Ciddi bir soru, hatta bir sevgilimle bu yüzden ayrıldık. İkimizin doğru düzgün bir geliri yoktu. Ben evlendiğim kişiye düzgün bir ev tutmak bir arabamız olmasını istiyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
2 ay
Evlenmek istiyorum ama maddi durumum kötü, ne yapabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Önce işinizi, gelirinizi , psikolojinizi duzeltin. Evlilik kaçmıyor. Emin olun iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor, birde cocuk olunca para yüzünden gecimsizlikler başlıyor, boşanmalar artıyor
Bi tane arkadas var goruslerde bikac evim var evlenilcek kadin bulamiyorum demis vallahi haklı buldum niye böyle bi dengesizlik var anlayamiyorum da cidden üzücü bir durum ya Rabbim herkese kolaylık nasip eder inşallah
Evlilikte bereket var diyorlar sen yuva kur da devamı gelir
Benim ailemin durumu iyiydi şimdi ikimizin de iyi değil evlensek sorunlar olur
Olsun ya olur zamanla asma yüzünü evlenin düzene girer 🙂
İlişki bitti evlenemedik, ikimizin de işi yok şu an
Hayırlısı
Evlendikten sonra her şey olur düzene girer her şey
Nasıl olacak bilmiyorum
Seviyorsanız evlenin daha önceki sevgilini bu sebepten kaçırmışsın zaten, bunuda kaçırma
B0k evlendikten sonra her şey olur. kandırmayın kendinizi zengin cimri olmayan biriyle evlenin
@xx8078 İyi sen sevmediğin sırf parası olduğu için evleneceğin birini bul
Ben zaten evliyim. zengin ve cimri biriyle üstelik sevmiyorum, çünkü cimri. cimri adam çekilmiyor 🤦♀️
Zengin ve parası olanlar cimri olup harcamadıklarından parayı biriktirip tutuyorlar bunu hesaplamalıydın
Parayı harcamayıp faydalanmadıktan sonra o paranın ne anlamı olabilirki, hem sevmediğin için mutluda değilmişsin
Ahhh ahhh çok dertliyim kardeşim çok. evladım var. eşim olacak it babadan zengin. benim babam fakir. allahtan dilerim önce saelık huzur tabi bir şans kapısı açılsın bana zengin olayım, ilk işim evladımı almak boşanmak olacak. şimdi boşanamam çünkü evladıma rahat hayat sunacak gücüm yok. düşünebiliyormusun zengin eşim öar ve ben zenginlik diliyorum🤦♀️ bana dua et ne olur. zengin olup bu adamdan intikam alayım dua et😭
Umarım her şey dilediğince gönlünce olur. Şu an boşansan bile o adamdan hatrı sayılır bir mal varlığı hakkına sahip olursun, evliyken alınan mallar boşanmada yarı yarıya bölünür diye biliyorum yanlış değilse, o kadar nefret ediyorsan mutluluğun için en mantıklısı neyse öyle yap.
@xx8078 seni çok iyi anlıyorum
@Şiirimm Evli kadınların çoğu bir sebepten ötürü mutsuz sanırım
Yani bilemiyorum tuhaf insanlara denk gelmek kötü çok çok zengin biriyle evlisin ama senin cebinde hiç para yok koca dediğin nedir bilemiyorum ben daha anlamadım gerçekten
Herkes koca olabilir ama herkes adam olamaz
@Şiirimm seni anlıyorum yazmışın, ne yaşadın?
@DallasVegas ah kardeşim ah , bugün boşanmaya kalksam çekirdek alamam. Çünkü ben yokken mallar vardı zaten. tarlalar, evler, dükkanlar, kiralar... sayayımmı daha. bana gelinlere vermemek için her türlü oyunu yaparlar. Zaten Türkiye'de adalet diye bişey yok 🤦♀️Amin inşallah dileklerim gerçek olur. Allah seninde gönlünde ne varsa tez zamanda gerçekleştirsin amin
Evet Türkiye’de adalet maalesef kalmamış, hayat ve ekonomide çok kötü
Birkaç adet evim var ama evlenecek birini bulamıyorum sen buluyorsun maddi durumum yok diyorsun garip bir dünya
Evet her şey çok iyiydi bazı sorunlar vardı ama halledilirdi ama maddi durumdan dolayı bitti
Zaten öyle oluyor genelde maddi durumu olmayan işsizler kız peşinde işi gücü olanların vakti olmuyor.
