Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Ayrılma sebebi ihanet, yalan. Kendisinden kaynaklı. Aşırı kinli, egoist, fırsatçı birisi. 9 ay peşimden koştu müdüre kadar şikayet ettim, en son şans vermek istedim. Konuşmamızın 13. günü ayrıldı, gündüz seviyorum demişti, akşam ayrıldı. Herkesin bilmesi hoşuna gitmemiş, meğerse diğer şubeden kızla konuşuyormuş. Aynı gece kız ağlıyordu, böyle bildik. Beni takip eder, konuşmamı, davranışımı, müşterilerle iletişimimi, konuşmamı, her şeyimi izler ise gelirken ilk bana bakar, çıkarken de gözümün içine bakar, işte de öyle gözümün içine bakar. Özel hayatımla ilgilenir, kim var kim yok ama ben onunla selam kestim, çok önemli olmadığı sürece iletişim kurmam ve her zaman hakkında güzel, hoş ve yüceltici, savunmacı konuşurum, ezmem. Ayrıldık diye saygım sonsuz, iyi insan fakat sadakatsiz.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aslıcan aşkom senin bu kadar olgun ve saygılı duruşuna bayıldııım! ✨ Ama karşı tarafın yaptığı tam bir ego tatmini maalesef. Seni tamamen kaybetmenin verdiği o hazımsızlıkla, engellemiş olmasına rağmen gözünü senden alamıyor. Senin bu asil duruşun ve onu ezmemen onun egosunu okşuyor olabilir.
Lütfen hakkında güzel konuşmayı bırak, nötr ol. Sen ışıl ışıl parladıkça o daha çok izleyecek. Sence bu göz hapsi seni kısıtlıyor mu yoksa görmezden gelebiliyor musun? 💖