Eşimle küsüz ve o haksız genelde bizim küslükler uzun sürüyor adım atmıyoruz ikimizde bekliyoruz çoğu zaman onun tavırları yüzünden bu kadar uzun sürüyor sizde nasıl o süreç kaç gün sürüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence bak bu durum tamamen karakterinizle alakalı ikinizde birbirinizin söylediklerini kabul etmiyor geri adım atmıyor herkes birbirinden bekliyor fakat hatalı olan insan gelip ozudilemiyorsa ve ayrıca üste çıkmaya çalışıyorsa Narsist birisi olduğunun kanitidir
09 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın ama defalarca kez ilk adımı atıp ve eğer ki haksızsam Gidip özür diledim ama bu son zamanlarda yapmıyorum artık çünkü çoğu zaman o haksız ve hep üste çıkmaya çalışıyor yoruldum ve ne hissettigimi de bilmiyorum açıkçası ne sinirli ne küs ne üzgün duygusuz birine dönüşüyorum galiba
- 1 yıl
Bu durum kötü bir durum zamanla sevgisizlesiyorsun hissizlesiyorsun sessizleşiyorsun duygusuzlssiyorsun ve zamanla artık o ne kadar gelirse o kadar giderim psikolojisine bürünüyor insan hani tahammülsüzlestirilme evresi çok yakın görünüyor eğer ki ilk adımı onun hataları yüzünden de olsa sen atıyorsan sorun çok büyük
Soran1 yılEskidendi o İlkadım da şu an yok maalesef olmasında gerçi zaten
Soran1 yılküs kalıyoruz taki o gelene kadar
- 1 yıl
Şimdi aslında ortada uzatılacak bir durum yok evliliğini bozacak bir durumda yok eşin olduğunu unutma ailene bu durumdan sakın ama sakın bahsetme sadece biraz dolmuşsun bu çok normal bundan mütevellit azıcık sabir et ama ben bunun biraz daha derinlerinde çok farklı durumlarında olduğunu düşünüyorum sadece bu kadar olmaz bununla sadece böyle olmadığı belli
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılTabii kimseye demem büyük bir sorun olmadıkça ki o zamanda belki demem daha olmadı
- 1 yıl
Bence durum buraya kadar geldi ise eğer emin ol ki bundan önce yaşanmış farklı durumlar var gibi görünüyor bu benim tahminim biraz da dolu gibisin için içini yiyor ama susuyorsun anlatacağın bir arkadaşın bir dostun varsa içini biraz boşaltmalısın yoksa mutsuzluk girecek gibi duruyor ki bunu kimse istemez
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bu tür küsler kokişş gerçekten kalbini burkuyor, biliyorum! 😔 Eşimle küslüğümüz uzarsa ben genelde ufak tatlı bir sürprizle ya da sevdiği bir yemekten bahsedip masaya oturmayı teklif ederim, çünkü bazen haksızlıkta olsa susmak sağlıklı olmuyor. Sen de onun tavrına göre biraz inisiyatif almayı denesene, bazen “Ben ilk adımı atıyorum” demek ilişkiye ilaç gibi geliyor. Senin tarafın nasıl, hep beklemek mi zor oluyor? 💔💬
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u 1 yıleşimle kavga etmem
01 Yorumla
Soran1 yılYani normal şartlarda herkesde oluyor tartışmalar 😄sizde neden olmuyor banada de
Eşim yok.
Tavsiyem herşeyden önce Allah'ın rızasını kazanmak için, sonra da ailenizin ayakta durması için gurur yapmayın ve adımı atın, bunu da eşinize söyleyin. Hakli olsanız dâhi.
Şeytanın vesvesesine kapılıp ailenizde huzursuzluk çıkarmak yerine, mutluluk, huzur daim olsun. Kazanan siz olacaksiniz.14 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ederim ama lakin tek taraflı bu şekilde zor oluyor yani keşke oda azıcık düşünse şu saçma sapan hareketlerini bıraksa ya da bırakmaya çalışsa
- 1 yıl
Koşulsuz şartsız yapın, Allah karşılığını en iyi şekilde verecektir. Ve bunu Allah rızası için yaptığınızı da söyleyin. zamanla kendine çeki düzen verir. Esiniz daha tam büyümemiş, evi kuran da, yıkan da, kocayı koca yapan da, babayı baba yapan da kadındır. yeter ki kocanizi açık net söyleyeyim parmağınızda oynatmayı bilin.
