#movie_colic

Duygusal boşlukta olan insan korkmaz farklı birşeyler arar eskiye özlem duyar ilgi ister ilgisiz kaldığını düşünür erkek ve kadında bu durumun çok başka işlediğini düşünüyorum mesela bir erkek için böyle bir durum söz konusu olmazken bir kadın için bu boşluğu doldurmak biraz daha sıkıntılı bir süreç oluyor
bir kadını içini yaka yaka, en şefkatliden en serte giden vuruşlarla orgazm etsen bile, her sıkıntısına özveriyle yaklaşsan bile, sınırsız bir hoşgörüyle çevresinde dönüp dolaşan bile ruhunun açlığını doyuramazsın. istediğin kadar koş ona doğru, ayak tabanların kanar ama sen istediğin yere varamazsın ruhuna dokunamadığın hiçbir kadının duygusal boşluğunu dolduramazsın çünkü kadın denen varlık kaşlarını alırken gözlerinden yaş akmasından bile keyif alır sonra da gider burnunun direğini sızlatacak adamlara bile bile aşık olur..
yani bile bile ya o boşluğu kendi yaratır, ya da o boşluğun kolay kolay doldurulmasına izin vermez, erkek için öyle mi bir boşluğu doldursun yeter bütün boşluklar hop diye kapanır
Duygusal boşlukta olam bir insanın kalbini kazanmak elde etmek çok daha kolay olur. Duygusal oşlukta olan kişi göremediği ilgiyi sevgiyi başkasında gördüğü zaman birde beğendiği fikirlerinin uçuştuğu biriyse bingo kalbini o kişiye kaptirmadi ama meselesidir. Tabii kalbi boş ise..
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌺🌺✌️
Kolay aşık olmaz fakat kendine bir çıkış yolu ve tutunma nedeni aradığı için ilk bulduğu dala tutunmaya çalışır. Bu yüzden öyle dönemlerde beklemek gerekiyor, sağlıklı karar alınamadığı için ileride tekrar pişman olma olasılığı fazla artıyor insanın...
Ya çok çabuk aşık olmaya meyleder ya da bağlanamaz. Dengesiz olur yani duygusal boşlukta olan kişi. Duygusal bir hal içerisindedir hep.
Teşekkürler🙂
Rica ederim 🌺🌺✌️
Cevap
12Cevap
Duygusal boşlukta olan bir insan adı üstünde yani duygusal boşlukta hata yapmaya oldukça müsait bir yapısı var genelde böyle insanlara yaklaşmam her ne kadar seviyor olursam olayım duygusal bir boşlukta olan birisinin kendini seven insanı kullanma olasılığı gerçekten çok yüksek çünkü
Ne aşık olur ne de bağlanır. Zemini sağlam olmayan bir vakit sonra herkesin kendi yoluna bakacağı ilişki türü olur.
Bence kolay aşık olur bağlanır.
Çünkü ilgiye sevgiye ihtiyacı vardır.
#SelamGençlikYarabandı ilişkileri hayatımdan daima uzak tutmuş biriyim. Yalnızlıktan daha şifalı bir bitki yok herşeye ve herkese ve geride kalan her boşluğa karşı. Cesur ve zeki insanlara başkalarına koltuk değneği gibi tutunmak yakışmaz zaten. Geçmişin karlı ekranında sürünmeye lüzum yok. Geleceğin ileri teknolojisine odaklanmak en güzeli.. #TubaSueda
Hayatımda sadece bir kez kız arkadaşım oldu ve çok sevmiştim baya baya sevdiğim 1.5 yıllık bir ilişkimiz oldu ve sonra kendi kararıyla ayrıldı bende bu beni çok üzmdü ve duygusal anlamda baya yıprattı üzerinde 5 sene geçti artık eskisi gibi hiç bir kızla ciddi olamıyorum hep bir yarı yolda kalıcakmış hissiyatı oluyor ve artık ilişlikere tövbe ettim zamana bıraktım uzun lafın kısası benim için hayır.
(Dipnot: Şu an o kız arkadaşım evli ve 1 çocuğuna hamile)
Aşıkta olmaz bağlanmaz da. Aşk dediğin şey öyle kolay değil ki. Valla bu durumu hiç yaşamadım. Kimseye bağlamadım bile, ben de sorun var sanırım.😀
Bundan eminim yani kesin.
Duygusal boşlukta olan insan ne aşık olur ne de bağlanır birine..
Sadece kolay hata yapar.. Çivi çiviyi söker düşüncesiyle hareket ettiği için, en küçük bir nedende alışır karşısındakine.. Bunun da aşk olduğunu sanar..
Tabi bunun sağlıklı bir ilişki olmadığı kesindir...
Sonradan anlıyorlar zaten.. İş işten geçiyor..
boslukta olan insan ilgi acligi ceker bu nedenle cabuk asik olur yani o donemde buna ask desede ask degildir aslinda o an oyle hisseder zamanla hatasını farkeder
Duygusal boşlukta olan bir insan sığınacak bir liman arar belkide önune çıkan ilk kişiye tutunmaya calisr ama bu yanlış olur en iyisi bu durumda beklemek ve sabretmektir çünkü duygusallık bazen yanlış kararlar vermemize sebeb olur o yüzden acelle etme ve o boşluğun sebebi her neyse başka biseyle dodurmaya çalışma bu hatta ollur canın daha vazla yanar geçmesini bekle
Kimse o boşluğu yaşamasın dilerim. Ve ben korkarım. Bağlanmaya inandırılıp, ortada bırakılmaktan deli gibi korkarım. İnsanın korktuğu başına geliyor çünkü hep.
Duygusal boşluk yaşadığım zamanlarda ruh halim fazlasıyla inişli çıkışlı olduğu için kimi zaman kaçarım kimi zamansa bağlanıveririm bağlandıktan sonra da her şeyi berbat edebilirim
Evet aramızda 11 yaş falan vardı çok güzel ilgileniyordu ama korkuyordu da daha sonra kendisi anlayışlı biri olduğu için çekip gitti ve doğum günümde geleceğini söyledi aslında bağlanıyordum şu an onun boşluğunu hissediyorum
İnsana Ve Geçmişine Göre Değişir Bu. Kimi Hemen Bağlanır Bu Süreçte, Kimi Sürekli Geçmişten Dokayı Bağlanmaktan Korkar Kaçar.
Çevremden şahit olduğum kadarıyla çabuk aşık oluyorlar ve bu aşk da uzun vadeli olmuyor, yani sevgi ihtiyacını karşılayana kadar.
Aşık olmaz o anı yaşar sonra biz ne yapıyoruz der ve gider
Bana göre kolay aşık olur. Çünkü kendi sığınak bir liman arar..
Duygusal boşlukta olan birini kandırmak daha basit örnek reha muhtar bak bakalım kimleri ayarlamış
Duygusal boşlukta olan insan bağlanmaktan neden korksun ki çok saçma ☺️
Evet boşlukta olan insan çabuk bağlanır ve hemen etkilenir aşık olur
Bağlanmaktan korkanın aşık olma ihtimali daha yüksek 😄
Duygusal boşluk allahım korusun en berbat kişiye bile aşık eder adamı
Ben bağlanmaktan korkan tarafım. Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum
Duygusal boşluktaysa , karşısındakinin güzel davranışları ve sözleri karşısında bağlanabilir evet.
Bağlanmaktan korkar hemen aşık olamaz ancak kişiden kişiye değişir bu ben hemen aşık olamazdım
Duygusal boşlukta yanlış ya da doğru kolay bağlanır insan
Ask oyle basit bir sey degil ki her boslukta size ugrasin.
Kolay aşık olur ama aşkı karşılık sız olur çünkü travma sonrası stres bozukluğundan kaliteli iletişim kuramaz karsinindaki psikolojisinin sağlıklı olmadıgını farkettigi an ilişkiyi bitirir.
Duygusal boşluktaysam, boşluğum dolana kadar iliğini kemiğini sömürür öyle giderim net.
Yanlış duygulara kapilabilir özellikle mantıkçı bir insansa o dönem aklı yerine duygularıyla savrulabilir.
Kişiden kişiye göre değişiyor bence bu durum. Ben kolay bağlanırım aşık olurum bu durumda ama yine hep temkinli davranırım
Duygusal boşlukta kurulan iliskiler pismanlıktır önce anlamlyorlar ama kendine gelince sevmedigini anlar
Merhaba😇
Kolay olmaz aksine güç olur.
Kişinin karakterine göre değişir ama hata yapma ihtimali yüksek
benim başıma geldi duygusal bosluktayken konuşmaya başladım 2 yıl oldu bağlandım resmen.
Kolay kapılabilir, bağlanmak istenmese de bu elde değildir.
Duygusal boşlukta olan birisi benim görüşüm kim nereye cekerse oraya gider
duygusal boşluktaki insan aşık olmaz boşluğunu doldurur ve gider.
İkisi de olabilir
Karaktere göre değişir ama çoğu hemen aşık olur
Kolay aşık olurum şahsen
kolay olabılır ama gel gitleri olabailir
kolay bağlanır ama aşık olmaz
Kolay aşık olur direk baglanir
Bence daha kolay aşık olur
Kolay aşık olur kesinlikle
Yok oyle bsy ya. Sevmek icin, sevilir mi
Ben boşluktayken kolay hoşlanıyorum
Bağlanmaktan korkar bence 😅
Kolay aşık olur hataya düşer.