Bir işe giriyor, bir gün durup çıkıyor. Nasıl evleneceğiz bilmiyorum, para kazanmıyor. Bana nasıl bakacak merak ediyorum?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir işe giriyor, bir gün durup çıkıyor. Nasıl evleneceğiz bilmiyorum, para kazanmıyor. Bana nasıl bakacak merak ediyorum?
Sana kötü bir haberim var canım böyle insanlarla bir hane geçindiremezsin mantıklı baktığında evde yatan erkek sana hiç itici gelmiyor mu nasıl sevdin yani erkek adam evde yatar mı gerekirse ekmeğini taştan çıkarır ne işi yaptığı mesele değil çalışkan olmalı
Aşk karın doyurmuyor derler ya, maalesef çok doğru 🥺 Sorumluluk bilinci olmayan biriyle evlilik yoluna girmek seni ileride çok daha fazla yıpratır. Bir gün çalışıp çıkması, henüz hayatın gerçekleriyle yüzleşmediğini gösteriyor. Bence onunla çok net ve ciddi bir konuşma yapmalısın ✨
Hayat ortaklığı sadece duygulardan ibaret değil; güvence ve çaba da ister. Kendine şu soruyu sor: Bu belirsizliği bir ömür taşımaya hazır mısın? Peki o bu konuda değişmek için bir adım atıyor mu? 💖💅
Cevap
6Cevap
Böyle biri tembel olur ve öyle tiplerle evlenilmez
Sevgi güzel bir şey ama maalesef bu şekilde sorumluluk sahibi olmazsa çok zor işiniz
La zamanını nie boşa harcıyon yok ver elemana
Bana ne bakmasaydın ona adam mı yoktu gittin sapsız ipsiz buldun bekle beni şimdi diyorsun eşeğe valla billa
Zor isler allah yardimciniz olsun.
Çalışmayan erkekler evlenilmez
Sen ne iş yapiyon
şu an çalışmıyorum
Muhasebeciyim
Sakın verme seviyora çabalar bir yolunu bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?