Detaylar soruda
En fazla etkilenebilir.
En fazla hoşlanabilir.
En fazla hoş bulabilir bir duygu hissedemez.
Aşık da olabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Detaylar soruda
Bu dönemde hersey mümkün. Aşık olan her an başka biriyle seks yapıp, kanka olan kız ve erkek her an sevgili, normal arkadaş olan kız ve erkek bir an da kendini nikah masasında, evli bir erkek bir anda kendini 18 yaşında bir kızı s*ikerken bulabilir. Hersey mumkun. Neler gördüm neler hiç şaşırmıyorum artık.
Sanırım herşeyi cevaplayan cevap bu oldu ilişkindir çok aşık olsan da zamanla ilişkide eksiklikler ve ayrılma düşüncelerinin girmesiyle insan ilişkideki kişiden uzaklaştığı için bu tarz durumlara meyledebilir ama eksiklikleri tamamlanmış sağlam temellere ilerleyen ilişkilerde bu olmaz ya da sağlamlaştırıldiktan sonra düzelir
Yanlış cevaba yazdım başkasına yorum yazacaktım 🤦🏻♀️
Bana da eig yap ama, ben de sana dürüst bir yorum yaptım. Biraz açık konuşsam da bu kötü biri olduğumdan degildi. Sevgiler
Yok seninkide güzeldi ama onunki tam olarak herşeyi açıklayıcı oldu
Taam beni de seç eig
Gerçekten âşık olan biri bu seçeneklerden hiçbirini hissetmez, daha doğrusu bunlara ihtiyaç duymaz. Ama aşk ve ilişkiyle ilgili eksiklikler ve sorunlar varsa bu seçeneklerin biri ya da hepsi söz konusu olabilir. Asıl mesele, yaşadığın ilişkiye ve karşındaki kişiye saygı duymayı becerebilmektir..
Sanırım herşeyi cevaplayan cevap bu oldu ilişkindir çok aşık olsan da zamanla ilişkide eksiklikler ve ayrılma düşüncelerinin girmesiyle insan ilişkideki kişiden uzaklaştığı için bu tarz durumlara meyledebilir ama eksiklikleri tamamlanmış sağlam temellere ilerleyen ilişkilerde bu olmaz ya da sağlamlaştırıldiktan sonra düzelir
bir şey hissetmeye başlasn bile dışarıya gözünün kaydığını ilişkini duzeltmeye odaklanmalison neden eski halde değil diye ve yanlışa gitmeden bu durumu duzeltebilirsin demek oluyor
Evet, aynen öyle. Neden onu da söyleyeyim. Gerçek aşkın söz konusu olduğu bir ilişkide başkasından etkilenme olamaz mı? Tabiki olabilir ama kişi bu duyguyu ileriye taşımaya meyletmek yerine kendi ilişkisine odaklanmayı tercih eder. Eğer ilişkide herhangi bir eksiklik varsa işte o zaman başka bir ilişkiye giden yol da açılmış olur..
Yorumun için çok teşekkür ederim 😊 en doğru yorum
Tabiki onu nasıl yapiyorduk
Tamamdır
Ben teşekkür ederim 😊
Gerçek yani eskilerdeki gibi aşıksa gözünün başkasını görmesi, o anlamda başkasına bakmasının bahsi olmaz. Ama şimdiki ilişkilerde olabilir neden olmasın.
Ben gerçekten aşık olduğumu düşündüğüm dönemlerde bile başka kadınların görüşünden etkilendim. Etkilenmeme ihtimalimiz çok az açıkçası. Yok bence
Cevap
21Cevap
Aşık olan biri kördür, sağırdır, dilsizdir. Başka birini göremez, duyamaz doğal olarak başkasına duygular besleyemez. Besleyebiliyorsa aşık değildir
Hayır başkasına karşı duygu hissedemez.
Bence insanın bir sevebilme kapasitesi var. Aşık olduğunda bunun yüzde yüzünü o kişiye vermelisin. Başkalarına da bir şeyler hissediyorsan şayet; sevebilme kapasiten %200’e çıkmayacağı için, kalbin birken iki olmayacağı için, kalbi yarım sevgilerle dolu biri olursun. Bir diğer deyişle, birinden alır ötekine verirsin sevgini, paylaştırırsın. Bir başkasını sevebilmek için, bir diğerinden eksiltmek zorunda kalırsın. Kimse kimsenin kalbinin %20’siyle, %50’siyle yetinmemeli bence, kalp tek bir kişiyi sevebilir bence.
Hissedemez. Eğer eğer önce tanıdığın birinden sonra başkasına bisy hissettiğini düşünüyorsan öncekini sevmiyorsun dur net
bazen, misafir misafiri ev sahibi hiçbirini sevmez gibi bir durumuda doğurabilir.
yalan rüzgarı hadisesi😂
Tabi tabi birini severken birkaç erkeği daha sevebilirsin. kalp bu ya 4+1 dimi
bana da olmuştu asik olduğum biri varken yani oyle sanıyordum başka bir erkekten de etkilenmiştim ama aslında aşk bu değil sadece hoşlantı eger aşık olduğun biri varsa gözün ondan başkasını görmez eger gorurse ki sen asik degilsin.