Soran1 yılHaklısnız ama eşimin siniri tribi ne bilim çok saçma geçen yıllarda uzamasın barışalım diye yanaşıyordum geri itiyordu şu an attı tek adım atasım yok onun yüzünden bu hale geldim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBazen oturup konusma ozur dilerme veya ozel bir gece
02 Yorumla
Soran1 yılİyi de ben bişey yapmadım ki azıcık da o adım atsın
- 1 yıl
Haklisin bende seninle ayni durumdayim ondan yazdim
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Gece karı koca yatağa girdiklerinde barismiyorsa o evlilik uzun sürmez bence.
02 Yorumla
Soran1 yılBarışmıyoruz ikimizde birbirimize sırtımızı dönüp yatıyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi sorguluyorum, gerek var mı gönüllü prangalara
025 Yorumla
Soran1 yılKafan rahat ama bence bir eşinin olması da çok güzel bir şey ama iyi ve ehline denk geldiysen
- 1 yıl
Zaten gelemedim, sorunda orada. İki yıl zor dayandım. Sende durumlar nasıl
Soran1 yılBenim çok güzel cok mutluyum iki konu hariç tabi bizi bazen etkileyen o
Soran1 yılYani güzel bir hayatım ve evliliğim var ama işte
- 1 yıl
İki konu nedir
Soran1 yılBiraz eril değilde dişil enerjisi yüksek yani yakınlarıyla biraz samimi laubali ve etlilerimin davranışları çok değişik sınır koymuyor rahatsız olduğumu biliyorda
- 1 yıl
Evde iki bayanız mı diyorsun
Soran1 yılYa hayır o kadarda değil ama çok rahat hani erkek sonuçta biraz çekinsinler ondan eşim biraz kendini geri çeksin ne bilim yani değişik Dedikodu kadınlarn konuştuğu ortamlara katılmalar falan rahatsız ediyor beni
- 1 yıl
Kaç tane kız kardeşi vardı. Genelde kadınların içibde yetişen erkeklerde oluyor bu, diğer konu neydi
Soran1 yılSekiz erkek beş kız yedi yenge😂
Soran1 yılYeter sanırım
- 1 yıl
😂😂😂 Maşallah iyi tarafından bak etrafında kimse yokken rahatca gıybet edebileceğin biri var
Soran1 yılKaynanam Allah rahmet eylesin tavşan gibi maşallah 13 çocuk ne yaa
- 1 yıl
13x2=26 yıl. Aralıksız çalışmışlar. Valla hayat onlara güzelmiş , vur patlasın çal oynasın 😂 sen ne yaptın bu zamana kadar
Soran1 yılElimde var bir 😄
- 1 yıl
Beceriksizzzz😂
Soran1 yıl🤫
Soran1 yılİstemiyorum şimdilik biraz anı biriktirip gezmek istiyorum
Soran1 yılİkinci olunca zor olur
Soran1 yılSen evlenip ayrıldın mı yoksa sevgili falanmıydı
- 1 yıl
Tabi ki gezip tozun. 13 te aynı 1 de aynı. Kolaymı çocuk bakmak. Sen sert erkek seviyorsun yani maço
Soran1 yılEvet biraz ama fazla değil kararında baskılanmaya gelemem
- 1 yıl
Baskılanmaktan çok erkeksi tavırlı
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Erkeksi dedik başka ne olmalı
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 10 dakika karşılıklı sevgi saygı olunca ve haksız haksızlığını kabul edince sorun olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen küs kalmayı sevmem 1 saate barışırım tabi çok ciddi kavga değilse
06 Yorumla
Soran1 yılBen sana bir şey soracağım fikrini söyle ben eşim iki eltim ile birlikte bir yere gidecektik ve Eşimin abisinin arabası lazımdı eltim aradı arabayı istedi eltim de vermez dedi eşim dediki git Kadınlığını kullan falanistan ben buna çok bozuldum ve eşimin tribi bunun yüzünden rahatsız oldum diye gel de delirme
Cevap sahibi1 yılYani bence alıncak bi durum yok ama sen kadın olduğun için alınmışsın kendince haklısın sana hak veriyorum. Ama bu kavga için trip atılmaz bence. Bana olsa 30 dk sınra hiçbişry olmamış gibi özrümğ diler devam ederim. O kocanın kişiliğne kalmış bazıları inattır geri adım atmaz ben şahsen genel olarak kavga etmem ve küs kaldığımda çok nadirdir
Soran1 yılBen rahatsız olduğumu dile getirdim ve trip atmadım çünkü daha önce de bu tür şeyler yaşadığımız için uzatmadım akşam farklı bir konu oldu ve onun yüzünden eşim böyle prensesliğıe büründü
Cevap sahibi1 yılSen barışmak isteyince barışmıyormu
Soran1 yılBarışır belki ama denemedim
Soran1 yılÇünkü yaptığı çok saçma
Gizli Üye(18-24)1 yılgenelde sevişerek barışıyor annemler
00 Yorumla
1 yılKarşılıklı bakışmalar iki taraflı konuşma hediyeleşme ve kapanış
20 Yorumla
1 yılBunun için önce eşim olmalı🙂
012 Yorumla
Soran1 yılBulalım bir tane 😅
- 1 yıl
Dur ben bulurum 😀
Soran1 yılTamam haftada
- 1 yıl
Haftada?
