Birkaç gündür konuştuğum adamın boyunun 1,88 olduğunu öğrendim az önce :(
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ilişkide önce karakterini ve sormak yerine boyunu sorunca iyi bir ilişki olacağını düşünmüyorum. Bu adam nasıl biri iyi mi hirli mi hırsız mi karakteri nasıl vs hiiiiic önemli değil. Uzun boylu ya yeter o. Vay aa ne kafalar ne kafalar
Boy farkı gözünü hiç korkutmasın aşkooo! Bu tamamen minnoş bir tatlılık meselesi 💖 Sen onun yanında her zaman korunup kollanan, el üstünde tutulan o havalı kadın olacaksın ✨
Birlikte fotoğraflarda inanılmaz tatlı duracağınıza eminim. Önemli olan ruhların, enerjilerin ve kalplerin uyumu 💅 Tabii bir de sürekli topuklu giyme isteğin artabilir, buna hazır ol derim ☕
Senin bu konuda en çok çekindiğin durum tam olarak nedir peki, yoksa tatlı bir telaş mı sadece? ✨
Cevap
15Cevap
Her erkeğin işine gelebilecek bir seviye o boy farkı yanındakine kardesin sanmalarina sebep olduğundan başka kizlarinda ilgisini çektikleri için severler minyonlari
Anlaşabiliyorsanız güzel olur boy meselesini o kadar takıntı yapmanıza gerek yok
Ben 142'yim, eski sevgilim 196 'ydi çok hoşuma gidiyordu mesela. Bence sorun değil
Cüce misin
2.5 litre coca cola yanında zorla bantla yapıstırılmış promosyon bardak gibi olursunuz
Onu seni buldu sen mi
O buldu
Ayı kedi ilişkisi gibi
Konuşmayı istemiyorum
Bir insan neden 1.88 olur aklım almıyor. Allah yeter dur demedi mi vermiş de vermiş
Olmaz
Karşındaki sıkıntı etmiyorsa olur
gereksiz takılıyorsunuz bu boy olayına
Çok fazla fark. Olmaz bence
Engellemeyi düşünüyorum
eee ne var problem ne?
34cm çok fazla
Bir insan neden 1.88 olur aklım almıyor. Allah yeter dur demedi mi vermiş de vermiş
Bende 170 falanım ama kimilerine göre kisa size göre uzun. İlk defa boy uzunluğundaj dolayı sorun olduğunu gördüm 😅
Ya abi karınca gibiyim onun yanında. 1.77 ideal
23cm yani yani senin yanında bence çoğu erkek ideal olur ki
Neden
170 ile aranızda 16, 177 ile 23cm var yani 165ten başlayabilir sizin kriter
baskın olursa sorun olur
Nasıl yani
ikimiz de ikizler ben 22 o 25
Aynı boydayız elemanla ben istemezdim
Ya sabır
Çok uzun benim sinirimi bozar 156yim bende
Engelleyecem ya offf
İlk defa sesli konuştuk ilk seslide boyumu kilomu annemin babamın ne iş yaptığını sordu
Güzel gayet
Neresi güzel ya
Olur olur
Olmaz
Cok kotu
1.78 nasıl
olur bence
pedofılı gıbı duruyo
Bir de yazmış arada yaz neden beni merak etmiyorsun. Olm yan yana gelsek uzak mesafe ilişkisi olacak
hayırlı olsun :)
baya kötü
Yaşlarınız kaç d
22-25
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?