Lisede herkes tipe baktığı için çok fazla sevgilim olmuştu fakat son 5 senedir kızlar aşırı derecede boya baktığı için artık sevgilim olmuyor. Nasıl bir döneme geldik anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı? 1.78 boyundayım bu arada
12 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lisede herkes tipe baktığı için çok fazla sevgilim olmuştu fakat son 5 senedir kızlar aşırı derecede boya baktığı için artık sevgilim olmuyor. Nasıl bir döneme geldik anlamadım. Bu durumu yaşayan var mı? 1.78 boyundayım bu arada
178 yurdumuz erkeği için gayet iyi bir boy. sanki tr hep 185+ adamlarla dolu. ya şımarık tipleri buluyorsun ya da başka bir sorunun var ama boyunu bahane ediyorlar.
Yeni nesil baya uzun az olan neyse o beğeniliyor sorsak sen de 185 üstü istersim bahane ediyorlar diye yumuşatamana grrek yok uzun erkek istemenize de bir şey demiyorum şimdi uzun erkek isteyen kız seni de beğenebilir deme uzun erkek isteyen kızlarla asla sevgili olmak istemem aklı uzunda kalır çünkü bana uzun bulamadı siyr gelir
boy takıntım hiç yok 170 birisi ile de çıkmışlığım var bu 1. karşımdaki insanda eğer görünüşe dikkat edeceksem boyundan çok fiziğine ve ne kadar bakımlı olup olmadığına bakarım bu 2. yeni nesil daha uzun olabilir ama kısa olanlar da var bu 3. 165 falan olsaydın hadi yine haklısın derdim ama her taraf basketbolcu kaynamıyor boya önem vermeyen insanlar da var
Boya önem vermeyen kızlar olsa görürürdük liseden sonra hepiniz 185 üstüylr oluyprsunuz 170 biriylr anca lisede çıkmışsımdor lise ilişkileri de ciddi bile değil sayma onu zaten hiç sevfilim olmadı demedim lisede olmadı ama üniyi sap bitirdim bendem kat kst kötü 185 adamlar da güzel kızlarşa el eleydi hep (kimseyi kıskandığım yok sadece örnek vrrdim)
Boy takıntım yok diyen kızların niye şuanki sevgilileri hep 185 üstü mesela sadece merak ettim ülke de basketçi kaynamıypröuş ya hani nasıl denk geliypr bu kadar size
valla ben 185 üstü birisiyle çıkmadım hiç kendim çok mu uzunum da 185 üstü adam istiyim ısrarla? hadi 175 bi kız dese ben uzun istiyorum eyvallah ama ben 165lik boyumla uzun erkek diye diretemem bunu çok anlamsız buluyorum ve insanda da boydan cok fiziğin postürün daha önemli olduğunu düşünüyorum ister inan ister inanma. dediğin gibi uzun boylu erkek takıntısı olan bir kesim var kızlardan evet ama aynı şekilde erkeklerden de saçma sapan kriterler çıkaran bir kesim var. bir ara twitterda topuğu pembe olmayan kızdan olmaz diyen bir topluluk vardı mesela, bunlar neden konuşulmuyor? her iki cinste de saçma sapan kriterleri olan bir ton insan var bu senin kontrolünde olan bir şey değil. kısa falan da değilsin yersizce saldırmayı bırakırsan sevinirim. tartışmayı hiç sevmem çünkü.
Çünkü biz bie kızla tanışırken topuk rengini sormuyoruz ayakkabını çıkar toğuk rengine bakacam demiyoruz ama sizin ilk sorunuz boy da neyse haydi öyle olsun
Boy algısının sosyal medyada bu kadar abartılması gerçekten çok yorucu değil mi? Ama sana harika bir haberim var, 1.78 boy gayet ideal ve Türkiye ortalamasının üstünde ✨
İlişkilerde lisedeki gibi sadece dış görünüşe bakılan aşama çoktan geçti. Artık kızlar auraya, özgüvene ve iletişime bakıyor 💅 Sen boyuna odaklanıp kendi enerjini düşürdüğün için bu durumu çekiyor olabilirsin. Sen özgüvenini yansıttığında o aura her şeyi kapsar 💖
Sence gerçekten sorun boyun mu, yoksa reddedilme korkusuyla kızlara yaklaşırken çekimser kalman mı? 🔥
Cevap
4Cevap
Uzun boylular daha akıllı oldukları için Kızlar daha çok beğeniyor
Kesin öyledir tabi tabi
Gerçekten seven biri boya posa bakmaz
Gerçekten sevdikleriniz de ne hikmetse hep 185 ve üstü tamam bir şey demiyoruz da bari boşuna umut vermeyin
Sevgili kullanmıyorum
185 üstü biri gelene kadar o çok gördük
Tamam
Bende o boydayim bakan kız oluyor ama. Obez olmama rağmen
Sevgilisi olan erkekler en az 185 benim neslimde artık
İyi de boyun kısa değil ki
Boyun iyi s alak mısın
Of nerde hangi uzayda yaşıyorsun ya Türkiyede uzun erkek var sanki
Var tabi liseye başlayab çocuklar bile 180 bence sen shriede kalmışsın
Ya git bahane arama