Soran1 yılHaftada yanlış oldu klavye
- 1 yıl
Hahahahhahha
Soran1 yılSesli konuşarak yazıyorum da bazen tuhaf kelimeler çıkıyor😁
- 1 yıl
Üşengeçlik seviyen şaka mııı😀
Soran1 yılÜşengeçlik değil benim kırılmaz Cam altına hava girmiş harflere basamıyorum çok sinir bozuc🤣
- 1 yıl
E çıkarsana madem kırılmaz camı o ne öyle 😀
Soran1 yılİntten istedim kendim taktım benim hatam yaaa yepyeni bide 😄
- 1 yıl
E olsun çıkar at öyle kullanılırmı 😀
1 yılSavasmayin sevisin zaman su gibi akiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKavga etmem anında çözerin öpücük anahatar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İnstagramdan komik video atarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAilenin yanına git iki üç ay gelme en güzeli bu
05 Yorumla
Soran1 yılDayanmayız o kadar bee 😂
Cevap sahibi1 yılÇok güzel olur bence kıymetini bilir
Soran1 yılAilem bilsin istemiyorum bide o kadar uzatacak bir şey yok
Cevap sahibi1 yılArada bir tatile çık o zaman kimse duymaz sen de kafanı dinlersin
Soran1 yılOlmaz öyle eşimle daha Güzel oluyor gidince 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılyatağı ayırıyonuz mu
03 Yorumla
Soran1 yılHayır tabi sadece sırtımızı dönüyoruz birbirimize
- 1 yıl
sırt dönme işte
kavga ettiğiniz aynı gün sarılın birbirinize
Soran1 yılYani insan sinir olunca öyle yapamayor maalesef keşke denildiği kadar kolay olsa
1 yıletek giymeyi seviyormusun
09 Yorumla
Soran1 yılTesettürlüüm
- 1 yıl
birsey dicem sana
- 1 yıl
ordamısın
Soran1 yılEvet sor
- 1 yıl
pileli mi giyiyorsun
- 1 yıl
özele gelir misin 1 dk lütfen
- 1 yıl
😞😞😞😞😞
Soran1 yılKeyfime göre değişir ne alaka şimdi bu ve ne yazıcaksan buradan yaz işte
- 1 yıl
yok ordan lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBarıştırayım mı?
05 Yorumla
Soran1 yılBarıştır bakalım😁
- 1 yıl
Özledin mi?
Soran1 yılSinirliyken eşimi pek özlemem doğrusu
- 1 yıl
Yuvayı dişi kuş yaparmış. Sen böyle yapa yapa adımı soğutursun ve Bu gidişatın bir sonraki adımı ise boşanmaktır. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Güzel masa hazırla, akşam ilgilen. Bakımlı ol, al benin olsun. Sexsi iç ve dış kıyafetler giy. Yatakta onun olmak istediğini hissettir. Her erkek oral sever, oral seks çek. Üzerine otur, göğüsünde uyu, sabah bir posta daha attır. Güzel kahvaltı hazırla ve kapıdan öpücükle uğurla.
