- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 ayYani biz erkekler arasında böyle şeyler kullanırız ve bundan hiçbiriniz de rahatsız olmayız biz kendimizden küçüklere abi dediğimiz olur ve kendimizden büyüklere ağa bilaller reis diyebiliriz. Biz kendi içimizde gayet güzel anlaşıyoruz yani dışarıdan kadınlara itici gelmesi falan umrunuzda olmaz
13 Yorumla- 1 ay
Siz aranızda ne kullanırsanız kullanın da kadınlara söylemeyin
- 1 ay
Kadına reis diyende ne bilim
- 1 ay
Aynen ya
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayBana her şey itici geliyor artık kadonı ile erkeği ile millet o kadar zıvanadan çıktı ki türkçe kelimeleri katledim araya saçma sapan anlamsız anlamı olmayan kelimeler mi kullanmak desem erkeklerin birbirine reis aga gibi sokak ağzı kullanmak mı desem şiddete başvurmak mı desem ya kadınlara ne demeli pardon?
Birbirine laubali hareketler uzaktan öpücük atmalar ben hiznet sektöründe yıllarca güvenlik işi yaptım hala içinddyim yok öpücük atmalar kendini bi bok sanmalar sıfatına baksan dönüp bakılacak tip olmamasına rağmen podyumda zannetmesi dedikodu yapması müşteri içinde aşko maşko mu her ne bk bi kelimeyse onu kullanıp öpüşüp sarılmalar ulan ben o mağazanın müdürü olacam hepsini koyardım kapının önüne affım yoktur bir önceki çalıştığım yerdr öyle şube şefi yapacaktılar beni millet korkardı neden hepsini kapının önüne koyacaktım çünkü dua etsinler akdeniz bölgesine taşınacağım yüzlerine de dedim hiçbirinizle çalışmam diye
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bana itici geliyor. Özellikle her cümlenin arasına reis ağa bilader sıkıştırılınca doğal samimiyetten çok yapay bir kabadayılık havası veriyor. Yakın arkadaş arasında bile sürekli kullanılması bir süre sonra yorucu geliyor bana.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 ayYani abartıya kaçmadan arada bir şaka mahiyetinde olabilir ama tabii bazısı tezeğini çıkartıyor. Yalan yok bazen şakalaşmak için veya hafif çapta kızdırma mahiyetinde dediğim olur. Ama abartmam yani
13 Yorumla- 1 ay
Şakası nerede bu hitap şekillerinin djd
- 1 ay
Ya mesala tertip napıyon diyom. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.
1 ayMerhaba,
Ben kullanmıyorum. Bana karşı da kullanmalarına izin vermiyorum. Saygısızlık olduğunu düşünüyorum! 😅
Reis, ağa, bilader, kral...16 Yorumla- 1 ay
Evet öyle ki zaten nasıl bir kafa
- 1 ay
Genelde abi dememek için kullanırlar. Ya da ben öyle denk geldim. Kadınlarda olmaz zaten diye düşünüyorum. Sjsjsj
- 1 ay
Yok biz birbirimize öyle hitap etmeyiz djd
- 1 ay
Demi, valla ben canım paşam aslanım abla abi takılıyorum öyle de en abi benim, en çok abi denen djdjd benim büyüttüğüm çocuklar boyum kadar oldu
- 1 ay
En güzeli ya
- 1 ay
EyvAllah 🌸senin güzelliğin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
u 1 ayİtici ötesi, daha bir kadına nasıl hitap edeceğini öğrenememiş mağara adamı diyoruz bunlara..
22 Yorumla- 1 ay
Elinde mızrak totosunda yaprak djfj
- 1 ay
Aynen öyle 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 ayŞu hitapları ne erkekler kadınlara desin ne de kadınlar erkeklere aşırı itici 🤦🏻
12 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum
- 1 ay
😌🙏🏻
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Kullanmıyorum da bazıları itici, genelde adaş veya rafık diyorum o da samimi ve yakın olduğum kişilere.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Birbirlerine aşkım deselerdi peki?😂
13 Yorumla- 1 ay
Yavrum bize ne birbirlerine anam da diyebilirler djfjs
- 1 ay
Sjjfksks ❤️😘
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 ayHayatta kullanmam çok sokak ağzı bunlar bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 271b cevap paylaştı.
u 1 ayKadınlar zaten bu tipleri sevmiyor mu böyle maço eli ağır ağır abileri seviyorlar işte niye itici bulmuşlar garip.
