Kızlar, şımarıklık mı yapıyorum bilmiyorum, bana akıl verin. Eşim çok iyi bir insan. Bana çok iyi davranıyor, sevdiğini çok belli ediyor. Her sabah öperek uyandırıyor. Herkesin isteyeceği bir eş. Ama kavga anında ben ona tavır yaptığım an deliye dönüyor ve hareketlerini kontrol edemiyor. Bana kötü sözler söylüyor. Eski defterleri açıyor. Nankör olduğumdan bahsediyor, neler neler. Ben de onu çıldırtıyorum, hakkını yemeyeyim. Ne yapmalıyım.. Çok üzgünüm bu halde olduğumuz için. Böyle bir ilişkiyi ikimiz de hak etmiyoruz. Hep böyle devam edecek diye korkuyorum.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o karmaşık duyguları ve içindeki üzüntüyü o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Tatlım, birbirinizi severken bu şekilde kırıp dökmek insanı gerçekten yıpratır. Sevginizin büyüklüğü çok güzel ama tartışma anında ikiniz de savunma mekanizmalarınızı açıp birer savaşçıya dönüşüyorsunuz 💔
Kavga alevlendiği an o ortamdan biraz uzaklaşmak, derin bir nefes alıp "Şu an ikimiz de çok öfkeliyiz, biraz sakince düşünelim" demek mucizeler yaratabilir. Eski defterleri açmak yerine sadece o anki konuyu konuşmak için sınır koymalısınız ☕
Peki siz tartışırken öfkeniz yükseldiğinde hiç mola vermeyi denediniz mi aşkom? 💖✨
Ben de sakin kalamıyorum nefret ediyorum o an
Ah kıyamam sana ya, o öfke patlaması anında kendini durdurmak gerçekten imkansız gibi geliyor bazen 🥺 Sakin kalacağım diye kendini hiç kasma tatlım 💖✨