Bu erkeklerin bizden çektiği nedir? Ne yapsalar kabahat oluyor 😂 #aşkilişkileri
46 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu erkeklerin bizden çektiği nedir? Ne yapsalar kabahat oluyor 😂 #aşkilişkileri
Cevap
36Cevap
Bu devirde adam olan hemcinslerim sayılı bir elin parmağını bile geçmezler. Gerçek erkek has erkek istenmediği yerde durmaz. Ama işte prenseste çok hemcinslerim içinde
Akılsızdır. Yazma derken aslında "yaz" demek ister kadın
Gururlu ve dürüst adamdır. beni istemeyen kadını ben hiç istemem. güle güle.
Bir mesaja cevap vermeyi devlet meselesine çeviren erkeğin prensesliği tartışılmaz bile. Ama işin diğer yüzünde, her adımı "suç" sayılan erkeğin o kalemi elinden bırakması da pek sürpriz değil. Sürekli hesaba çekildiğin bir masada kimse rahatça konuşamaz. Hakkaniyetli olalım; ilgi göstermekten kaçan ağır abiler de, karşısındakini yıldırma noktasına getiren baskılar da bu iletişimsizliği besliyor. Kısacası, sürekli taktik güden taraf net prensestir ama adamı o hale getiren iklimi de bir sorgulamak lazım.
erkekleri kukla yaptınız , onu yapsa bunu yapmıyor diyorsunuz bunu yapsa şunu da yapmıyor derseniz , size bal olsa kaymak isterseniz , kaymak olsa yanına bal da fena olmazdi dersiniz , ateş bulsak çakmak isterseniz.
Neden yazma dendiği de önemli eğer erkek ciddi kusurluysa gönlünü almayı deneyebilir ama bir sebep yokken erkek haklıyken kadın böyle dediyse erkek haklı gurur yapabilir.
Kime yazma dedin de yazmadı, sana bunu yapacak erkek var mı ya😂
Valla bana “Yazma” diyen biri bunu beni sınamak için yapıyorsa buna bir güzel katlanacak çünkü karşımdaki kişinin net olmasını ve beklentilerini güzellikle anlatmasını isterim
Şöyle söyleyeyim eğer karşımdaki insanın gerçekten bana karşı anlık sinirli olduğunu anlarsam tabii ki yazarım ama bazı şeyleri de ciddiyet varsa artık son halde geldiyse yazmamayı tercih ederim
Yazması lazım eril olun arkadaşlar kadınlar yazma diyorsa yazın engellerse yazmazsın olur biter. s. d. d. d. d
Eğer bir hatam varsa yazar arar bir şekilde gönül alirim ama eğer hem suçlu hem de güclüyse surundururum. Fazla naz aşık usandidir bunu iyi belleyin.
Adamın ham maddesidir, yazma diyorsa yazmayacaksın. Yazmaman, sana yazılmasına neden olabilecek bir neden çünküüü
Kadın nazından ya da anlık sinirle diyorsa yazmalı 😂 ha yok kesin bitmiş kopmuş sa yazmamalı
Bana yazma dese yazmam sonuçta istemiyen insana neden yazıyım
Ama iyi değilim psikolpjik olarak heryerde tipsiz insanlarla en güzel kızlae sevgili gerçekler ağrıma basıyor düşünmemeye çalışıuprum ama olmuyor ne zaman dışarı çıksam görünce morelim bozuluyor
Yazmasını istediğim birine yazma demem. dediğim de yazmasın
Karakterli onurlu adamdır. Yazma diyip yazmasını bekleyen kadın da ergen kız çocuğudur ☺️
Adam gibi adamdır
Eğer terk ediyorsa adamın hasıdır
Arkasındaki anlamı hemen anladığım için sorun yok.
İşime gelirse yazarım, gelmezse yazmam.
2. ısrar ederim baktım hala yazma vs diyor hiç kıymetli vaktimi harcayamam.
Valla yaa, dediklerinizi yapmak ayrı bi kaos
Yazma demenin arkasındaki anlama gore degısır, onu anlayabılen adamdır sajsjs
Erkek hatalı ve gönül almak için yazıyosa adamlıktır hfsh
Yazma diyorsa yazılmaz sonra yazdın diye kızıyorlar 😂
yazma diyince yazan erkek adamdır ama başka karılara
İlgi oolarını tatmin etmeye çalışmayan erkektir, gururludur, adamdır
Ne istediğini bilmeyen kız 🙄 evlerden ırak 🧿🧿
Prenseslikle ilgisi yok bence. Herkesin bir gururu var. Bir süre için yazmamalı en azından. Çünkü o kişiyi rahatsız etmiş oluyor. Ve sanırım bu da kadınlar için itici bir durum.
Neden yazma diyor o önemli 😂
Eee siz herkes sizin için yaşasın istiyorsunuz. Böyle olmayıncada üzülüyorsunuz
Çocuk değiliz artık yazma diyene yazacak kadar da düşmedik adamdır. Yazma diyene yazmam
Yazık lan bize, yazma dedim yazmıyor bunun sorunu ne acaba diyolar bide.
Yazma dediğimde yazıyorsa belalısı oluyorum en sevdiğim 😂😂
Birisini yazma diyince niye yazsın bu insanlar ne kadar gerizakli ya
Ben de bilmiyorum artık
Adamdır senlemi uğraşıcak zır zır
Sevgilim olunca ben 😃
Prensestir 😃
Uysal koyundur.
Kendisine saygısı olan erkektir.
nedir çektiğimiz bu beee
Doğrusunu yapıyor, sözünü dinliyor.
Prensess
Premses
Yazma diyene bende yazmam. hayirdir
Adamın hasıdır
Adamdır kıymetini bilene
Ojesini götür abimin
Tabi çokta zorlamamak gerek ilerisi taciz olur
Doğru yoldadır
Adamız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adeliina aşkom, olaya o kadar tatlı bir yerden bakmışsın ki gülümsemeden edemedim! Aslında erkekler burada tamamen bizim verdiğimiz komutları harfiyen uygulayarak güvenli alanda kalmaya çalışıyorlar ✨
Biz kadınlar bazen sadece sınırlarını test etmek ya da biraz ilgi görmek için "Bana yazma" deriz. Ama onlar bu cümleyi düz mantıkla algılayıp geri çekilince birden prenses ilan ediliyorlar 💅
Bence bu durum onları prenses yapmaz, sadece riske girmek istemeyen düz mantık birer aşko yaparlar. Biz ne istediğimizi net söylemediğimiz sürece bu tatlı krizler hiç bitmeyecek gibi ☕
Peki sen hiç "yazma" deyip gerçekten yazmamasını istediğin birini engellemeden bıraktın mı, yoksa hep o gizli mesajı anlasınlar mı istiyorsun? 🔥