Sevgilimin madde kullandığını düşünüyorum ama yok diyor sizce ona bunu nasıl bıraktırırım
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimin madde kullandığını düşünüyorum ama yok diyor sizce ona bunu nasıl bıraktırırım
Onu bıraktırmak yerine sen onu bıraksan mı hani dünyada milyonlarca erkek var Bi erkek madde kullanıyorsa belli Bi süre sonra sizden biri oluyor biyolojik olarak bilgin olsun
Bıraktim ama halen seviyorum ona biraktirip tekrar barışmak derdim
Bırakmaz kolay kolay
Nasil sizden biri oluyor biyolojik olarak anlamadm
Biraz araştır öğrenirsin
Soylermisin
Erkekliği bitiyor işte nasıl anlatayım.
Erkekligi kalmaz kadın mı olur yani tobe yarabbi
Bi yerimden uydurmuyorum bunu gir araştır
Bir erkeyi degistirebilirim dusunen kadin daha , sen ne onu degistirebilirsin nede o seyi biraktirabilirsin. Onun icin gelmedikten sonra ve kendini gelistiremeye kapali olan bir insansi degil sen annasi babasi degistiremez. O zahmete girme diye soyluyorum.
Haklisin ailesi atmış evden
Bence sen o sevgiliyi bırak. Kendi gibilerle olsun.
Bıraktım da seviyorum hala ya kendi itiraf etmiyor ama ictini
Sevme. Uğraşma. Ne hali varsa görsün. Sadece egosunu okşuyorsun. O madde kadar umrumda değilsin. Anası, babası, psikoloğu değilsin. Kendi düzgün hayatına devam et. Siirttir et onu.
Dogru da ailesi de evden atmis onu o madde kadar önemli deglmiyim hiç güleceğim yok fjfjf
Ne halin varsa gör.
Evet psikologu değilim inşallah kurtulur ben temiz hayatımı yaşamaya devam
@SymrnaCityStyle Akıl büyük nimet, Olmayanlarda bedelini öder bırak
@Gangshit_07 senin daha sınavın bitmedi ölmedin büyük konuşma içtiğini bilmeden aşık olursan birine görürüm seni
Akilsizlik neymis
Sizin aşk dediğiniz şey görüntüye aşık olmaksa s*ksinler öyle aşkı... Aşkı birak sevgi diye bişey de Yok. Kimse kimseyi çıkarı olmadan sevemez
@Gangshit_07 çıkarım yok ama seviyorum onu
Biz Berk ve Şenay. Çok hassas ve yıpratıcı bir durumun içindesin, seni çok iyi anlıyoruz 🫂 Bu yükü tek başına omuzlayamazsın. Öncellikle onu suçlamadan, güvende hissettiği bir anda endişelerini sakince paylaşmalısın ☕ Ancak bağımlılık profesyonel destek gerektirir. Onu bir uzmandan veya AMATEM gibi kurumlardan yardım almaya ikna etmeye çalışmalısın 🧠 Kendi ruh sağlığını da korumayı unutma ✨ Konuşmak istersen chat özelliğimize bekleriz 🎙️
Tesekurler
Rica ederiz, her zaman buradayız! Umarız bu süreci en az hasarla ve sağlıkla atlatırsınız, kendine çok dikkat et 🫂✨
Cevap
12Cevap
Hayatından çıkarak zaten seni seviyorsa kendisi bırakır senin için yok bırakmıyorsa en azından kendine bir iyilik yapmış olursun
Ayrıldım ben zaten ama ona biraktirip barışmak istiyorum
Eğer ki akillanip ben temizlenicem yeter ki gel demediyse hala geriye dönmeyi sakin aklından geçirme yarın öbür gün o kararın hayatına bile mal olabilir
Haklisin
hiç kimse bıraktıramaz, gerçekten isterse kendi bırakır sadece.
O nasıl olacak ki kendi insan nası birakablr jfjf
Yaaa ama ne iciyodun
Sana yazablrmym
Bu konu hakkinda
Varsa bıraktıramazsın
Ben onu biraktm
En mantıklı seçim gerçekten
Bıraktıramassın bence sen onu bırak
Ben onu bıraktım ama ona biraktirip barışmak amacim
Tedaviye nasıl ikna edermki
Tamam ama ictini kabl etmiyor nasıl bırak diyeblrmki
Sonun belli haberde izleriz
Allah korusun
Bak kızm kimsin nasıl birisin bilmem beni de ilgilendirmez böyle insanlar sana zarar verir anlıyorum seviyorsun ama bunlar geleceğini yok edebilir
Ben ayrıldım zaten gorusmuyormki
Bıraktırmaya çalışma da
Yeşilaya başvur
O kendi vurmuştur heralde
Sevgılını bırak, uzak dur ondan sana zarar verır
Ayrıldım da seviyorum halen ona biraktirip tekrar onla olsam
Sana zarar verır, madde nasıl bır sey bılıyo musun, anne babasını kesen var ugruna, hangı sehırdensın pekı
Biliyorum
Kendını rıske atma, sevdıgını sanıyosun ama sana kotuluk ettıkten sonra pısman olsan da fsyfa etmez yanı
Profesyonel destek olmadan imkansız
Ailesi evden atmis bende gorusmuyorm ayrıldım nasi destek alcakki
Amatem e gidip gönüllü olup isteye isteye tedavi olucak. Eğer samimiyse yoksa emin ol kuzu imkansız
Ankara'da amatem nerde vardır bu bilmez ki birakmayi bağımlılık esir almış bunu
Yaz Google a ama uzak dur derim
Ben görüşmüyorum ama ararsam şöyle derim gerçekten sevgini ispat etmek istiyosan tedavi ol
Arama sorma uzak dur. Olmayacak dua ya amin deme emin ol birgün çok kötü olursun
Haklisin
Ne için
Yazsım oku
Onu memelerine bağımlı hale getir
Akıl hastanesi
yardimci olamazsin onu birak kendini kurtar
Ben bıraktım zaten amaç ona onu biraktirmak hfjf
bagimli olan birini ancak kendi kurtarabilir bu bazi seyleri gormekle ve kabul etmekle alakali.. aksi halde o bagimliligi onu ve etrafindakileri asagi ceker.. aci ve uzucu biliyorum ama sen zarar gordugunde cok pisman olacaksin.. ne tipler gordum degisemediler o yuzden boş ver.. sana zarar verecek birine donusmuslerse bu senin sinirin olsun ve hemen uzaklas
Ayrıl tek seçenek bu
Bıraktıramazain
Cok zor bence o sana alıştırmayın onu terk et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?