Yok öyle değildi peşimde koşmadi, eğitimli biri Türkiye şartları iyi olsa en azından asgari ücretin üstünde bir maaşla işe başlardi
Herşeyi isteyebilirsin tek sorun paraysa bu sorun şenlik sorundur paraylamı evlenirsun sevdiginlemi biraz mantık lutfen
Gecinecek para yok nasıl evlenelim
Ya tamamda her şey para değil ben birine bunu anlatmaya çalıştım. baktim nafile ayrıldım bekleseydi halbuki şuanda herşeye sahiptik az ve öz olsun kaliteli vakit geçirmek önemli araban olmasada olur ev olmasada zamanla 2 kişi el ele verince her şey yerine oturur
Yanlış anladınız ben zaten ev istemedim. Kira karşılayacak para bile yok onu dedim. Araba da hedefim illa olsun demedim. Şu an sadece kira faturaya bile para yok
Sen yinede evlen o insanla zamanla her şey yoluna oyurucaktir üzme kendini maddiyat icin
Issıziz diyorum evlen diyorsun abi nasıl evlenelim birikim bile yok
Tamamda ismi begenmiorsunuz yoksa ismi yok yani
İkimiz de iyi alanlarda eğitim gördük dil biliyoruz vs. Gidip kuryelik mi yapalım. İş arıyoruz bir iki yıl sürebilir
Sevmiorsunuz ozaman alışkanlık tamamen :) kurtulun birbirinizden derim ister yanlış anla ister doğru
Yok seviyoruz ne alaka nereden çıkardın
Bazı şeyler alışkanlıktır unutma belki çevren müsait olmuor ve imkan el vermiyor yeni birini tanımana ve yaşın ilerledikce secenekler azalior en azından benim yaşadıklarım bu ve güvensizlik her zaman gizlisin zaten korkma. yani bazı şeylerden
Bunu nereden çıkardın
Sebebini söyle ki anlayayim
Gayet açık yazdım yani anlaşılmayacak bir şey yok
Benim görüşüm tamamen korkuorsun artık hayatına biri girmiyecekmi diye yaşın ilerliyor tabiki haklısın bazı şeyleri istiyorsun ama her şey emek ister sabır ister bu sabır yoksa zaten o ilişkiye girme er ya da geç biticektir biraz doyumlu olmak gerek
Hersey olur evllik ortak insanlar nankör zalim olmuş güven olmuyor cok çektim arabam var değer görmek sevmek sevilmek eşim sevgilim bas tacı eder bakarım
Ayrılmanız gerekmezdi bence maneviyat bu belli olmaz belki durumunuz düzelir
Sabır ve istikrarla zamanı gelince hepsi alınır
Ne yapmam lazım bilmiyorum tavsiyen var mı
Zengin biri ilenevlen
Olmaz istemiyorum
Evim var arabam var mühendisim müteahhitlik yapıyorum yaşım 26 uygunsa tanışalım şartlarım var
Kac yaşındasin he sende evi arabasi olsun tayfasindasin bu devirde kolay mi sence
Soruyu bir daha oku istersen ben karşımdakinden beklemiyorum. Zaten ev satın almadan bahsetmemişim bile
Pardon yanlis okumuşum en güzelini istiyorsun peki yas kac Şu an
21
Daha cok gencmissin
Evet onun da 25
Anladım acele etme istedigin biri cikar elbet
Araba istediğin surece sen mutlu olamazsın
Neden
Bizde senin durumundayız ablacım
Kız kıza düşünürsen, her türlü maddi yardıma varım
Ben de evlenmek istiyorum maddi durumum kötü.
Evlen de gör anyayı Konyayı
Çalışarak kazanacaksınız
Seks yap geçer evlilik istehin
Günah
Sevap olan ne var