Duygusal boşluktayken duygularınıza hakim olabilir misiniz yoksa kolay aşık mı oluyorsunuz?

Duygusal boşluktayken duygularınıza hakim olabilir misiniz yoksa kolay aşık mı oluyorsunuz?

Hayır tam tersi. duygusal boşlukta olunca zaten duygularımı kaybediyorum yani yalnızlık ve üzüntüden dolayı içimden sevmek bile gelmiyor aşk anlamında. ama bir yandan da sevgi açlığı tabi ki de aşırı duygusal yapıyor beni bu yüzden de aslında birisiyle samimi olursam mesela alışıyorum direk. arkadaş anlamında ama aşk anlamında duygularımın olması için karşımda ki kişinin beni sevmesi aşık olması lazım yine de insanlara göre değişir Duygusal boşluk içinde olan birinin aşık olma olasılığı, aşkı arama ve kabul etme isteği, güven ve bağlanma yeteneği gibi duygusal durumlarına bağlı olarak değişebilir. Duygusal boşluk içinde olan bir insanın aşık olma olasılığı, kendini daha iyi hissetmek ve duygusal boşluğunu doldurmak amacıyla başka bir kişiye yönelebilir. Ancak, duygusal boşluk içinde olan birinin aşık olması, bir ilişki için sağlıklı bir temel oluşturmayabilir. Bu nedenle, duygusal boşluk içinde olduğunuzda, kendi duygusal ihtiyaçlarınızı anlamak ve gerekli destek ve yardım almak önemlidir. Duygusal boşluğu doldurmak için bir ilişkiye yönelmeden önce kendinize dikkat etmek ve içsel dengeyi bulmak önemlidir. Aşk ve ilişkilerde sağlıklı bir duygusal bağ kurabilmek için kendi duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamak ve kendinize iyi bakmak önemlidir.
Merhaba,
Duygusal boşlukta olmama gerek yok. Çok kolay aşık olurum. Zorlaştırmaya gerek yok. Hayat kısa zaman su misali akıp gidiyor. Hemen aşık olup, öpüşmek lazım! 😅
Yelkenleri açıp, diyar diyar gezmek tozmak lazım! 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Zorlaştıranları sevmiyorum. Yapabilecek yaşayabilcekken yaşamamak acıtıyor, acı veriyor, ama yine de gülüyorum! 😅
Kolay aşık olurum diyorsun ya neye hemen tav olursun mesela. Fiziğe mi davranışlarına mı sana olan ilgisine mi?
Hihi 😅Kolay, fiziğin zerre kadar önemi yok. Ancak yüz güzelliği önemli, masum olmalı ponçik, Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtırmış buna inanırım mesela mahkem süratli olmaz 😅
Davranış olur ilgisi olur iyi bir insan olması olur olur da olur çok şey olabilir 😅 kalıp yok tam olarak her şey olabilir
Cevap
52Cevap
Merhaba,
Açıkçası son dönemde duygusal boşluk yaşıyor muyum nefisler içerisindeyim birisini sevebilir miyim sevemez miyim, ya da gerçekten mutlu olabilir miyim birisine değer verebilir miyim bilmiyorum 6-7 senedir hayatımda birisi yok hep zaten uzak mesafe ilişkileri yaşadım, hayatıma giren insanların birçoğuyla da sorunlu olarak ayrıldım birazcık doğrucu olduğum için belki de bana göre doğru olan şeyleri insanları fazla söylediğim için kaybediyorum bilemiyorum, O yüzden hoşlanma Sevgi durumlarım oldu ama aşık olma durumu Bence başka bir boyut olduğunu düşünüyorum yani her şeyi aşka bağlamak doğru olmaz.
Ben 3 kez aşık olup limitimi doldurdum. Bu saatten sonra aşık olmam teknik olarak mümkün değil. Kaldı ki 3 kez aşık olup reddedildim. Kabul oranım yüzde 0. Amatör bir çapkınım. İyi bir beta oyuncusu olmadığım için. Aşık olduğum kadınlarda kabul oranım yüzde 0 iken 750 kadına libidomla yürüdüm. 136 tanesiyle seviştim. Kabul oranım yüzde 18,1.
Bu istatistiğe binaen soruyorum. Sizce aşık olmam gerekiyor mu?
