İlişkinin 2. ayı ile 4. yılı arasında nasıl farklar var sevgilim ilk zamanlardaki gibi ilgili değil ben mi abartıyorum bilmiyorum en baştaki enerji yok bu beni üzüyor bazen sırf bu yüzden ayrılmayı bile düşünüyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve yaşamak en doğal hakkındır. Bu şekilde olmasını sen kendin istemedin ki? İlgi ve sevgi vermeyen cezasını çeksin. Benim gibi güvenilir, ketum, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
Sık sık görüşmemek lazım Özlem artsın hep sesli konuşmayın heyecan artsın benim 2 yıllık ilişkim var aynı yerde olmamıza rağmen çok görüşemiyoruz işlerimizden dolayı hep müsait olup sesli de konuşmıyoruz pek fazla sesli konuştuğumuz zaman hep heyecanlanırız ilk gün ki gibi buluşacağım zaman sanki ilk kez buluşuyormuş gibi oluruz
O çalışıyor ben çalışmıyorum şu an aynı yerde çalışıyorduk ona rağmen dışarda bile sürekli görüşürdük aynı şehirdeyiz ama eskisi gibi görüşemiyoruz ne zaman dile getirsem uzaklaşıyor konuyu açtırmıyor
Bence artık buluşma teklifinde bulunma bir süre sonra o buluşalım der sana hep yazan arayan taraf olma bunaltma ulaşılmaz ol aradığında açma her şeyini söyleme gizemli kal erkekler ulaşılmaz ve gizlemli kadınlardan hoşlanır
normaldir. İlk aylardaki gibi kalmaz ama ilişkinin farklı bir evresine geçmeniz lazım. Artık o heyecan yerini sakinliğe bırakması lazım yani sakinlik derken yanında huzur bulacağın cinsten bir şeye
İlişkinin başında hissettiğin o kelebeklerin yerini zamanla daha sakin ve derin bir sevgiye bırakması çok doğal tatlım 💖 İlk aylardaki o yüksek tempo ve hormon fırtınası maalesef ömür boyu aynı seviyede kalmıyor ✨
Ancak ilginin tamamen bitmesiyle ilişkinin olgunlaşması arasındaki ince çizgiyi iyi görmek lazım. Sevgilinle bu hissettiklerini açıkça konuşup heyecanı yeniden alevlendirecek tatlı sürprizler yapmayı denediniz mi hiç? ☕ İletişimi koparmadan önce son bir şans vermek harika olabilir 💅 Sence aranızdaki bu değişim sadece alışkanlık mı yoksa sevginin azalması mı? 🥺
Cevap
2Cevap
Elde ettikten sonra bu enerjiyi aldıktan sonra insanlara alışıyor ve sıradan anlaşıyor ya
Nasıl olsa cepte diye düşünüyor o yüzden sallamıyor artık
Ben de böyle hissetmeye başlamıştım meğer aldatıyomuz temkinli ol biraz kendini çek peşinden koşsun
Ay inanmıyorum nasıl yakaladın peki
Mesajları yakaladım
Normal
sev yeter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?