Aşk İlişkileri 1.87 erkek ve 1.63 kız ilişkisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkek arkadasim 1.87 boyunda ben 1.63 bunu nasil yorumlarsiniz kotu durur muyuz sizce? Güncellemeler+1 yıl Ben biraz takan biriyim ondan soruyorum. Sacma sapan yorum yapmaya gerek yok, ilgilenmeyen geçsin 1.87 erkek ve 1.63 kız ilişkisi? Cevapla İlişki Soruları Erkek Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
byz4922 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Ne önemi var ki önemli olan birlikte mutlu olabilmek 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oyle ama yanyana gelince cok absurt durmaz mi.. Yorumla byz4922 +1 yıl Yok ya durmaz Yorumla Soran +1 yıl Tesekkur ederim ♥️✨ Yorumla
bercestem_ Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Benim sevgilim 87 boyunda ben 72.. ben bile çok fark olduğunu düşünüyorum. Sizinkisi absürt duruyor 😄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Yorumla bercestem_ +1 yıl Bana absürt duran sevgiline ve sana hoş gelebilir. İlişkisi olan sizsiniz. Böyle kişiden kişiye değişiklik gösteren şeylere takılma ama güzelim. Minyon seven erkeklerde çok Yorumla Soran +1 yıl Haklisin kuzum. Gene de bir sormak istedim, dışarıdan nasil gozukur acab diye. Tesekkur ederim ♥️✨ Yorumla bercestem_ +1 yıl Rica ederim güzellik 💖💖 Yorumla
hakandlny Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl boyun hiç bir önemi yok. klişe bir söz söylerdim ama iğrenç olur. sen anladın onu. işte onu bu duruma uyarla 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim sözü. Yorumla Soran +1 yıl Haaa Yorumla Soran +1 yıl Tamam anladim. Yorumla hakandlny +1 yıl boyu değil işlevi önemli derler ya. sizde uyum varsa boyun sorunu olmaz. biraz boynun ağrır o kadar Yorumla
PooyraZKarTaL Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Sevgi aşk millete göre yaşanmaz senin nasıl gördüğündür önemli olan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oyle de yanyana gelince cok absürt durmaz mi... Yorumla PooyraZKarTaL +1 yıl Boy takıntın varsa bu senin için sorun olur aşkın sevginin önüne geçmez Yorumla
TheWitnesss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Güzel en iyi sizsiniz tamam şimdi uyuyabilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka kardes ben oyle bi imasa mi bulunmuşum? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl boyun ne onemi var? 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Önemi yok. Absurt mu durur onu merak etmistim Yorumla eexeelanss +1 yıl Önemi yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayir absurt falan durmaz, endislenme Yorumla Soran +1 yıl Yerim sizi. Tesekkur ederim ♥️✨ Yorumla eexeelanss +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl rica ederimm, iyi geceler 💜 Yorumla eexeelanss +1 yıl Sizede Yorumla Soran +1 yıl İyi geceleerr💕🌼 Yorumla eexeelanss +1 yıl Sizede hanımlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne önemi var ki önemli olan birlikte mutlu olabilmek
Oyle ama yanyana gelince cok absurt durmaz mi..
Yok ya durmaz
Tesekkur ederim ♥️✨
Benim sevgilim 87 boyunda ben 72.. ben bile çok fark olduğunu düşünüyorum. Sizinkisi absürt duruyor 😄
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bana absürt duran sevgiline ve sana hoş gelebilir. İlişkisi olan sizsiniz. Böyle kişiden kişiye değişiklik gösteren şeylere takılma ama güzelim. Minyon seven erkeklerde çok
Haklisin kuzum. Gene de bir sormak istedim, dışarıdan nasil gozukur acab diye. Tesekkur ederim ♥️✨
Rica ederim güzellik 💖💖
boyun hiç bir önemi yok. klişe bir söz söylerdim ama iğrenç olur. sen anladın onu. işte onu bu duruma uyarla
Anlamadim sözü.
Haaa
Tamam anladim.
boyu değil işlevi önemli derler ya. sizde uyum varsa boyun sorunu olmaz. biraz boynun ağrır o kadar
Erkekte erken yaşta fıtık sorunu çıkar başka sorun olmaz
Sevgi aşk millete göre yaşanmaz senin nasıl gördüğündür önemli olan
Oyle de yanyana gelince cok absürt durmaz mi...
Boy takıntın varsa bu senin için sorun olur aşkın sevginin önüne geçmez
Güzel en iyi sizsiniz tamam şimdi uyuyabilirsin
Ne alaka kardes ben oyle bi imasa mi bulunmuşum?
burda bir kötülük ben göremedim
boyun ne onemi var?
Önemi yok. Absurt mu durur onu merak etmistim
Önemi yok
hayir absurt falan durmaz, endislenme
Yerim sizi. Tesekkur ederim ♥️✨
Teşekkürler
rica ederimm, iyi geceler 💜
Sizede
İyi geceleerr💕🌼
Sizede hanımlar