İstatistiksel olarak nooo ama aşk o rakamlara bakmıyo
Yani hala bilinmeyen bir gelecekte bir kadına aşık olma ihtimalim üzerinde duruyorsunuz.😊
Hayat bu belli olmaz diyorum 😊
Saygı duyuyorum.
Duygusal boşluğa düşmem kolay kolay açlık hissi insana yanlış şeyler yaptırıyor bunu daha önce yaşadım ve artık o tip durumlarda bastırılması gerekeni biliyorum. Zaten aşık olma başlı başına zor bir olay benim için böyle boşlukta falan daha da kolay olcağını da sanmam gereksiz duygu kirliliğine lüzum yok
Hayır aşık olmak kolay değildir ki sadece hoşlanırsın o insandan öyle hemen aşık olunmaz
Bir kızı herkes ister ama duygusal boşluğuna denk gelen ilgili erkek kazanır.
İmza görüş soğuk taştan geliyorlar
İmzamı öpücükle yapmak istiyorum, o erkek şerro çıkıyor sonra
Uslu bir kız olmak daha iyi aşko öpcük falan yok kimseye jjsje
Benim neden bundan haberim yok tarafını değiştirmişsin sjsj
Şerro dolu ondan dedim yoksa farkımız tarzımız 😎
Şerrolar üstüne alınmasın uğraşamam valla sizinle
Her an biri gelebilir beklerim yani 😅
O olaydan sonra tekrar geldiler düşmanı püskürttüm sjsj
Daha çok gelirler çookkk sjsjs
Deme öyle 🥺
Gelsinler bebeğim hallederiz😎
Sağ ol yavrum 😘
😘😘😘
Hayır, duygusal durumum ne olursa olsun kendimi kolay bırakmam
Çok nadiren ilk görüşte aşık olduğum olur; ama bazı kişilerden kaplumbağa kadar yavaş aşık olurum. İçimdeki bir his aşka engel oluyor. (Çok güzel birini görsem, sevgilisi olmasa dahi %90 sevgilisi var hissim yükseliyor)
Bu gercegi ne kendime ne başkasına itiraf etmek istemiyorum 🤣🤣
Etmesen de bilirizz🤣
Sen bil yabancılar bilmesin🤣
Duygusal boşlukta aşık olmak karşı tarafı yara bandı olarak kullanmaya benzer. Kimsenin yara bandı olmayın çünkü yara iyileşince yara bandı sökülüp atılır
Önceden duygusal boşluktayken hemen aşık olurdum. Ama ben hiç aşık olmamışım yani, onlar sadece kafami boşaltmak için kullandığım bahanelermiş.
Olmam. Kolay olması için filmlerde dizilerde geçen sahneler gibi tesadüflerin olması gerekiyor.
Evet
Yani tam aşk değilde Duygusal boşlukta insan karşısına onan biri gelsin tam aşk değil ama onu ister
Çünkü duygusal boşluk adı üstünde
Hiç olmadığım durum ancak boşluk hissi yaşadığım durumlarda elimi bile kıpırdatmaya mecalim olmaz.
Birini sevmek , ilgi duymak , etkilenmek zor artık zor.
Sevdiğim şeyleri yapicam.
Evet yanlız olucam ama bekleme olmayacak.
Kolay aşık olma diye bir şey yok ki. Boştaysa kız ya da erkek, ona göre bakar, değerlendirir hamlelerini yapar.
Duygusal boşluktayım diye aşık olmam. Farklı hissettiriyorsa, onsuz olmanın onunla konuşmamanın katlanılırlığı yoksa aşık olmuş olurum
Çok karmaşık bir görüş yazmışsın?
Olmamaliyim ama olmusumdur geçmişte.
İnsan boşlukta iken aşık olduğunu sanıyor ama sadece iyi geliyor konuştuğu kişi.
Yok. Duygusal boşlukta ilgiye ihtiyaç duyarım ama kolay kolay sevemem sevdim mi çok severim öyle bir döngü🤗
Aşık olmuyorum aslında, beğeni oluşuyor. Zamanla tanıdıkça da hisler yok oluyor.
Duygusal boşluktayken kimseyle görüşmek istemem o sebeple aşık olacağımı sanmıyorum.
