Sevgilimle madde bagimliligi, hakaret ve guven sorunu yasiyorum, bu iliskiyi nasil duzeltebilirim?

İnsanları ben mi yanlış anlıyorum yoksa onlarda anlayamıyorum biri bise dese bska bise algılıyorm. Sevgilim annesine beni anlattığını söyledi bende daha erken değilmi cahilce ve çocukla davranmışsn sanki dedim. Annesi demiş senin karşına onu Allah gönderdi. Nie öyle bise dedi dedim. İkimizde madde kullanıyorz annesi demiş o kızın maddeyi bırakmasında vesile olman için demiş sinirlendim benim maddeyi bırakmak için mi bu kapı var nie insanı küçümsüyosunuz dedim. Sen mi bana bıraktırcakdn sende kullanıosn dedm sende bana bıraktırrabilirsib dedi. Ama manalı söledi. dha düzgün sekılde ifade edebilirdi ben yanlış anlamamm için kendimi küçük gördüm. Ve sinirlenip çayı felan döktüm. Oda bana namussuz dedi. Çok küfür lü konsuuyor. Bu da beni çok sinirlendiriyor. O biseye sinirlendiğinde ben alttan alıyorum ama o almıyor. Uzatıyor. Amacım ikimizinde maddeui bırakması. Ama o hep benle zıtlaşıyor sonra istedini eline veriyorum. Küfürler hakaretler ediyor ben gidince. Beni suçluyor. Neymiş annesine gözyaşı dökmüş benim için nie dedim ne alaka Banamı acıyorsunofa kullanıyor yani bu sekılde anlatması yaklaşması beni sinirlendiriyor ve hazmedemiyorm. İçimde art niyet yok diyor kötü niyet nedir diyorum. Bi kızı kullanmaktır diyor. Doğanın kanunu bu diyorum. Sen alışmışsın. Serbest yasamaya diyor. Ben öyle biri değilim gerçekten değilim. Ama beni tanımak istemiyor. Gibime geliyor suçlaması da beni hataya yani ona zarar vermeye zorluyor. Gururumla oynanmış duygularımla oynanmış dalga geçilmiş gibi düşünüyorum kendimi. Gururrm için ben 8 senelik birlikteliğimi o kişinin yüzünü keserek bitirmiştim. Cok pskolejik sorunlar yasadım hiç bi tedavi olmadan herseyin üstesinden gelmeye çalışıyorm.. Ama bu tür insanları görünce ve zamanımdan kayıplar olunca olmadım biri gibi suçlanıp hakaretler görünce mücadele sabır görmeyince ve dalda geçildini anlayıp bunu söyleyince kendimi savunmaya geçince ve sonunda zarar gore yine ben olunca Cok yıpranıyorum. İnsanlardan Cok uzaklaştım çünkü herkes aynı insanları tanımak beni hasta etti sanırım. ya da edicek bilmiyorum. Peki bu olayda ne yapmam lzm Bna yol gosterir misiniz?

Sevgilimle madde bagimliligi, hakaret ve guven sorunu yasiyorum, bu iliskiyi nasil duzeltebilirim?