Aşk İlişkileri Önüne gelene aşık olan kişi, duygusal boşlukta mıdır? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Önüne gelene aşık olan kişi, duygusal boşlukta mıdır abaza mıdır? Önüne gelene aşık olan kişi, duygusal boşlukta mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Evet sürekli sevecek birilerini ararlar öyleleri ve körükörüne tutunurlar. 0 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Duygusal boşluğun böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.. Daha çok maymun iştahlıdır.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı. Abazadır. ya da ergendir ne istediğini bilmiyordur. 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben seçiciyimdir kolay kolay aşık olmam. Herkesle arkdas olarak konusurm ama sevmek aşık olmak hoşlanmak zor. 0 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşık değildir, aşık olduğunu sanıyordur. Ve duygusal açıdan sorunlar yaşadığı kesindir ama buna herkes için boşluk denir mi bilmiyorum. 0 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Belirsiz olan bir insandır, ne istediğini bilmiyordur, net değildir, geniştir, o varken diğeri olmazsa olmaz diyenlerdendir... 0 0 Yorumla
Blue0006 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Duygusal boşluk, abazalik seks yoksunluğu ve aklı hep cinsellige çalışandır 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet ve beğenilme değerli hissetme arzusuda vardır. Özgüveni düşüktür ve ne oldum delisidir 0 0 Yorumla
ismlgezici Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tamam her kadın güzeldir'de herkese yürümezsin be dayı abazalık'ta Nirvana 0 0 Yorumla
EnesCan0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Abazalık mı bilmiyorum ama ben otobüste baya aşık oluyorum ya ama aşkım inene kdr sürüyor 0 0 Yorumla
kleopatra17 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önüne gelene aşık olunmaz 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Gerçekten aşık olup olmadığını bilemezsin ki.. 0 0 Yorumla
hticemavi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Aradığını bulamamışdır 0 0 Yorumla
Cracrius Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Duygusal boşluktadır. Abazalık başka boyut 0 0 Yorumla
yagızdelıkanlııı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gördüğüne aşık görmediğine bulaşık 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne istediğini bilmeyen bir midesizdir 0 0 Yorumla
Derya52 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl o aşk degildir aşk sanar ama sadece hoşlanmaktir 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Libidosu yukselmistir.😄 0 0 Yorumla
aliceahrass Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ayran gönüllüdür 1 1 Yorumla zakaryan +1 yıl Bu tabir daha doğru Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. İki ihtimal olabilir ya da dengesizdir. 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yok yaw ne alaka 😂 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. midesizdir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Malın tekidir 😂 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olabilirr 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence öyledir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abaza k u d u ruk 0 1 Yorumla Ğeribo +1 yıl Bence sensin kuduruk bana da demiştin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet sürekli sevecek birilerini ararlar öyleleri ve körükörüne tutunurlar.
Duygusal boşluğun böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.. Daha çok maymun iştahlıdır..
Abazadır. ya da ergendir ne istediğini bilmiyordur.
Öylesinin kalbi mikişiyordur çok afedersiniz
Ben seçiciyimdir kolay kolay aşık olmam. Herkesle arkdas olarak konusurm ama sevmek aşık olmak hoşlanmak zor.
Aşık değildir, aşık olduğunu sanıyordur. Ve duygusal açıdan sorunlar yaşadığı kesindir ama buna herkes için boşluk denir mi bilmiyorum.
Belirsiz olan bir insandır, ne istediğini bilmiyordur, net değildir, geniştir, o varken diğeri olmazsa olmaz diyenlerdendir...
Duygusal boşluk, abazalik seks yoksunluğu ve aklı hep cinsellige çalışandır
Evet ve beğenilme değerli hissetme arzusuda vardır. Özgüveni düşüktür ve ne oldum delisidir
Tamam her kadın güzeldir'de herkese yürümezsin be dayı abazalık'ta Nirvana
Abazalık mı bilmiyorum ama ben otobüste baya aşık oluyorum ya ama aşkım inene kdr sürüyor
Önüne gelene aşık olunmaz
İlgi açıdır, güvenilmezdir
Duygusal boşluk
Çook yüksek ihtimal jckkcj
Gerçekten aşık olup olmadığını bilemezsin ki..
Yazarmisin bana rica etsem
Aradığını bulamamışdır
Duygusal boşluktadır. Abazalık başka boyut
Gördüğüne aşık görmediğine bulaşık
Şıpşevdi olmuş oluyor öyle
Ne istediğini bilmeyen bir midesizdir
o aşk degildir aşk sanar ama sadece hoşlanmaktir
Cinsiyeti nedir
Abazadır.
Libidosu yukselmistir.😄
ayran gönüllüdür
Bu tabir daha doğru