Duygusal boşlukta olduğum için böyle hissettiğimi kendime sık sık hatırlatırım
Duygusal boşlukta yanlış yapma olasılığı yüksektir
İnsan yaslanacak omuz arar ama en zayıf anı olduğundan doğru yanlış ayıramaz maalesef
duygusal boşlukta sevişirim
aşık olmam
aşk o kadar ucuz bir şey değil
Duygusal boşluktayken kolay hoşlantı içerisine girebilirim ama aşık olamam o kadar da değil
Olmam. Zor beni aşık etmek ya. Duygusal boşluktaysam anca dostlarım paklar beni😃
Hayır aşık çok zor oluyorum. Duygusal boşlukta olsam da değişmiyor
Yok olmam bana göre biri olmalı ki aşık olayım oda zor
🤔🤔🤔🤔🤔🤔 aşk zaten başlı başına kolay değil ama ilk görüşte aşk olayına inanırım
Çok çabuk aşık oluyor insan o an ama gerçekten aşık olmak çok zor
Olmam zayıf karakterli birisi değilim aşk yok
Zaten duygusal boşluktan bunalıp ilgiye aç olan biri için evet.
Evet belki duygularım karışabilir ama aklım ve mantığım devreye girer ve çözer olayı.
Hayır, normalde de birine kolayca hislerim oluşmuyor.
Boşluğa düşecek biri değilim.. Aşık hele asla olmam..
Duygusal boşlukta aşık olduğunuzu zannedersiniz ama aslında o aşk değildir ve siz de bir avsınızdır
Kimse ilgimi dahi çekmez ki... Bırak aşık olmayı dönüp bakmam bile
Aşık olmam ama duygusal kırgınlıklar yaşadığımda tehlikelere daha açık oluyorum.
Tam tersi yaa Milletvekili gibi dokunulmaz kılarım kendimi
Hayır olmam. Aşk kavramını bu kadar basite indirgememek gerek, görmüşsünüzdür hoşlanmışsınızdır.
Kolay aşık mı wjsjs olmak mı ajsjsn
Sen kapsama alanı dışısın sana sormadım sjsjjs
Önce bana sor bundan sonra hsjsdj
Sen anlamazsın sormıcam sjsjdj
Bana sadece adres sormayın bilmesem de tarif ederim ajdjd
etkilenme belki ama aşk hayır sanmıyorum :D
Düşmeyiz bu tuzaklara diosunn ksjsjs
Bence patlak yere yapılan yama sağlam olmaz diyorum asdjks
Duygusal çalkantı içerisindeyken Etkilenme veya soğuma her türlü duyguyu aynı anda yaşayabilecekken insan o an olabilecek her türlü durum, sonrasında duygusal çalkantı dindiği zaman tepetaklak oluverir :D
bence burada mağdur olacak kişi duygusal çalkantıdaki değil de duygusal çalkantıdakine ilgi duyacak kişi olacak ashah
Aşkın ne olduğunu unuttum silinmeye yüz tutmuş anılarım :D
Doğrusun böylesine bulaşmamak en mantıklısı ama aşkta mantık yok bi ara hatırla 😅
tabi ki istisnalar her zaman var :D kalp ile mantık aynı yoldan ilerleyemiyor :D
sanırım hatırlatacak insanı bırakmayacağım agsgas
Bulabilirsen tabiki sjsjjs bol şanslarr
Teşekkür ettim sdjfd
Ricalarrrrrr jsjs
Kesinlikle şeyim hıyar diyene tuz alıp koşuluyo o piskolojiyle
Cox gozel soru. asik olmak yok ta kimese ihtiyac duyar insan asik olmak ister ama hata yapar
Aşk değildir, etkilenmedir.
Kolay işler hoşuma gider o aralıkta
off evet bu ben ncmflrşeğfşe
Olurum ama boşluk şart değil
Duygusal boşluğa düşmem
Onlardan biri de benim
2 senedir aynı kişiye aşığım🥰
evet şansıma karşıma kötü insanlar çıkmadı
Hayır aşık olmam kolay kolay
Hayır olmam basit biri değilim ben ya öyle
Aşk beğenme hoşlanma ise bence oluyor
Bosluga dustunuzde asik olmazsiniz, ilgiye muhtac olursunuz