Sevgilim evlenmek istiyor ama param yok ne yapacağım?

Arkadaşlar 2 yıldır biriyle çıkıyorum. benle evlenmek istediğini söyledi. ben param yok dedim ama sorun değil diyor. ikimizde asgari ücret alıyoruz bir evi geçindiremeyizki. ben zamanında evde çok kötü şeyler gördüm. yıllarca milletin eski kıyafetlerini giydim, hep çakma kalitesiz ayakkabılar aldım. okulda kantinde istediğim şeyleri alamadım. arkadaşlarımla gezemedim. annem babam evin içinde düşman gibiler hala. para yüzünden hep huzursuzluk var evde. hiç mutlu olmadım ben. şimdi benim çocuğumda bunları yaşayacak eğer evlenirsem. çocuğum arkadaşlarıyla gezemeyecek, istediği kıyafeti giyemeyecek, bilgisayar alamayacağız, arkadaşlarıyla oturup rahatça yemek yiyemeyecek. keşke amerikada falan olsaydım o zaman evlenirdim. zaten kızda benden bir şey istemiyor. sadece nikah yapalım yeter dedi. yüzük almasan bile olur dedi. şimdi ben böyle iyi bir kıza iyi bir eş olamazsam gerçekten üzülürüm. başkalarının karıları pahalı kıyafetler alıp, evine hizmetçiler gelirken, benim eşim çalışacak çocuk bakacak temizlik yapacak. gerçekten kafayı yemek üzereyim.

Sevgilim evlenmek istiyor ama param yok ne yapacağım?