Exini takip eden exime sinirlenip yazdım, şimdi o uyuyor mesajı silmeli miyim?

Bu çocuk benim içimde 2017’den beri ukde kalmıştı o zaman sevgilimdi, çocuktuk biz onunla öyle. Sadece 2017’de yüz yüze görüşmüştük ortaokulda, onun dışında onu sadece okulda görüyordum yani buluşmak değil, konuşmadık bile. Aynı ortaokula ve liseye gitsek bile onu toplasan bir sene görmemişimdir. Neyse 2025’in başında cesaretimi toplayarak ona itiraf ettim. Sonra aramızda çok toksik, gelgitli bir ilişki oldu yani ayda sadece 1-2 hafta konuşuyorduk, başka şehirdeydi. Neyse biz buluşacaktık baya teferruata girdim bunun için ama o buluşmadan bir gün önce benimle iletişimini tamamen kesti, hiç yazmadı, bana söylemeden yazdığım paragraflara görüldü bile atmadı. İki ay sonra yazdı, ben seni bu kötü hayatıma sokmak istemiyordum falan dedi. Evet, hayatında birçok sıkıntı var, silah taşımak zorunda vs. ama uzaktan ilişki içinde bile benimle ağzıyla söylese de o kadar çok ilgilenmedi, ben sevilmediğimi çok hissettim. Neyse, benim bununla çok bir muhabbetim yokken o buluşma olayından sonra yine ayrıyken geçen ay bana yazıyor işte, profilini at, ben o kıza aşığım, seni hâlâ seviyorum yazıyor ama ben ona arkadaş gibi gördüğümü, etkileşimimiz olmasa daha iyi olacağını söyledim. O da saygı duyuyorum, bir daha rahatsız etmeyeceğim dedi ve bizim konuşmamız tamamen bitti. Ama bu gitti, aradan beş gün sonra yıllarca koymadığı profil fotoğrafı koydu Instagram’a, kendi şehrinde birkaç tane kız falan takip etmeye başladı. Normalde 50 küsur falan takipçisi sabitti. En son, aradan bir 10-15 gün geçti galiba, o kızları çıkardı ve gitti eski sevgilisiyle takipleşti... Hadi buna da neyse dedim ama Spotify’a kızın ismini ve soyadını yazınca bir tane playlist çıktı ve ikisinin baş harfi vardı ama takipleşmiyorlardı. Bana bir yıl boyunca ilgi göstermeyip benimle buluşmalara bahane bulan bu insana sessiz kalamazdım, içimde de kalsın istemedim ve ben de “görünen o ki doğru karar vermişim” “👏🏻”“şaşırmadım aslında bu kadar erken olduğuna ama neyse Allah’ın işi seni engelliyorum mutluluklar” yazdım, sonra pişman oldum, acaba silsem mi? Erkekler cevaplasa daha çok aydınlanırım.

Güncellemeler
1 sa
Bu arada yıllardır çocuk bilmiyordu 2025 ekimde yazdım ona bu muhabbet (hatta muhabbetsizlik) temmuza kadar sürdü 9 ay falan yani ve bu süreçte kızları eklemedi takipçisi çok düşüktü (50 küsür) yıllardır pp yoktu bana yazmasa bile etkileşim veriyordu vs vs
Exini takip eden exime sinirlenip yazdım, şimdi o uyuyor mesajı silmeli miyim?