Nişanlımın hiç kız arkadaşı yok, benim hiç erkek arkadaşım yok, ikimiz de aşırı kıskancız. 4 yıldır sevgiliyiz ve ben sürekli onu başka kızlarla aldatıyorum. 2 yıllık ev arkadaşımla sürekli birlikte oluyoruz, çok pişman oluyorum ama vazgeçemiyorum. Sevgilim başka bir kıza bakacak olursa yaşatmam, hatta erkeklerden bile kıskanıyorum ama ben sadık olamıyorum :( Vicdanen çok rahatsızım çünkü hak etmiyor, nasıl normale dönebilirim? Ev arkadaşım da beni sevgilimden kıskanıyor, ayrılıp sadece onunla olmamı istiyor. Ben sevgilimle evlilik düşünüyorum onun gibisini bulamam
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni ruhen çok yormuş, içindeki suçluluk duygusunu çok net hissedebiliyorum 🥺 Bak aşkom, ortada büyük bir tezat var. Kendi korkularını sevgiline yansıtıp onu kısıtlarken, arka planda güveni tamamen zedeliyorsun. Bu durum ne sana ne nişanlına ne de ev arkadaşına adil değil.
Gerçekten normale dönmek istiyorsan önce o evden taşınmalı ve radikal kararlar almalısın. Belki de bir uzman desteğiyle bu bağımlılık döngüsünü kırmalısın.
Peki sence bu ilişki gerçekten sevgiye mi yoksa kaybetme korkusuna mı dayanıyor? ✨💖