SEVGİLİMİN ABİSİNİ AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM NE YAPACAĞIM?

Merhaba sevgili KizlarSoruyor üyeleri. Ben 20 hatta neredeyse 21 yaşında bir kadınım. Sevgilim ile çok uzun zamandır birlikteyiz ama abisiyle ilişkimiz başladıktan çok sonra tanıştım. Tanışalı bir kaç ay olduktan sonra bana farklı davranmaya başladı. Sevgilimin abisi sevgilimin tamamen zıttı bir karaktere sahip birisi kuzeyse diğeri güney gibi. Sevgilim varken benimle şakasına dalga geçip benimle uğraşıyor ve bana kardeşiymiş gibi davranıyor ama sevgilim yokken bana çok sıcak kanlı davranıyor. Aramızda bir kaç kez yakınlaşma oldu -ilk o beni öptü hatta- ve daha ileri şeyler de oldu ve işin garip kısmı bir şeyler yaşanırken ikimizin de hiçbir şey söylememesi ve hiçbir zaman hiçbir şekilde hiçbir şeyden bahsetmememiz. Tıpkı hiç yaşanmamış gibi. Sürekli aklımda ve sürekli onu görmek ve onunla konuşmak istiyorum ama sevgilimi de seviyorum. Abisiyle aramızda bir şey geçecek gibi olduğu ve bu sevgilim yüzünden bozulduğunda daha hırslı sevişiyorum sevgilimle hıncımı çıkarır gibi. Üzülmesini gerçekten istemiyorum ve allah kahretsin ki çok iyi birisi bana karşı, bakımlı, yakışıklı, zeki, komik, ilgili. İki kişiyi aynı anda sevebilir mi insan sizce canım üyeler? Bana sevgilinden ayrıl demeyin çünkü biliyorum bu dediğim çok yanlış ama ayrılmak istemiyorum çünkü onu çok özleyeceğimi biliyorum ve ayrılırsam bir daha abisini hiç göremeyebilirim de. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun birisinin görüşüne çok ihtiyacım var.
SEVGİLİMİN ABİSİNİ AKLIMDAN ÇIKARAMIYORUM NE YAPACAĞIM?