112 Yorumla- 1 ay
Barış 😒
- 1 ay
Dur bir linçliyorum engel olma lütfen 😒 erkekleri de sor onları da gömeyim
- 1 ay
Sende bir kadın düşmanlığı başladı sjsjs 😅
- 1 ay
haklı olunca hemen kadın düşmanı :D erkekleri de eleştirdiğimi görün bir zahmet sjsj
- 1 ay
Maçoluk başka bu hitap şekilleri başka 😅 onlar genelde böyle hitap etmez
- 1 ay
Yoo ederler 😅
- 1 ay
Etmezler 😒
- 1 ay
Uykum var yoksa devam ederdim de 😒
- 1 ay
Gıcıklığına mı djdj
- 1 ay
- 1 ay
😂😂
- 1 ay
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 44b cevap paylaştı.
1 ayBen pek tercih etmiyorum gadası
11 Yorumla- 1 ay
👏
Ben de zaten ağa demeden duramazdım.
Bu sosyal medya yüzünden kime nasıl hitap edeceğimizi şaşırdık. "Sizli" konuşuyoruz olmuyor, isimle hitap ediyoruz olmuyor. Bundan sonra "hişt, pişt" diyeceğim =/
11 Yorumla- 1 ay
Abarttt
1 ayBenimle böyle konuşacak birinin yakın çevremden geçme ihtimali yok. Bana yavşamadığını bu şekilde kanıtlamana gerek yok ismimle hitap edebilirsin gözlerime derince bakmıyorsa aptal aptal gülümsemiyorsan veya normalinden fazla nazik davranmıyorsan benden hoşlandığını düşünmiycem sakinnn !!! Bence aşırı itici belli bir samimiyete gelmeden kanka falan demekle rahatsız edici geliyor bana bir dur önce arkadaş olalım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayBen kadınların erkeklere böyle seslenmesini çok itici buluyorum. Erkekler kendi aralarında bu tür hitaplar kullanıyor ama kadınların kullanmasına ifrit oluyorum ben. Ya hacııı baksana, reis napıyon 🤮 🤮 Çok kötü yaa.
11 Yorumla- 1 ay
Evet 😒
1 ayBelki de bizi çekici bulan ama bize itici gelen kadınlara uyguladığımız bir tarifedir. Neden böyle bir senaryoyu ihtimaller arasına almadın? Seni çekici bulan erkek, seninle askerlik arkadaşı gibi konuşmaz.
14 Yorumla- 1 ay
Evet bu da bir ihtimal
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Evet. Kuvvetle muhtemel öyledir. Ülkemizde erkekler uçan kuşana yazıyor, o yüzden hiçbir kıza arkadaş gözüyle bakmazlar diye bir algı var da hiç doğru değil. Bende zerre kadar titreşim yaratmayan yığınla kadın var dışarıda. Bunların içinde benden hoşlananlar, bana yazanlar da var. Hiçbir şekilde bunlarla arkadaşlığın ötesine geçmedim. Sırf kadın olmanız benim gözümde sizleri bir obje, av, hedef yapmıyor.
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Şu da var. Bir erkek, kıza karşı birader, ağa gibi saçma laflar ediyorsa ya kızı çekici bulmuyordur ki bu güçlü ihtimal veya kızı çekici buluyordur ama daha iyi alternatifleri olan bir erkektir. Bu bakımdan seçicidir. Her kızla arkadaştan öte konsepti yaşamak istemez.
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL Az önce güncellemeni okudum. Seni hedefine koymuş ama uzağında kalınca sana nefret oku atarak yıkık egosunu toplamaya çalışan birisidir kesin. Özgüveni ve içsel barışı bir kadının ilgisine, onayına bağlı köle ruhlu hemcinslerime bir an önce ötenazi uygulansa da şu ülkenin bağırsakları temizlense keşke.
Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Bana itici geliyor ama bizi etkilemek için yaptıklarını düşünmüyorum. Etkilemek için daha fazla kelime dağarcıkları vardır diye düşünmek istiyorum sjsjskdd
12 Yorumla- 1 ay
Cool göründüklerini sanıyorlar bence 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayBu şekilde hitap edilmesi kadınlara son derece itici gelir
Ben her zaman "devrem - tertip - kanka" diye hitap ediyorum çok romantik buluyorlar12 Yorumla- 1 ay
Hiç komik değil 😁
- 1 ay
Sen de çok romantik buldun ama itiraf etmek istemiyorsun
Etkilenmemek için öyle yazdın
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Benimle böyle konuşan biriyle arkadaşlık yapmam. Güya kendince sınır çiziyor bazıları bu şekilde ama çok itici oluyor. Sanki öyle konuşmayınca onlara yürüyeceğimizi sananlar var fgjhdhjg
13 Yorumla- 1 ay
Bu düşünceyle yapıyorlarsa yazık kafalarına ahshdahaha
- 1 ay
Aslanım ne ya of be aman :D iqsuz canlılar
1 ayNe hakla erkekleri eleştiriyorsunuz şekil hanım biz sizin aşkım cicim poncigim antin kuntin laflara karışmıyoruz
Yok ağam bizde böyle valla işinize geliyse artık 🥸📿
17 Yorumla- 1 ay
Eleştirebileceğim bir nokta yakaladım sjfj
- 1 ay
Ne var yanı şöyle delikanlı olaydiniz hı çok mu şey istedik yok anam eski kadınlardi onlar 🤔
- 1 ay
Biz şimdiki erkeklerden daha delikanlıyız
- 1 ay
Evet Kleopatra gibi kadınsınız maşallah size tü tü tü tü 🧿🧿 nerde öyle Marcus Antonious lar sende haklısın 😂
- 1 ay
Evet öyleyizzzzzz
- 1 ay
Helal reisim 👏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
1 ayReis kelimesini arkadaşlarla kaldırdık. Kadınlara reis vs diye hitap etmem ama bana diyen kadınlar oldu direkt bir soğuma buz gibi kesiliyorum ve bir şey diyince de öyle kalır konuyu uzatmam konuşmam
12 Yorumla- 1 ay
Aynı şekilde kadınlar kullanınca da itici dimi
- 1 ay
aşırı hem de
- Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
1 ayHiç sevmiyorum şahsen bana baya cahil insan imajı çiziyor bu hitaplar
Normal düzgün hitaplar varken bunları mi kullanır insan diyorum
23 Yorumla- 1 ay
Evet ya aşırı itici geliyor bana kral falan git onu kahvede arkadaşına söyle mal ya
- 1 ay
Evet evet kesinlikle şu erkeklere konuşma dersi verilmeli kesinlikle bu konuda
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
1 ayKadınlara hitap edilmiyor bu şekilde hem cinsine dersin. Kadınları ilgilendiren bir şey yok rahat ol. Bu bir samimiyet göstergesi.
16 Yorumla- 1 ay
Yok bize de söylüyorlar
- 1 ay
O kadar da değil takılıyordur sana diyen. :)
- 1 ay
😒 hiç hoş değil bence
- 1 ay
Şakasına demiştir anlarsın bunu abartma.
- 1 ay
Abartıcam 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayKadına mı öyle hitap ediyormuş 😂 ben bazen belli bir mesafede durmasını istediğim erkeklere karrrdeşş derim 😂😂
17 Yorumla- 1 ay
Tabii kadınlara öyle hitap edenler var djd
- 1 ay
Bence olmaması gerekiyor. Zaten çok sağlıksız davranışları olan bir topluluk olduk. Örneğin gizli bir cinsel çekim her zaman olur. O kadınla sevgili olmasan bile vardır yani içinde istek. Sağlıklı olan budur çünkü. Yoksa nasıl ureyeceksin yani.. Kadına aga deyince bütün o cinsel arzu bitmiş oluyor 😂
- 1 ay
Ahahaha tespit gibi tespit
- 1 ay
Eyvallah hacıı 😂
- 1 ay
İticiii
- 1 ay
@Kemalll01 yaşça büyük ve olgunsa normal aslında. Ninelerimizle de sevişmek olmaz 😂 ben aynı veya benzer yaşta olarak söyledim..
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Bı de sahiplik eki kullaniyorlar , reisiiimm ağam shshs bizi böyle sahiplenseler sorun ortadan kalkacak zaten 😂
13 Yorumla- 1 ay
Ay lütfen sahiplenmesinler
“Helal len Yusufiiii” diyordum, ondan mı terk edildim acaba, ismi de Yusuf değildi ama bu bir akım videosuydu sadece. Geri dön Tülay
11 Yorumla- 1 ay
😒 öyle denir mir Yusufiye
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çekici bulmadığınız ne malum? Tabii ki bu bir genellemedir ve hatalıdır.
Not: bir kadına asla o şekilde hitap etmedim edemem etmem de.