Gerçekten aşık olmadığını nasıl anladın ve ne yaptın
ya sana şöyle anlatayım bir insanı tanımadan onu sevemezsin mesela bir erkeği ilk görüşte görüp beğenirsin ve aşık oldum sanarsın ama sen onu sadece dış görünüşünü beğenirsin bu hoşlantıdır ve bende de böyle oldu aşık oldum sanıyordum ama ondan sonra başka bir erkek beni etkileyene kadar yani kısacası ask degil hoşlantı birini tanımadan aşık olamazsın. eger tanıyıp asik olduysanda ve ona ragmen baska bi erkek seni etkiliyosa eskisine karsı hissettigin hisler ztn gercek degildir ben boyle anladım insan bazen hoslandıgı kisiden zamanla sıkılıyo ve gozu yeni erkekler arıyo bunlar normal seyler ama aşk degil.
hiç biri olamaz.. olursa da o kişi aşık falan değildir
Ben kadınların sevebileceğine inanmıyorum. Yakışıklılık ve fizikten başka hiçbir şeye bakmıyorlar.
Yok daha neler aşk diyorsun ya sen ne dediginin farkında mısın? Yorumundan şunu çıkartıyorum sen hiç aşık olmamışsin bilmediğin sularda niye yüzüyon ki?
Benim öyle bir şey yaşadığımı kendine göre yorumlamışsin ki kendi düşüncemi yazmadım bu olayı sırf merak ettiğim için sordum insanlar bu tarz konularda ne düşünüyor
Aşkın evreleri var önce ayakların yerden kesildiği bir dönem var kişinin aklının sadece onda kaldığı daha sonra insanların birbirine alismasiyla daha normal bir seyre döndüğü birbirini çok seven ama yıllar sonra birbirini bile aldatan çiftler var bunu anlayamıyorum ve bu yüzden sordum soruyu. Başta oyleyken sonra nasıl oluyor ve aşık insan hala aşığım diyebiliyorsa neden bu çok garip değil mi
Aldatmasa bile bir tanıdığım nişanlı iş yerinde ona ilgili davranan biri dikkatini çekiyor ve niyetini öğrenmek için ilgi mi duyuyorsun diye soruyor kesinlikle nişanlısını aldatmayacagini ilgi duyduğunu söylese bile uzak duracagini ona göre tavır takınacagini söyledi sadece birinin onunla ilgilenmesi hoşuna gitmiş ama kıza baya aşıktı anlamdiramadim bana dedi ki aşık kişi başkasına aşık olamaz ama etkilenebilir
Yani hala aşıkmış o kişiyi düşünmek istememiş aklımda niye böyle davranıyor diye düşünmek istemedim dedi o kişi benim aklımda yer etmesi çok saçma o yüzden böyle bir şey yaptım dedi niyetini öğreneyim ki garip davranması aklımda kalmasin ki bana ilgi duysa bile ben nişanlıyım ve nişanlımı seviyorum ona sinir çizerim dedi beni nasıl algıladığı da önemli değil dedi
Pardon ben çok sorgulayan biriyim de buna benzer çok örnek görünce merak edip sordum. Özet geçeyim olayda kişi nisnalisima aşık ayrılma düşünceleri geçerken ikisininde kafasında kötü olaylar yaşadılar biri ona ilgili davranıyor kafamı karistirmasin bu niye böyle diye sorayım şuna diyor sonra sınırı çiziyor. Birilerinin benden hoslanabilmesi hoşuma gitti diyor. Ama hala nisnalisina aşık olduğunu söylüyor benimde kafam karıştı
Belkide temel fark bakış açısıdır bu fark buradan geliyordur
Ben kimseyi yargılanıyorum bana göre aşk özeldir ve 3. Bir kişi dahil olduğu an biter. Sadece insanları ve düzeni anlamaya çalışıyorum
Evet hissedebilir hatta tamamen sevebilirde. İnsanoğlu çok komplike bir varlıktır, aynı anda birden fazla kişiyi sevebilir ve isteyebilir
o kişiye gerçekten aşıksa başka birini en fazla güzel/yakışıklı bulabilir ama başka birinden hoşlanıyorsa geçekten aşık deildir geçici hevestir
Insanlik halidir insan gibi bir sekilde sevgili ile bu durumu konusmalidir alistira alistira tabii ki kizdan yardimci olmasi istenir
Abi aşık olan insanın yanina dunyanin en güzel kızını veya yakısıklı erkeğide getirsen gözü görmezki. Zaten aşktan insan kör oluyor.
yani gözüyle begenebilir ama bir sey hissedemez
Karaktersizliğe kılıf
Evet çok evli kadın gördüm kocasını seven aldatan
Aşık olan kişinin gözü, başkasını görmez.
Bir kalpte iki kişi olmaz
karaktersiz insanlar her şeyi yapabilir :)
hissedemez hissediyorsa o aşk değil hoşlanmaktır
O kişi ile arasına soğukluk girerse evet
Başka biri senpatik gelebilir ama ötesi asla...
Cinsel hoşlananlar. O yüzden uzak durmalı
Baskasina hissediyorsa asik olmamis demektir zaten
Olamaz
Oluyor bazen
İkizler burcuysa her şey olabilir.
Demekki aşık değil
Hissedebilir
Yanìndakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün
Kördüğüm gibiyse öyle cevapledim!!!
Etkilenebilir
Olmamalı
Hissetmez