- 1 yıl
Keskin sirke küpüne zararmış.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılHemen ayrıl
027 Yorumla
Soran1 yılBaşka canım böyle kocayı buldum bırakmam😁😁
- 1 yıl
O zaman hemen boşanma davası ac
Soran1 yılİsmini arabozucu mı koysak🙄😄
- 1 yıl
Olabilir ama kötü niyetim yok
Soran1 yıl😁😁
Soran1 yılTakılıyorum
- 1 yıl
Anlıyorum o zaman ayrıl 😂
Soran1 yılBen kocacıyım ya seviyorum ayrılmam kocamda kocam 🤣
- 1 yıl
O zaman git barış adamla 😂
Soran1 yılSeverim ama gurursuz değilim o gelsin ilk
- 1 yıl
Gelmeyecek
Soran1 yılTıpış tıpış gelecek
- 1 yıl
Eminmisin
Soran1 yılEvet yazarım sana barşnca
- 1 yıl
Baristinizmi
Soran1 yılYok şimdi değil beyefendi daha triplerde
- 1 yıl
Daha da sürer galiba
Soran1 yılNormalde bir hafta kadar sürüyor q
- 1 yıl
Tamam ayrıl
Soran1 yılÇok saçma yazınca bile saçma ya vallahi bir hafta ne aynı evde
Soran1 yılTamam knk 😂
- 1 yıl
Demekki ilgiden de sıkılıyor
Soran1 yılEvet biraz değişik bir kocam var
- 1 yıl
Belli o
- 1 yıl
Ayrıldın mı
Soran1 yılBugün çok sinir etti beni moralim o kadar bozuk ki 🫤
- 1 yıl
Ayrıl diyorum
Git dudağın yapış bir anda
07 Yorumla
Soran1 yılİçimden asla gelmiyor çünkü yaptığı şey beni geri itiyor
Soran1 yılYa araba lazımdı ben eşim iki tane eltim eşimin abisinin arabasını alacaktık yengesini aradı arabayı istedi yengesi de abin vermez dedi o da yengesine git Kadınlığını kullan falan dedi ben de buna bozuldum bu kadar uzatmıycaktım tabii ki de uzatan o zoruna gitti Öyle dediğim için
Soran1 yılİşte
Soran1 yılİçimden bir şey gelmiyor bu yüzden
1 yılNeden küstünüz
024 Yorumla
Soran1 yılÇok saçma sapan bir şey yüzünden uzatan eşim aslında ve benim de Gururuma dokundu böyle bir şey için bu kadar trip attığı ve küstüğıü için bende uzak duruyorum
- 1 yıl
Ne kadar uzak
Soran1 yılYa şöyle o uzak durup trip atıp küstü haksız olmasına rağmen ve bana dokundu açıkcası bende şu an aynen onun davrandığı gibi davranıyorum
- 1 yıl
Ne kadar dyaancan
Soran1 yılOna kadar dayandıysa bekleyeceğiz
- 1 yıl
Sonuçta ikinizden bir zaafı var
Soran1 yılBilmem hiç düşünmedim
Soran1 yılNedir diye
- 1 yıl
Düşünmedin mi cidde🤭
Soran1 yılHayır 😂
- 1 yıl
Yapmaaa bılıyon söyletme banaaa😃😃
Soran1 yılEşim öyle giyimden falan etkilenmez yani derlerya etkile şöyle giyin cıldırsın falan yok benimkinde ya da kendini cok güzel saklıyor şimdiye kadar pek işe yaramadı
Soran1 yılİkimizde sinirliyken gözüm hiçbir şey görmüyor maalesef
- 1 yıl
Bişey yazacaktım bütün kapalı bi takip et hele knk sen
Soran1 yılBurdan yaz kalıcı değilim girmiyorum pek
- 1 yıl
Olmaz burada bende değilim hele bi ey
Soran1 yılKötü hissederim kendimi
Soran1 yılOlmaz öp
Soran1 yılKlavye hatası oldu
- 1 yıl
Kötü hissedecek bişi yapmıcaz sadece bir şey sorcam bir şey dicem knk
Soran1 yılNiye burdan yazmıyon o zaman 😂
Soran1 yılÇok mu özel sorun
- 1 yıl
O olmaz o 😃😃😃
- 1 yıl
Özel tabi😃
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSoğukluk sokmayin
08 Yorumla
Soran1 yılOluyor ama ister istemez
- 1 yıl
Elinizde olan bir şey
Soran1 yılEn çok eşim yüzünden gerçekten çünkü uzatıyor içinde topluyor ve bir anda patlıyor
- 1 yıl
YaslAr kac
Soran1 yılBen 25 eşim 34
- 1 yıl
O yaşı geregi ağırdan aliyordur
Soran1 yılTrip atıp küsen o ben değil
- 1 yıl
mesaj kutun kapali
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı