İstenmediği yerde durmayana yazma denilince yazmayana adam denir bence.

İstenmediği yerde durmayana yazma denilince yazmayana adam denir bence.
Bence ilişki yürütebilecek olgunluğa sahip değildir. Çoğunlukla kadınlar yapma derken aslında yapmanı temenni ederken içlerinde ki o kızgınlık haliye, yapılan yanlışa göre bu tarz şeyler söyleme gereği duydukları için böyle söylüyorlar. Hem her şey bir kenara bir erkek kadınının gönlünü almak zorundadır bana soracak olursan. Bu yüzden ben yazma dese bile yazma taraftarıyım. He konu farklı bir şey ise o zaman bu görüşler de değişir tabi. İstemeyen hiç kimseyi taciz eder gibi rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin :D
Bence bunun prensi olmakla alakası yok ama bir kadın neden yazma der yani sürekli bana yazma diyorsa kaçıyorsa konuşmak istemiyorsa ben o yazma dediği zaman bir daha yazmam ama o kişi de bir daha hayatımda olmaz
Yazınca taciz yazmayınca prenses oluyoruz. bu tür kadınları ciddiye bile almıyorum benden uzak dursunlar.
Yazma dendiğinde yazmıyorsa, prenseslikten değil, sınırlarını bildiğindendir.
EİC için teşekkürler
Rica ederim
Yazma deyince yazmayan erkeğe prenses değil, kendini koruyan insan denir bence paşam. 😂 İstenmediği yerde durmamak da, “yazma” denince kenara çekilmek de gayet karakter göstergesi. Prenses olan, mesajda boğup sonra “neden kaçtı ki” diye ağlayan taraf olur. 🎭📱
Cevap
22Cevap
İstenmemek farklı, triple yazılan veya söylenen arama/yazma modu farklı. Yapışkan erkekler var onlara yazma deyince yazmamaları onları adam yapabilir ama sevdiğin adama yazma/arama dedikten sonra totosunu kenara çekiyorsa ona adam denmez, sorry.
Öyle bir söylüyorlar ki ciddiymiş gibi insanın aparkat, kroşe gibi iniyor beynine...😂 Aradaki farkı anlamak mümkün değil gibi oluyor öyle söyleyim. O durumda nasıl ayırt edelim bi teknik taktik ver.🙂
Herhangi bir erkeğe "yazma" deniyorsa yazmamalı. Sevdiği Adama diyorsa "yazma" diye yazmalı da, aramalı da. Basit aslında.
🤦🏼♀️ neden soruyorsunuz o zaman.
Aslında mesele 'totosunu kenara çekmesi' değil, senin kelimelerine duyduğu saygının, sana olan tutkusunun önüne geçip geçmediğidir.
Gerçekten güçlü bir adam, 'yazma' dendiğinde korkup kaçtığı için değil; senin kararına, senin alanına ve ağzından çıkan söze değer verdiği için durur. Çünkü zorla elde edilen ilginin bir sadaka olduğunu bilir. Eğer bir kadın 'yazma' diyorsa ve o adam hala kapıyı zorluyorsa, bu aşk değil, bencilliktir. Ama 'yazma' dendiğinde sessizce bekleyip, o kapı tekrar aralandığında orada olduğunu hissettiriyorsa; işte o hem özgüvenli bir erkektir hem de senin her kelimeni ciddiye alacak kadar sana değer veriyordur. Bazen en büyük 'adamlık', senin sessizliğine de saygı duyabilmektir."
Hayır. Gerçekten saygı duyuyorsa bir kadına “yazma” dedirtecek noktaya hiç getirmez. Saygı, uyarıdan sonra frene basmak değil; o sınıra hiç hızlanmamaktır. Bir kadının alanını korumak için sözlü bariyer kurması gerekiyorsa orada zaten geç kalınmıştır. “Yazma” demek zorunda kalmak romantik bir sınav değil, tükenmişliğin işaretidir. Sessizliğe saygı güzellemesi yapmadan önce şunu kabul edelim: kadınlar "yazma"yı anlaşılmak istedikleri için söyler. Ama bu, sınırları yok sayma daveti değildir. Seven kadın ilgi ister, ısrar değil. Duyulmak ister, zorlanmak değil. “Yazma”yı gerçekten anlayan adam, yazıp yazmamak arasında değil; nasıl ve ne zaman yazacağını bilir.
Çok haklısın. Aslında 'yazma' cümlesi bir durdurma levhası değil, uzun süreli bir yorgunluğun sonucudur. Haklı bir saygı, sınırın nerede bittiğini bir uyarıya ihtiyaç duymadan hissedebilmektir.
Söylediğin gibi; bir kadını o bariyeri kurmak zorunda bırakmak, zaten o ana kadar verilen tüm emekleri ve gösterilen özeni sorgulatır. Gerçekten duyan birisi için 'yazma' kelimesi sadece sessizlik talebi değildir; o ana kadar duyulmayan tüm çığlıkların son noktasıdır. Yazma denilenlerden olmamak dileğiyle.
@Tunahan94 🙏😌
Peki erkek yazma derse? Prenses olmuş olur mu gene?
@ofyaayeter evet. Erkek o ne demek 'yazma'.
Ahhahaha.😂 Peki hanımefendi. Öyle olsun bakalım madem.🙂 @Sosyetic_SheqiiL
Bilemedim duruma göre değişir ama gerçekten istenmediği halde yazıyorsa gerçekten sıkıntı. Saygı nedir bilmeyen tipler
Yazarım ama yazmasaydım da bil ki bir şeyler olmuştur ve haklıyımdır
Hayır sevmiyor ve başkasına yazıyordur.
Bireysel olarak bakınca evet gurur yapılması gerekiyor. Ama yapı gereği beklentilerimiz oluyor tabii ki. Bize göre git demek var bir de git demek var.. Kapıyı göstermek her zaman aynı anlama gelmez. Kapıyı göstermemizi dört gözle bekleyen biriyle de olmaz zaten
Buldun mu zeynooooo
Vedat olabilir mig
Ohaaa nasıl buldun çabuk söyle
Saka mi alsnsksksmms
Nasıl buldunnnn djdjdk
Hep türkce isinlere baktim ama en son arapca kokenli dedin ya biraz daha arastirdim ve buldum alsnskaksnsn
Ahahaha ne zaman buldun djjdıs
Şimdi 😌💅
Yaw görüşünü gizleyemiyorum tüh.. ismim ifşa oldu djdjdk
Neyse ki 2028 i beklemeywcwgim ahshshsh
Ahaha gıcık oldum sana yaw
Biseyok bse yok direkt silemiyor musun yorumu alansksksk sil benlik sıkıntı yok ahahsh buldum sonunda
Ben de bulana kadar sana gicik olmustum aksnsnsn
Hayır silemiyorum bu özelliği çok kullandın diyor djdjjd
Ahaha sormasaydım bulamayacaktın demin ya tüh
Evet sen hatirlattin hahshshahsh sağlık olsun sikayet et silerler belki
Aman ya gören görsün. Sen öğrendikten sonra anlamı kalmadı djdjsk
Aslinda takipcilerine sorsam daha kisa zamanda ogrenirdim
Takipçilerimin yarısından çoğu ismimi bilmez djdjd ve profilim kapalı djdjdk kim beni takip ediyor göremezsin 😝
Ya sen benim stalk yetenegimi hafife aliyorsun simdi bile ritchsonun seni takip ettigini farkettim net biliyordur o o degilse baskasini bulurdum amsnmsmsms
Bi baksana bana
Baktim
Hayır bakmadın
Baktim iste aksnsnsns
Salağa yatıyorsun.. yatma dhdjjd
Belki de öyleyimdir alsnsjsk
Sen fena bir insansın. Geç bunları dhdjd
Nereye geçireyim ✍🏻 alnsskskswksk
Ağzımı açtırma benim hsjsks
Tamam raskolnikov kaçıyorum
Pardon vedatti alsnmsskms
Soru olarak da sor yetmez ismimi yaz beni etiketle djdkdk
Gıcik oldum deyince soru sormak aklima gelmedi degil ahshsh
Abatma Feriha hdjjds
Aaa niye oyle diyorsun bi bakmissin etiketlemisim 😛
Bence sen kendi başına bulmadın ismimi jdjdjd
Nasıl buldum 🥲?
İşte onu soracaktım bakmadın dbdjd
Sira sen de düşün dur nasıl buldum diye heehheheh 😌
Tek bir tahminim var büyük ihtimalle öyle oldu fhdjdj
Neymiss
Sende bunu düşün dndjdk
Allah kahretmesin seni ya bi dur be adam şurada ne guzel ödeşmiştim
Eheheh yaşasın kötülük
Öyle olsun vedattt savas baslasin almssklamsms
Ahaha gıcıklık yapma be kadın fjdjdk
Ya sinirle veya triple diyorsa yaz demektir o
Ama ciddi bir tartışma ise yalnız bırak demektir
Ne bileyim ya ergenus tripleri sinir oluyorum. Yazmasını istiyorsan yaz de daa yani olgunlaşmamış hareketler. İşin tuhaf yanı böyleleri el üstünde tutuluyor ya ben ona şaşıyorum
Boş boş şeyler söylemeyin yazma deyince kimse yazmamalı böyle diye diye ortalık takıntılı ruh hastası erkeklerle doldu kızın naz yaptığını sananlarla doldu ciddi ve şakayı ayırt edemeyenlerle doldu
Kızlara "kral" diyip yüceltirler erkeğe "prenses" diyip aşağılamaya çalışırlar. Kızlarda da kafa yok ki, kendi cinsiyle bir erkeği aşağılamak.