13 Yorumla- 1 ay
Bulmuyoruz bak yorumlara
- 1 ay
😏 Peki o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayKendi aralarında ne derlerse desinler ama bir kadına bu şekilde ifadeler kullanılmaz, bunu kabul eden kadınlar da ayrı bir garip geliyor
15 Yorumla- 1 ay
Keko keko hareketler
- 1 ay
adam denmez
- 1 ay
bunlara
- 1 ay
Hanzoo diyelim 😏
- 1 ay
her neyse işte ama adam olmadıkları kesin 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayKadınlara karşı kullanmam bazen samimiyetim olan hemcinslerime dediğim oluyor ağız alışkanlığı :D
11 Yorumla- 1 ay
Siz kendi aranızda her şeyi diyin birbirinize djfj
1 aybanada lisedeyken omuzlarıma vururlardı masallah iyi ses çıkıyo diyip gülerlerdi anlamazdım hepside yakışıylıydı ama ne anlama geldiğini bilmiyom🙃
14 Yorumla- 1 ay
Lise erkeklerinden örnek verme :D onlardan daha hiçbir şey olmamış çenin onlar sjsjs beyinsel aktiflik göremezsin
- 1 ay
ne bilim hep öyle yapıyolardı gülüyorlar dı ay benle çok ugrasıyolardı ya sabahın köründe beni oturdu tekerlekli sandalyeye dolastırırlardı okuldaki herkes beni tanıyor 🤣
- 1 ay
daha neler neler yaşandı aradan kaç sene geçti hepsi evlenmiş hamile kalmış soklar yasadım
- 1 ay
Boyum kadar hepsinin çocukları olmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
1 aySiz Kadınlarda Aşko kuşko Kankiş Kankişto gibi İğrençdir Bence
11 Yorumla- 1 ay
Tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayerkek erkeğe bile aşırı cahilce geliyor. bide kadınamı kullanacağız :D
ayrıca reis boykotlu uzun zamandır :)
13 Yorumla- 1 ay
O Reis o Reis değil 🙄
- 1 ay
ya geyik geçiyorum biliyoruz herhaşde
- 1 ay
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
1 aySanki daha çok sana o gözle bakmıyorum diyor gibiler de nolur baksınlar kdndk
12 Yorumla- 1 ay
Ay bayılırıss kendimisssi öldürürürüsss
- 1 ay
Hahahah dkdjfd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayDiyen varsa da kafaya çantayı yiyince fikri değişir shdhd
11 Yorumla- 1 ay
Doğru djd
Ayy biz duymayalım mümkünse 🤭 kendi aralarında kısık konuşsunlar bizi iter yani balım😄
13 Yorumla- 1 ay
Aşırı öykk ya
- 1 ay
😅🌸🌸
Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. İnsanlara ismi dışında hitap da bulunmak aşırı itici bence , gereksiz geliyor bana😏
11 Yorumla- 1 ay
Bence de zor bir. şey sanki
- Aşk İlişkileri konusunda 893 cevap paylaştı.
1 ayKadınlara söylemesini sevmiyorum kendi aralarında istedikleri gibi takılsınlar
14 Yorumla- 1 ay
Ben de yavruşum
- 1 ay
😘
- 1 ay
Çok seviyorum seniiii❤️❤️
- 1 ay
Ben de seni çok çok seviyorum kii❤️
Aşk İlişkileri konusunda 980 cevap paylaştı. Asker arkadaşı değilsek eğer, sadece kendi aralarında kullansınlar lütfen.
13 Yorumla- 1 ay
İlla hitap etmesinler bize zaten işlerine baksınlar djf
- 1 ay
Mümkün değil gibi itici itici dolanıyorlar sndj
1 ayDenesin bir söylemeyi 5 10 ay boyunca ekseriyetle başının etini yiyebilirim 😂
14 Yorumla- 1 ay
Buyrun cenaze namazına jssj
- 1 ay
2 yıl sonra bile kelimesi kelimesine söyleyebilirim hatta 😂
- 1 ay
Kindar djdj
- 1 ay
Nıççççç bunların hepsi aşktan 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kral var bide onu unuttun son derece iğrenç ve itici ıyyyyy sevimsizler
12 Yorumla- 1 ay
Sjdjsjs :D unutmadım daha da yazardım da neyse
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bazı kızların kendisi diyor ama skdjskdj. ama kıza demem olmaz :D bozulur kız
16 Yorumla- 1 ay
Şimdi o başka :D kadınlarda cool görünüyor
- 1 ay
Ama erkeğin hoşuna bile kaçar :D kral vs denmesi
- 1 ay
Cilveli şekilde söyler djdj
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 aySamimiyet bence
O değilde ikinci görsel 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
11 Yorumla- 1 ay
😁👌
Gizli Üye(18-24)1 ayBana erkek sınıf arkadaşım emmioğlu derdi ve çok sinir bozucu kendileri erkek erkeğe diyebilirler ama bir kıza reis ağa felan denmesi çok kaba
22 Yorumla- 1 ay
🤦🏼♀️ Kesin senden hoşlanıyordu shsjs
- 1 ay
🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayBana göre kesinlikle itici ve bu tür hitaplardan da hiç haz etmiyorum. 😒
11 Yorumla- 1 ay
Evet ya 🙄
1 ayBence samimiyet kurmaya çalışırken fazla laubali ve yapmacık bir üsluba kaçabiliyorlar. Daha tanışmadan bu tarz hitaplar kullanmak sıcaklık değil, çoğu zaman iticilik ve mesafe hissi yaratıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkekte duymak istemeyeceğim hitap şekilleri, çok rahat ve gevşek bir imaj çiziyor insanın gözünde. Ha çok yakınıdır, arada bir ağzından çıkar neyse ama sürekli sürekli kullanması çok itici.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 aySamimiyse ya da tanımıyorsa yabancı birisiyse bisey sormak için zaten bunları söyler.
Ama kimin ve ne şekilde söylediğine göre değişir bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. cok gicik olurum birde la bebe lalu lulu konusanlar cok itici
11 Yorumla- 1 ay
🤦🏼♀️😒 evet
Nasıl hitap edileceğini bilmiyorsak normalde bu kelimeleri kullanırız onun dışında arkadaşlar arasında yine kullanıyoruz samimiyetten. Reis diyerek hafiften böyle gaz veriyoruz konuda "oo harikasın" gibi, Bildaer diyerekte atar gider yapıyoruz felan. Yani ben ve arkadaşlarım arasında böyle kimisi farklı şekildede kullanıyor olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Reis kelimesine acayip kılım.. biri söyleyince elimin tersi ile patlatasım geliyor.
Manitaya yavrumm demek daha samimi geliyor bana her zaman.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 ayErkekler arası sorun yok ama bir kadınla şekilde hitap hoş değil tabiki de. Aynı şekilde kadınların da erkeklere karşı öyle hitap etmesi aşırı itici. Bi kadın bana kanka dese anında sogurum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayErkek erkeğe samimi ortamlarda söylenecek hitaplar bunlar.
Kadına hitap ederken nezaketine uygun ve arz ettiği güzelliğe yakışacak hitaplar kullanılmalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayNaber kral merhaba hocam diyenlerde var baya itici
https://www.youtube.com/embed/N9tGfESIYxg10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 ayAşşırı itici...🤮
23 Yorumla- 1 ay
Ben de öykk buluyorum
- 1 ay
Hödükler işte sanki asker arkadaşıyız, üslup kimliktir diye boşuna denilmiyo...
- 1 ay
Bu sözü de senden öğrendim şimdi djfk
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
29 güTuhaf geliyor, bunu abartıp Hafız, dekan, hacı abi, usta gibi şeyler diyenleri de görüyorum. Benim bir ismim var.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Erkek arkadaşlarıma da o tabirleri kullanmadığım için bana göre iticilik kadına kadın gibi davranılması gerekir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.
1 ayGenelde samimiyetimizin olmadığı ama işimizin düştüğü kişilerle konulurken bunu kullanıyoruz. "Aga" hariç. Aga'yı herkese karşı kullanabiliriz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayErkeklerden çok soğudum hepsi bacımdır. Bana istediğini diyebilirler kızmam
11 Yorumla- 1 ay
Shsjss ah ulan 😅
Gizli Üye(36-45)1 ayBir de yaşadığım yerde bir görsen var ya hepsi ki birbirine ya reis ya başkan..
16 Yorumla- 1 ay
Nerede yaşıyon
Cevap sahibi1 ayMersin de. İnan herkes birbirine aynı şekilde hitap ediyor ya reis ya başkan başka başka da hiçbir söylem yok..
- 1 ay
Acilen değişmeli Mersin'e yazıyorum shdjs
Cevap sahibi1 ay😅 lütfen bu konuya bir el at hayır tayin isteme durumun da yok
- 1 ay
Tamam halledeceğiz herkes sakin olsun Mersin'de halka selamlar saygılar shdj
Cevap sahibi1 ay🙂 hadi bakalım o halde güzel haberlerini bekliyorum. Saygılar selamlar bizden efenim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayKarşımdaki bayan nasıl hitap ediyorsa öyle hitap ederim.
Kardeşim diyorsa bundan sonra kardeşimdir.
Beyefendi diyorsa hanımefendidir gözümden.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
1 ayKişiye göre değişir belki ama bana oldukça itici geliyor 🥲
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Erkek erkeğe olurda
Ama çıktığı kızada böyle diyosa o çocuktan cacık bile olmaz10 Yorumlakötü, ciddiyetsizlik iyi bir izlenim bırakmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
1 ayKız Erkeğe Neden Böyle Hitap edelim ki Kuzum Çok Gereksiz
10 Yorumla - Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat