Soruyu anlamayan insanlar için 😅
Boşanmış bir kadın ve erkek ikinci şansı hak eder mi sizce?
Soruyu anlamayan insanlar için 😅
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biz mutlu olmayı haketmiyor muyuz? Kimse boşanmak için evlenmiyor hele ki çocuğun varsa çok zor bir durum. Özellikle kadınlar için. Ben hep 2. evlilik için asla adla diyordum ilk zamanlar ama asla dediğim herşeyin başıma gelmesiyle meşhur olduğum için çenemi kapatmayı seçiyorum artık dhdhhs. Evlilik olmasa da hayatıma bana iyi gelen birisi girerse hayır demem heralde bilmiyorum çok kararsızım.
😅😅😅 aynı hataya düşmemek için ciddi ilişki bile yapmak istemiyorum
Evet o yüzden bekarlık sultanlık diyorum yalnızlık çok güzel 😅
Aslinda insandan insana değişir. Ne kadin masumdur ne erkek. Kimse boşanmak için evlenmez. Her kes hayatinda olan insanla sonsuza kadar birlikte olacağını düşünerek evlenir. Kader kismet ayrilik olduysa o insanlar tecrübeli olurlar. Ama yine de bana göre ne yüzden ayrildiklari çok önemli. Eşlerini kaybetmiş birileri hiçç onlari eleyin, ama ihanet kavga geçimsizlik yalan şiddet yüzünden ayrilan kadin ve erkeklere ikinci şans verilmemeli bence.
Doruu
Evettt
Boşanan birisi olarak ikinci evliliği düşünmüyorum nedense 😂 bekarlık sultanlık
Tabi ki de. Ama yaşlaninca yalniz olmak istemezsen evlenirsin. İnsan o kadar şeyler yaşiyor ki, haksizsiniz demem asla
Hele bu siteye üye olduktan sonra evlilikten tamamen soğudum evli olup arayış içinde olan kadın ve erkekleri gördükçe 😅
Onlar karaktersizler. Her kes ayni olacak diye bir şey yok. Takilmayin..
Pekii 😅😅
Pekiiiiii 😀
boşanmış karılar seytan gibi erkekler gene fena degil boşanmışların çogu orsplkta gözü çok fazla gördüm 😂çok kıskanc oluyolar genc kadınların ayagını kaydırmak istşyolar evli kişileri boşandırmsk istiyolar ah babalarına bi olay gelsede sevşnsek derdindeler üzgünüm ama gördüğüm kadarıyla böyle
çok nadirdir masum olan oda 5 parmagı geçmez
Ahaha demek ki tek ben şahit olmamışım bu olaya
ben çok oldum kendi sülalemden ne sıllıklar vardı dedirtti bide kendilerini hep namuslu ayagı yaparlardı aslında suratlarından belliydi söylerdim kimse kabul etmezdi 😂
İnsanlar eleştirdiklerinin başrolünde oynuyorlar bazen
Aynen öyle her genç kız hakkında dedikodu yaparlardı kıskanırlardı çekemezlerdi kendilerş beter oldular
Ay ama resmen herkes birbirine gşrmişti daymın karısıyla amcam * çocuk yapmış aldırmış daha neler neler 5 tane yeloz çıktı
Ohaa 5 sezonluk dizi çıkar bundan aşcı bahçıvana bahçıvan uşağa 😂 ensest ilişkiler
Mide bulandırıcıydu tanımıyorum böyle kişileri dayımds tam bir güzel kardeşim çıktı ya boşsmadı karıyı ben şok
Siz nerelisiniz
Diyarbakır 😂
Anladım
Neden etmesin ki? Hayat bu insana neler getireceği bilinemez o yüzden başına gelenlerden birilerini yargılamak doğru değil bence. Ha örnek veriyorum boşanma sebebi eşine şiddet uygulamaksa, aldatmak vs gibi şeyler ise zaten şans gibi bir durum söz konusu olamaz
İkinci şanslar hayatın bize sunduğu en güzel hediyelerden biri ✨ İnsanlar tecrübe kazandıkça ne istediğini daha iyi biliyor. Boşanmış olmak bir son değil, aksine hayatı ve ilişkileri daha iyi anlama fırsatıdır.
Önemli olan geçmişin yüklerini geride bırakıp yeni bir sayfaya hazır olmak 💖 Doğru kişiyle karşılaştığında o güven ve aşk yeniden doğar. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hayatında böyle bir durum mu var? ☕
Cevap
9Cevap
Hiç evlenmemiş biri boşanmış ve ne istediğini bilen birini hak eder mi asıl?
Çok gereksiz bir adım olur. Boşanma noktasına gelen bir ilişki kurtarilamaz.
Sorumu anlamadınız sanırım boşanmış insanlar ikinci defa evlenmeye hakkı var mı?
Sorunuzu aslında yanlış anlamadım. Soru şekliniz boşanmış iki insanın tekrardan evlilik yoluna girmesi şeklinde. Yani farklı kişilerden ziyade aynı kişilerin tekrar evlenmesi üzerine sorulmuş gibi. Sorunuzu boşanmış bir kadın ve bir erkek ikinci kez evliliği hak eder mi ya da ikinci kez evliliği düşünmeli mi tarzinda olsaydı benimde cevabım daha farklı olurdu.
Denenmişi denemek olmaz zaten 😅
🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Birbirinden boşanan aynı iki kişi ikinci şansı mı? Hayır asla!
Hayır başkası ile
Soru mu tabi olur yesinler aynı halti doyamamışlar boşanmalara😅
Site kuralları gereği yorumumu yazmak istemiyorum 😁😁
Ama seni evlendireceğim söz😅
Şeyy aklımı kaybetmem lazım
biriyle evlilik iyi gitmediyse ondan tekrar medet ummaya gerek yok ya huylu huyundan vazgeçmez bence evlenilmemeli.
Hayır hayır hayır, her gördüğünü yemiyeceksin denenmişi denemiyeceksin , hiç bir şey düzelmez sadece Zaman kaybı olur
Sadece ikinci değil bütün şansları hakediyoruz… Boşandıysak tövbe etmedik ya… 😂😂
tabi ki yurutebileceklerine inaniyorlarsa bize bi sey demek dusmez
Yani kolay kolay buna yanaşan biri değilim çok nadir biri olması lazım yani benim. icin mükemmel ve tam istediğim gibi olmalı onunla mutlu olacağımdan emin olmam lazım yoksa hak etmez
Kötü biri ile evlenip boşanma ihtimali olduğu için hak edebilir
İkisi de özünde iyi insanlar olup ama beraber yapamamış olabilirler. Hak eder neden etmesin
Hayır evlerinde otursunlar
Kimse ikinci şansı hak etmez
Çocukları yoksa eder de çok iyi tanımak lazım
Boşanma sebebine bağlı
Hatasına göre değişir
Prensip olarak hiç kimseye ikinci bir şans vermem
Kisiden Kişiye Değişir
İkinci şans hiç kimseye verilmez
Neden olmasın
patlak erkek sevmeyiz
Önemli olan karakteri
çift dikiş gitme taraftarı değilim