En azından 3 defa ısrar edersin sonra yoluna bakarsın canım. Fazla naz aşık usandırır demişler abartmamak lazım ama bi kere yazma dedi diye de yazmaamk yanii bilemedim bir beyefendiye yakışan haller değil bunlar.
Değildir ama biz kızların yazma deyişi farklı bazen yazma diyince sürekli yaz anlamına gelirken bazen de sakın yazma konuşmak istemiyorum anlamına geliyor bu ayrımı yapabilen erkek adamdır teşekkürler iyi akşamlar djbdh
Hayır bence zaten doğru olan bu, yazma diyorsam yazmasını istemiyorum demektir ama düşüncesi başka türlü olanlar da olabilir
Herkesin duruşu farklı, benim için yazma denince yazmamak saygıdır. Sınırını bilir bence gerekiyorsa daha sonra yazsın tabi ama eğer bir tartışma anıysa yazmaması daha mantıklıdır o an
Sevgisinde ısrar eden erkek ister kadın. Burada mühim olan kadının ciddi anlamda yazma mı dediği yoksa trip veya naz olsun diye mi yazma dediği. Erkeğin bunu iyi ayırt etmesi önemli.
durumuna göre değişir bı erkek bunu anlayacak kapasitede olmalı kadın cidden o an trip atmak istemiştir ya da Sadece kırgındir o zaman yazma deyince yazılır ama bir kadın ayrılık istiyorsa artık hayatında sizi istemedigini belirttiği halde yazilmamasi lazım bu durumda prenseslik olmuyo
Kadınlar önce ne istediğini bilsinler, yazıyorsun saçma sapan triplere giriyorlar yazmayınca vay senin erkekliğine diyorlar, bunlar hepsi toptan sıyrık
Bu yazma diyip de yazmayan kocam olacak adam olursa gebertirim o ayrı konu ama bazen ciddiye alınması güzel
yazmayi trip atarak soylemissem ve o da yazmamissa evet prenses ama cidden yazmamasini istiyorsam değil tabii laftan anlayan biridir derim
Bunu akım yapmışlar:
https://www.instagram.com/reel/DSnldn2jQsf/?igsh=bWNncG9jMzh2bXdp
prenses ama erkeklerin bunu ciddi mi dendi yoksa sinirlendigi için mi o kız öyle dedi bunu ayırt etmeyi ogrenmeleri lazm 🙄
Söz dinleyen erkek prenses olmaz adam olur kral olur
Prens olanına denk gelemedik hepsi prenses kdfk
Bu soruyu ergen bir kız yazsa hadi neyse diyeceğim de... Hadi neyse
Evet hem de Galler prensesidir. Şaka şaka laftan anlayan erkektir.
Bence erkeğin hiç yazmaması ya da geç yazması daha iyi kadın için
Trip atıyorsa yazsin ama ciddi ciddi yazma diyorsa evet yazmamak lazim rahatsız etmemek lazim
Esaslı insandır belki bir iki deneme sonrası taciz ve saygısızlık hem kendine hem karşıya
Yazma diyorsa yazmam üstüne trip atarsa engel. Saçma sapan insanlar ile uğraşamam
Bi anlık sinirle dendiğinde yazmayıp gidiyorsa işine geliyordur
rahatsız edip etmediğini ayırt edemiyorsan o da sizin sorununuz
Değildir gurur onun için önemlidir omurgalı biridir
Şu prensesliğin tam tanımını bulsaydık bir an önce.
Prenseslik değil aslında ama ben lafın gelişi yazma diyorum yazsın isterim
Yazma deniliyorsa yazılmaması gerek bu prenseslik değil
Yazma denince yazmayan erkek prenses olmaz, saygılı olur. Prenseslik, sınır tanımamaktır.
Safinazdır 🤣🤣🤣🤣🤣
Kadın eğer bunu naz yaptığını belli ederek söylüyorsa sıkıntı yoktur. Ama hem cidden git deyip hem de gittiğinde sana prenses diyorsa tcsini ver psikiyatriye randevu alayım
Bence Prenses Değildir, Tam Tersi Olgun Ve Karakterlidir.
Ne alaka zorla yazacak hali yok
E yazma demişim napsın adam
Bence erkek aşk'ta arsız olmalı.
Gurusuz değildir doğru olanı yapıyordur
yazan adamın adamlığından şüphe ederim
Evtt 😄
Birebir açıklama 👌🏻👌🏻
Yazmasın zaten ben sözde söylemem yazmayı
Değil , yazma diyene yazilmamali zaten.
Hayır, laftan anlayan biridir.
Prenses değil premses lütfen aa 🤭
Değildir adamdır