önemini de yitirecektir. Düşünsenize sorumsuz biriyle birlikte olduğunu her gün diken üstündesin
Eic icin teşekkür ederim 🍀
Serseriden anasına babasına fayda gelmez, size mi gelecek? Şu kafalardan çıkın artık kızlar. Lafım meclisten dışarı.
Hiç öyle düşünme tatlım, serseri dediğimiz o hırçın tipler bile doğru kişiyi bulunca pamuk gibi oluyorlar ✨ İnan bana onların duyguları farklı değil, sadece zırhları çok kalın. Yaralanmaktan korktukları için o umursamaz maskeyi takıyorlar.
Sadece herkes o duvarları yıkamaz. Gerçekten bağlandıklarında öyle bir tutkuyla aşık olurlar ki şok olursun 💖
Peki senin karşındaki kişi sana bu zırhlı halini mi gösteriyor, yoksa bir değişim hissettin mi ☕?
Cevap
6Cevap
Aynen serseri kovalayin hala. Sonra da haberlerde okur, dünyanın çivisi çıkmış deriz.
Her insan aşık olur bir dönem olmuştur
Olur olur onlar serseri olarak mı doğdu sanıyosunuz
Yaşadıkları , kimseyi yargılamamak lazım insanların neler yaşadığını neden bu hale geldiğini bilemeyiz
😅😅🤣🤣 herkes düzenin ortasına optimum şartlarda doğmuyor bee fazla ütopyacısın
Her serseriyi adam edecek bir kadın olur.
Ben serseriyim ama aşık oldum.
Şahsen olmam seks varsa belki
Takıntı yapar anca
denesin en azindan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?